12

Девил

преди 7 години

Сексът е противопоказен. Трябва да го забранят със закон. Прилагането му да води до доживотен затвор. Анатема!!!

11

Анонимен

преди 7 години

След 5 месец вече всичко хубаво е мираж. Изтъркано и неглижирано. Мъжете сме ловци по природа и няма по-добре от нова жертва :))) Адреналина не е в секса, а в ловът. # Казахте ли си го вече?! Мъжете не изпитвате никакви чувства. След петия месец изпитвате агресия към жената, която прикривате като ревност. Побоите и насилието са ежедневни, защото мъжът възприема постоянната си партньорка като пречка за по-нататъшното му свободно ловуване. Тя трябва да изчезне от неговия живот.

10

Издислав

преди 7 години

Абе какво стана с бат Минко ергеня ?Жив ли е този човек?

9

Анонимен

преди 7 години

След 5 месец вече всичко хубаво е мираж. Изтъркано и неглижирано. Мъжете сме ловци по природа и няма по-добре от нова жертва :))) Адреналина не е в секса, а в ловът.

8

Анонимен

преди 7 години

Забивка за нощ влюбва се и след, това не знае къде е. Забивката е опасно нещо. Много неща могат да се получат след нея и хубави и разочарован да си. Да си на върха на любовната вълна и да скърбиш от мъка по любима жена.

7

Анонимен

преди 7 години

Забиваш нещо за една нощ, но не ти се получава. Е ти от къде да знаеш, че ще е за нощ? Ако беше ви се получило не се знае, възможно е да се повторите и от това да попаднете във връзка в дългосрочен план.

6

Анонимен

преди 7 години

Във връзка не правят секс, а правят,. любов, има чувства, обич страст. Няма, как за една нощ някой да ви обича! Освен, ако не е влюбен във вас! Но, ако секса не е бил ок не може да става въпрос за любов, чувства. По-скоро има голяма доза притеснение.

5

Анонимен

преди 7 години

Криси, май са ти го забили в мозъка!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Снимката е от един филм

3

До Надв

преди 7 години

Употребяването служи и на двамата. По-голяма употреба не е попречило на кикой.

2

Фен

преди 7 години

Ей Наде много си в час бре

1

Надя Николова

преди 7 години

Много ясно,че е по-добре във връзка.Забивките за една нощ само биха накарали човек да се чувства 'употребен'.