60

made in bg

преди 7 години

Тази статия се върти от една седмица , едно и също. Разбрахме всички дано не дават 500лв. заплата е да работят само пенсионери в заводите. Този метод на внушение създаден от Бойко селянина от Банкя , да се пише постоянно виж колко е добре в БГ а действително е много зле , продължава да се налага. То като магистралите Боко ги открива и после ги довършват още половин година пълен номенклатурен режим създаде този некадърник.

59

jhgujv

преди 7 години

zaplata 500 lv

58

лУД

преди 7 години

Спокойно, геноцидда продължава.

57

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ЗНАЕМ ГИ ТИЯ ИНВЕСТИЦИИ!РОБИТЕ БАЧКАТ ЗА 450 ЛЕВА НА КАПИТАЛИСТИТЕ КОИТО ПЪК СИ ЖИВЕЯТ ПО ЦАРСКИ!30 ГОДИНИ ВЕЧЕ САМО ЗА ИНВЕСТИЦИИТЕ ВИ СЛУШАМЕ ПЪК СМЕ СИ ВСЕ ПР0СЯЦИ И КЛОШАРИ!

56

имигрант

преди 7 години

За северозападна БГ пак нищо. Пропаднала държава с още по пропаднала столица софиа. Тази седмица синът ми идва в Германия и никакво връщане.

55

маке

преди 7 години

хи хи хи тел на една широко рекламирана автомобилна компания в Благоевград е импулсен телефон от Южна Африка другия е на един безработен дет хал хабер си няма понятие защо иде реч те ви ги инвеститорите

54

bigpick

преди 7 години

Крадци на труд, които никой няма да проверява какви ги вършат.

53

Минимална заплата

преди 7 години

За 600 лв? Благодаря!

52

Циник

преди 7 години

Най-готин е коментар 65 ! Точно това ми се случваше - последните години в България - да работя за символична заплата на нискочели тарикати - наричащи себе си бизнесмени! Е...вече натрупах години трудов стаж в Германия по специалността ми! Не мога да се оплача..добре сме.Колегата е прав в едно - бих мил чинии в немски ресторант - вместо *** на някой ояден шо*пар като Пеевски в България!!! Докато в България всяка мутра може да прави с работниците каквото и скимне - хората ще бягат! Толкова е просто

51

маке

преди 7 години

пълни измислици

50

Скитник

преди 7 години

"БИЗНЕСА" леле мале голем бизнес няма що.Крадците на прехода.

49

Анонимен

преди 7 години

Муахахахаха!!!!Търсете, търсете. Те тези, с уменията, отдавна работят извън България, тук останаха политиците и малцинствата на социални помощи. Кой от тях ще се хване на работа в провинцията с провинциалната заплата?

48

(-_-)

преди 7 години

Айде стига с тия инвестиции бе!? Не разбрахте ли до сега, че въпросните инвеститори идват да взимат, а не да дават.. Дошли са да припечелят от евтините умове и ръце на матриала. Като някой ден в далечното бъдеще се повиши жизнения стандарт ще се преместят, където им е изгодно и има бели роби и робини..

47

Анонимен

преди 7 години

късно е и ще внасят сирийци

46

Анонимен

преди 7 години

Съжалявам, но всички в бг са адвокати, икономисти и шофьори, които търсят работа на стол и зад бюро. И да искат да работят в производството те нямат образование. Не може по механитехникумите да откривате икономически паралелки и после да искате някой да е кадър да работи стругар. Тея дето могат отдавна са по чужбина и са се установили. Не си мислете че всички навън мият чинии, но ако трябва да избирам предпочитам да мия чинии отколкото да съм момче за всичко на "шеф" без 8ми клас!

45

Анонимен

преди 7 години

На нас работни места не ни трябват. Да работят *** да стават хора, Не ! На нас ни трябват кинти, тук и сега и повече, ясно. И никога няма да си ги видите обратно. Нагледахме се на инвеститори, оуигофрени!!!

44

Анонимен

преди 7 години

Инвестирайте в коптора Бг.Дали Пеевски или Бойко ще ви ОГРАБИ няма значение...........

43

Анонимен

преди 7 години

България е по-лоша инвестиционна дестинация от страни като Перу и Гана.Който не го разбира (99% от българ*аците) е супер *** и пари никога няма да има.

42

Анонимен

преди 7 години

Във Видинско инжинери ,техници и друг квалифициран персонал ,се изнесе от този край,и училищата закриха обучението на технически професии.Не е ли малко късно за откриването на точно такива пройзводства.

41

Анонимен

преди 7 години

Крадливите герберасти грачат грозно.Утре сте аут от администрацията идват другите крадци и ви сменят. Никаква драма. Чаооо!