47

Уточнение

преди 7 години

До Анонимен 55Да, велика е Америка...Страна зачената в пълен грях с бруталният геноцид на 100 милионното индианско население! Явно за теб алчността, насилието и жестокостта са признак на величие! Само че звезда дето много бързо изгрява, бързо и гасне. Духовен закон, няма какво да се прави...

46

Анонимен

преди 7 години

До От 55Как да няма ораторски способности? Не си ли му чувал речите - та той стана президент именно със способността си на оратор.И по това също напомня на Хитлер. Освен другото.

45

Петър Папазов

преди 7 години

Тръмп е куха лейка. Пошла шоу програма. Нищо няма да промени. Америка ще продължи да се стреми към диктат над Света.

44

П.Петров

преди 7 години

"ВОЙНАТА Е МИРСВОБОДАТА Е РОБСТВОНЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА"2019 по CNN, пряко от Вашингтон.

43

дада

преди 7 години

да точно това е истината медиите почти навсякъде са платени и управляващи досега от управляващата мафия за заблуда на народа и объркването му ,фалшифициране с обръщането наопаки на всяка новина ,дори и свидетели да има ,затова четете блоговете и между редовете и сами си правете изводи

42

Ручани жабета

преди 7 години

Тайно и полека болшевизмът се пресели в САЩ и З.Европа.Днешните *** са ъпгрейтвани за 21-ви век болшевики от руския Майдан през 1917г.Всичко което налага сега Сорос - ***,лезбийство,третополовост и многополомост ,джендърство,права на малцинства,отмяна на абортите,език на омразата.......,всичко това в Съветска Русия е прилагано на практика докато Сталин изгони Троцки и поизтрепе хазарската шайка обяздила Русия през 1917г.Тия жабета Русия ги е ручала и затова там Сорос не преде.

41

Анонимен

преди 7 години

Тръмпчо си е гола вода.

40

Съюзници

преди 7 години

Най-великият оратор е Команданте Фидел Кастро, който съсипа Куба и кубинския народ с простотиите си. Интересно, че руско-бесепарските *** се късат да хвалят Тръмп, както през 1940 г. техните комунистически предци са посрещали в България "Синеоките рицари на Хитлер, съюзника на Сталин."

39

Анонимен

преди 7 години

Същото разправяха Сталин и Мао.

38

до 55

преди 7 години

Е да, но такива като Тръмп там са единици, а той няма нужните ораторски способности да направи нещо. А тия лялядажии медиите изнасащи полит-пропаганда от сутрин до вечер надминаха и Бай Тошо.

37

Анонимен

преди 7 години

От има няма 10г. не гледам телевизия, ха добрутро г-н Тръмп.

36

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ МЕДИИ РАЖДАТ ФАЛШИВИ НОВИНИ

35

...

преди 7 години

Епа на тръмпа му се иска да е като Путим ама да видим! Инак това с медиите сме го играли тука само допреди 27 години! Тогава медиите беха точно както са сега в Северна корея! Явно и тръмпа иска да е така! Да видим дали ше го одобрят това хамериканците! То голяма част от тях така или иначе са скарани с мисленето, *** той тръмпа забрани и вкарването на акъл от вън! Така, че интересно шоу ше е това! Да видим само докъде ше стигне! Да не земе да излезе извън телевизора!

34

Анонимен

преди 7 години

това отзад ли си го извади ?искам да зная източника ти !!!43 000 ..... горките немкини че те гащите не могат да си вдигнат....Извадих го откъдето и ти извади предното. Имаш нет, търси...Жокер:Потърси и в полицейските сводки

33

Анонимен

преди 7 години

Свободни медии ДА ,но медии лъжци,внушители?Медии изживяващи се като съд,като прокурор Не!Ще им повярвам ,когато видя ,поне една да се извини за невярна информация,без обяснението,че източникът е виновен!

32

БАБА БУНА

преди 7 години

В БЪЛГАРИЯ СЪЩО,КАКТО В АМЕРИКА,МЕДИИТЕ СА ВРАГ НА НАРОДА.БЯГАТ С ВСЯКА КАТАСТРОФА,ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ ОБЩ ХАРАКТЕР,НО НЕ ВИЖДАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА НАРОДА И НЕГОВОТО ИЗЧЕЗВАНЕ В КРЪГА ОТ КРАДЦИ,МОШЕННИЦИ И ПРЕВАТИЗАТОРИ.БРАВО НА ТРЪМП,У НАС 27 ГОДИНИ НЯМА, КОЙ, ТОВА ДА ГО КАЖЕ.А ТОЙ ГО КАЗА ВЕДНАГА.

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 42Медиите са враг на народа. В България партии като Герб и БСП имат значително присъствие в предизборните предавания. Колкото и да са зле хората гласуват за тях, защото са по-известни от други партии.

30

Анонимен

преди 7 години

само за една година (2016) само в Германия има 1680 оплаквания за изнасилвания на германки от ислямски "бежанци" - пълно информационно затъмнение по въпроса....В същото време в Германия има над 43000 оплаквания за изнасилвания от "небежанци" и пак пълно мълчание.

29

Анонимен

преди 7 години

Клоунът пак греши. Медиите са негов враг, не на народа.

28

Анонимен

преди 7 години

"Don't believe the main stream (fake news) media. "