195

OSMAN

преди 7 години

APOSTOLA KAZVASHE DA RABOTIM S TURCITE.SHTOTO INACHE VSE GLAD.KLAHA NARODA KAKTO TURCHINNE GO E KLAL.NE SME NAROD A MARSHA.TOVA VSE BALGARI SA GO KAZVALI.I TO UMNI.DOBRE E CHE E TOLKOVA VELIK TURSKIYA NAROD CHE I.GEROY VI IZPRATI.

194

Ring

преди 7 години

Besilka - symbol RBg.

193

Vangelis Stavros

преди 7 години

До АнонименАбсолютно прав си, ето един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Българско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.

192

Анонимен

преди 7 години

Koй,Апостол Путин ли или Фидел Кастро койййй.....

191

Анонимен

преди 7 години

да работим заедно както БСП нареди

190

Анонимен

преди 7 години

Дезертиралото генералче каза ли че Левски е казал да бягаме от московците ?

189

Анонимен

преди 7 години

Вържете му ръцете на тоя ***...Много жестиколира бре...И с това сричане, голямо излагане :)

188

водач на МПС

преди 7 години

Спокойствие и здрава манджа ! След като аз те подкрепям, всичко друго е без значение ! Така например онзи ден бях в подножието на Родопите, където се заредих с Енергия. Шапката ще ми накривят твоите подчинени от някои служби, върху които упражняваш някакъв контрол и ти се падат подчинени. Има и други Закони, подвластни на Висшия Вселенски Разум. Дупе да им е яко - било на Вашите подчинени, било на други подчинени ! Господ ВСИЧКО ВИЖДА И ОТСЪЖДА ! Нема тоя такъв, нема оня онакъв !

187

Анонимен

преди 7 години

С тая заплата ще може да прати жена си на фризьор и козметик,малко да заприлича на човек.

186

Анонимен

преди 7 години

От 28г. само лафове. После всичко си продължава постарому.

185

Анонимен

преди 7 години

Това,че не четеш е напредък.Ако успееш да се разграничиш от трите грации жена ти,Илиана и Корнелия може и да излезе нещо от теб

184

Анонимен

преди 7 години

Let`s work together!

183

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

След първия месец на своето управление впечатлението, което оставя генерал Маринкин е, че е по-голяма женски полов орган и от Плевнелиев.Криейки се зад фразата: "Да свалим санкциите срещу Русия" генерал Маринкин всъщност е още по-голяма слуга на Запада от самия Чехлю.Работата стана: "От трън, та на глог и то по-висок"

182

Джедай Мастър

преди 7 години

А така, работете като Димитър Общи и Стоян Пандура, *** нещастни. Ако Васил Левски знаеше, че ще тази страна ще се управлява от Тиквата, Радев, ***, Станишев, Волен и още знайни и незнайни, въобще нямаше да си хаби труда, а щеше да си налее един шербет и да *** табла с предшествениците на Местан.

181

Анонимен

преди 7 години

Радев остави Апостола, кажи за руските санкции :)

180

Лилит

преди 7 години

Тъжно е да не можеш да видиш какво има предвид българинът когато чуе Левски ( не града, а личността). Клишета, цитати, откъслечни спомени от нечия представа за нечий идеал, но нищо лично...Нищо де, то е по-важно, види се, да честваме, а не да живеем спрямо някаква идеология.Така и така го правим последните 70 години.

179

do 192

преди 7 години

Явно не следите изявите на президента много добре щом мислите, че говори повече за Русия. Всеки явно чува това което иска, за да може да седне пред монитора и самодоволно да си напише злобният коментар...Драги господине вие кога последно сте се усмихнали?

178

до 191

преди 7 години

Много глупав коментар...от някъде сте го чули и сега само го повтаряте. Все едни и същи приказки...Радев само мисли за Русия и не му пука за България бла бла бла не ви ли омръзна вече... Господин Радев е наѝдоброто нещо което се е случвало в България от години!!!!! Младите вярваме в него и в това, че ГРОБ НЕ Е бъдещето на България!!!!!!!!

177

до коментар 196

преди 7 години

Как може да има българи които да дадат минус на този коментар??? Жал ми е за всички велики българи които са дали живота си,за да могат да живеят такива като вас които мислите Борисов за герой....

176

браво

преди 7 години

Много ми харесва как говори президента! Нека бъдем поне малко по-добри и стига вечно с тези злобни коментари...не ви ли омръзна?