85

Анонимен

преди 7 години

ПОГЛЕДНЕТЕ ЛИСТИТЕ НА БСП -ВНУЦИ И ДЕЦА НА АКТИВНИ БОРЦИ .МИЗЕРНИЦИ.НА ЯНЧО ТАКОВ,НА МИХАЛЕВСКИ,НА ПИРИНСИ ,НА МИРЧЕВ -ВСЕ КАДЪРНИ ОТРОЧЕТА,ПОДХОДЯЩИ ЕДИНСТВЕНО ЗА ЛЮБИМАТА ПАРТИЯ. ИМА ВИДОВ ДЕН.

84

Да посмятаме заедно!

преди 7 години

2,5 млрд. българско участие в Южен поток, финансирано от Русия при 8,5% лихва. Проста лихва за 25 години = 5,312 млрд.! Нарастването на капитала с отчет на сложна лихва е 8,212 млрд. Моля, вземете под внимание, че заедно с лихвата се изплаща и главницата в размер на 2,5 млрд. Вноската в размер на 800 млн. годишно подлежи на индексация от Русия при това. А това с таксите за пренос е при 100% запълнен капацитет, при реално около 30%.Имате ли нещо друго за смятане?

83

Анонимен

преди 7 години

Според Първан Симеонов обществото търси баланс към Русиякое общество бе Първанчо - бсп, дпс, абв, атака и други подобни *** ли?

82

До Инспектора

преди 7 години

Ти сериозен ли си????по-скоро, като го чуеш, трябва да си миеш ушите, ако пък го изричаш на глас, поне да си изплакнеш устата - по възможност с аромат на теменужки да бъде, водичката де, има ги аптеките:))) !

81

Инспектор

преди 7 години

До ИВАН КОСТОФФ 80 Ей , само като споменеш Ив.Костов трябва да си свалиш шапката в знак на признателност. Той направи държавата такава, каквато е сега. Иначе щяхве да сме живи умрели , както при Жан.Пфу!

80

"Трол"

преди 7 години

извинявайте, но дайте дефиниция на - "***", в контекста на коментарите, моля!Особено, този от "съседната маса"!Питам най-сериозно!

79

до к.71

преди 7 години

Нещата с природния газ не стоят добре:газ от Азербайджан очакваме след 2020 г., този от Гърция ще бъде течен и сетне изпаряван в гръцко пристанище с последващо транспортиране до нашата граница. Хъбът до Варна се явява излишен. Турският поток ще стане готов около 2020-21 г. Така че искаме или не - или руски газ през Унгария по трасето Северен поток-2 , или този през Турция. За търговията с руснаците: Унгария и Словакия ще започнат износ на грозде, плодове ,грозде и вино. Ние - засега без пазар.

78

Чебурашка

преди 7 години

смяната свършва ли скоро...Колегите вече отдавна отидоха да обядват

77

Чебурашка

преди 7 години

До Колега по какво..............от съседната маса *** ли?..............:)

76

ИМАШЕ ЕДИН

преди 7 години

дето докато беше жив все повтаряше , че държавата е лош стопанин. а той министър. Никой не му потърси сметка. Само му викаха мистър 10%

75

ИВАН КОСТОФФ

преди 7 години

направи страшен бизнес за МАРИЦА 1 и 3. Както и за НЕХТОХИМА, както и за КРЕМИКОВЦИ, коитопродаде за 1 лев, Както и за БАЛКАН, за БУЛБАНК, както и за.....От 30 години ни правят на балъми и мислят, ч евечно ще им се разминава на НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.

74

Анонимен

преди 7 години

Това не е баланс, а минаване от едната крайност в друга. Затова и никой не ни уважава. Защото никога не сме имали своя позиция, а все сме нагъзени. Ту на изток, ту на запад, ту към турция.

73

bolbov

преди 7 години

Прав е патколога че народа търси национален и социален реванш на Изток но той е невъзможен докато в Москва управляват корумпирани ренегати на КАК С. Когато там се появят лидери като Сталин Че Гевара тогава ще правим завой.Сега от трън та на глог.

72

Анонимен

преди 7 години

От 30 години транзитираме руски газ по 25-30 млрд куб м, някой от Вас да е спечелил нещо от това? Аз не, а и не познавам някой, който да е спечелил

71

Колега по какво

преди 7 години

от съседната маса *** ли?

70

Чебурашка

преди 7 години

До КОГАТО НЯМА АРГУМЕНТНяма място за да ти се обясни подробно. Южен поток бе вреден за България, само това мога да ти кажа. колегата се е опитал да ти даде малко данни. А вашите аргументи са -"Като не искате Южен поток-купувайте от Турция". Това аргумент ли е?

69

Анонимен

преди 7 години

Най-мраза руснак да ме убеждава колко ще спечеля като правя бизнес с него, сещам се как убеждаваха Украйна за базата в Севастопол, колко ммого са щели да спечелят, е спечелиха)

68

УТОЧНЕНИЕ

преди 7 години

800 млн са ОБЩО ЛИХВИТЕ За целия период 25 години, а не всяка година. Нещо трябва да върнат обучение за 5 клас в сорокските кръжоци

67

800 МЛН за 10 МЛРД

преди 7 години

за 25 години не са много, ако е вярно. Това са нормални лихви за такъв дълъг период. Само да кажа, че когато теглих заем от всички НЕБЪЛГАРСКИ ЗАПАДНИ БАНКИ у нас за 25 години щях да върна ДВОЙНО. А за 500 млн годишни такси, значи за 20 години земът сам щеше да се изплати.

66

Анонимен

преди 7 години

БСП подготвя поредния обир на България, чрез заробващи договори за непотребни нам енергийни мощности. Идването им на власт ще е пагубно.