21

Анонимен

преди 7 години

До MRAWKAдобре , че не са бойко , цецко и цецка ,че тогава ...... не знам какви щяха да бъдат коментарите

20

Я гледай

преди 7 години

Язък за хубавата къща.Заприличала е на музей.

19

ТРъТ

преди 7 години

Поредния ***!

18

Анонимен

преди 7 години

Този така наречен "родолюбивец" всъщност е психично болен индивид........Престанете с това зомбиране на простият *** че нещата скоро ще излщзат от контрол и ще стане страшно....за всички.

17

Пешс

преди 7 години

До ГООООЛЕМ ПРАЗ...Ами нарЕсувай, бе! Не зная, дали станеш патриот, но ще си останеш ***!

16

ГООООЛЕМ ПРАЗ...

преди 7 години

...И АЗ МОГА ДА СИ НАРЕСУВАМ ГЕРБА НА БЪЛГАРИЯ НА ***-----АМА ТОВА НЕ МЕ ПРАВИ "ВЕЛИК ПАТРИОТ"...ха,ха,хааааааааааа!АМАН --ОТ СБЪРКАНИ ПРИ.МИТ.ИВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

15

хъ

преди 7 години

Това е кич. Ако в къщата има музейна експозиция, бих го приела до някъде. В случая това обаче явно е обитаема жилищна площ. За мен е кичозно.

14

Анонимен

преди 7 години

До до 20Леко само да не спукаш капилярче от злоба инсулт да сдобиеш.

13

омръзна ми

преди 7 години

Омръна ми от този показен патриотизъм. Патриот е душа дава , но не своята...ако цитирам Ботев. Всички тези политическо активни личности и партии , кичещи се като "патриоти" са есни обикновени престъпници, неуки и прости хора, за жалост ръководещи съдбите ни. Да си патриот значи: да помагаш на хората да живеят добре, да приемаш чуждите, като държиш на своите, да имаш обща кауза-свобода, народовластие , хляб. Днес тези "патриоти" са: за Русия, за власт болни и за кражба готови-винаги.

12

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че Левски колкото дела е свършил, рядко някой форумен *** би си въобразил дори. И пак се намират многополови да хулят името. За мъртвите лошо не се говори, но като нямате култура да почитате дедите си и да градите за децата си, как да го разберете. Да, точно вие, които се засегнахте. Че и някои от вас са писали по- долу. Нищо, мършата я ядат лешоядите. Той ви прощава, простете му и вие.

11

hristo

преди 7 години

poklon!

10

до 20

преди 7 години

Явно си доста ***, за да се изкажеш така. Има истина в думите ти, но извадена от контекст и това не те прави по- различен от много козярски мистрии ***-феминисти и многополови. Без култура ми, Янко, си за никъде и ще си немил и недраг.

9

Анонимен

преди 7 години

До русофилна теб празник ли ти е ,че човека е загинал? празник е рожденият му ден,а днес е честване.

8

???

преди 7 години

Какъв празник??? *** смешен.

7

do 11

преди 7 години

че не си чел и не ти се чете не означава, че всички сме на твоето IQ :) а относно псевдо патриотизма нямам думи ... Небе Динко от Ямбол големия патриот у фейса Динко Бла Бла на маймуница ! пей на цигънски и тоз бил патриот ! няма да кометирам защо сега е модерно да си пАтриот че разтройство ме хваща кЪт се замисля !

6

Берлин

преди 7 години

Смях в залата. :)

5

русофил

преди 7 години

Честит празник българи. Апостола на свободата е винаги с нас.

4

Georgiev

преди 7 години

За къща-музей е чудесно, но не и за дом...лично мнение

3

Анонимен

преди 7 години

КЪЩАТА ИМА СИЛНА МАГИЯ! ОТ ЕДНА СТРАНА Е ХУБАВО И ДАВА РЕСПЕКТ КАКТО И ПЛАШИ АПАШИТЕ!!!НО ОТ ДРУГА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В МАВЗОЛЕЙ!!!А МАВЗОЛЕЙ ЗНАЧИ ГРОБНИЦА!!!ТЕЗИ РЕАЛНО ЖИВЕЯТ В ГРОБНИЦА!

2

777

преди 7 години

цццц ужас