101

Анонимен

преди 7 години

укрите и поляците са продажни интересчии .не заслужават уважение

100

РККА

преди 7 години

До Слава на Украйна пали си фитила бре кво чакаш укра мазо.хис ама че те клатат яко после

99

Слава на Украйна

преди 7 години

Има нова концепция при терористите. Ако някой терористи се взриви му се падат 50 девствени русофила..ха.ха

98

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБременната е заснета как хвърля коктейли м.о.л.о.т.о.в. и подпалва украинци. тя впоследствие е удушена и виновна за смъртта на детето си.

97

мазепа

преди 7 години

До БобиОдеса 2.05 1914г. руски сепаратисти атакуват украински майданци и убиват 9 души. След улични боеве руснаците се скриват в Профсъюзния дом, обградени от украинци, откъдето чрез стрелба убиват още 5 украинци стоящи отвън. Един от убиците е бременната жена. След предизвиканият от украинците пожар, от дома напускат 238 души - някои откарани в болница. Убиците останали вътре са удушени и изгорени от украинците. общо жертви - 14 украинци и 37 руснаци.

96

UKRA

преди 7 години

Никога не са стреляли по невинни хора в Украина.Опечените в Одеса бяха агенти на КГБ.Застреляни в коли невинни няма.Невинни колкото Моторолата и Кивито дето убиваха украински пленници . Това да не ви е Русия ?

95

Наблюдаващ

преди 7 години

Аз пък питам, защо Русия не въведе санкции - не просто контрасанкции на "санкциите" срещу Русия? Затова, че Западът подкрепя човеконенавистнически и братоубийствен режим в Украйна, който преследва всички инакомислещи и разсипва икономиката, тласкайки страната към война и разруха, в услуга на чужди геостратегически ламтежи?

94

Анонимен

преди 7 години

ЕВРЕИТЕ В УКРАЙНА ---ПЪРВО СА ИЗБИВАНИ ОТ СТАЛИН, СЛЕД КАТО СА ГИ РАЗКУЛАЧВАЛИ И ОГРАБВАЛИ ЯВНО --ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!ЕВРЕЙСКОТО ЛОБИ ---Е ЛИКВИДИРАНО ОЩЕ ПРИ ОКТОМВРИЙСКИЯ ЧЕРВЕН МЕТЕЖ!!СЛЕД ТОВА ---ТЕ МАСОВО СА СЕ ИЗСЕЛВАЛИ НА ЗАПАД!

93

Анонимен

преди 7 години

Лъже като дърт окраинец .

92

Анонимен

преди 7 години

Тези фаша-ги застреляха приятелско руско семейство в колата им с две деца. Напълно невинни. Горяха живи хора в Одеса. Извратени к..та.

91

ala-bala

преди 7 години

Нещо сте изгладнели, драги украински приятели. Младежта ви избяга, студ, високи цени и лихви. Така е при нас евро-атлантиците! Идвайте, да си разделим мизерията.

90

Youtube

преди 7 години

Gledaite UKRAINE ON FIRE ot Oliver Stone

89

мазепа

преди 7 години

До Честен човекНай-много евреи през ВСВ са избити от украинците, после от германците и поляците, следват унгарците, хърватите,румънците, и накрая от прибалтийците. Омразата на източноевропейците към евреите е много стара и е използвана от лидерите на Райха за разреждане на населението в района.

88

Честен човек

преди 7 години

ИСТОРИЧЕСКИ факт:През Втората световна война, най-много евреи, след германците, са избити от украинскте националисти.П.П.Държа да подчертая, че това е становище на смесена белгийско-холандска организация от 1960 година.

87

Така е мазепа

преди 7 години

В Украйна , немците си беха , като у дома през ВСВ!Затова за 3-дни , навлязоха с 400-км. навътре в СССР.В УКРАЙНА ----МРАЗЕХА КОМУНИЗМА!В КАТАКОМБИТЕ НА ОДЕСА , СЪПРОТИВАТА СРЕЩУ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ , ПРОДЪЛЖИ ЦЯЛА ГОДИНА СЛЕД ОТТЕГЛЯНЕТО НА НЕМЦИТЕ!ВСЕКИ УКРАИНЕЦ , ЗНАЕ ТОВА!!!

86

ПРАВИЛНО !!!

преди 7 години

НАТО ИМА НУЖДА ОТ ПРЕВЪОРАЖАВАНЕ И НОВИ БАЗИ НА ИЗТОК!WELCOME IN BULGARIA FRENDS!

85

мазепа

преди 7 години

До АнонименА защо смяташ че немците са били окупатори в Украйна, а не освободители? А ако руснаците имаха достойнство, нямаше да се натискат да мируват в прибалтийските републики, без паспорти, където процентно даже са повече отколкото руснаците в Украйна.

84

Анонимен

преди 7 години

Като млад четох "Млада гвардия", за една младежка подривна група срещу немските окупатори.Описано е как са взривили каменовъглените мини на Донбас, за да не попадне тази ценна суровина в ръцете на немците.След така наречените промени до мен достигна това, че авторът на книгата е бил агент на немската окупаторска власт. Смея да не вярвам, съобразвно обстоятелствата.Има много достойни хора между нас, но робството не ни е научило да го защитаваме.Руснаците имат достойнство и аз им се покланям!

83

SS

преди 7 години

До Един българинВ едно предаване казваха " Е МНОГО СИ *** САШЕ"Българчето вече почти е изтървало влака, ако не се е и отказало да го гони и това си е част от неговата същност, още Паисий го е казал, ако не вярваш ще порови из нета и ще намери доста клипове на деца дето не знаят за Левск, за Ботев, за Вазов.По телевизията показват успели хора "випове и златки" дето трябва да са за пример и стимул на останалите, а те не знаят (трудно ми е да го формулирам) не знаят НИЩО.

82

Продължение на 104

преди 7 години

Украйна бомбардира редовно ДНР и ЛНР. Това също се вижда ясно по АЛФА Тв. Как искаш тогава тези хора да живеят с украинците в една държава?! Няма да стане. Как за Косово може , а за ДНР и ЛНР да не може? Украйна с този Тръмп е изцяло погубена държава. Няма ги вече Обама и Хилари да дават по 5 милиарда за преврати. За конфликтите в Украйна вина носи самата тя и Русия няма вина. Не Русия бомбардира ДНР и ЛНР. Това го правят фашистите от Бандера с американски танкове и оръжие.Путин им гледа сеира.