223

Минимална заплата

преди 7 години

Не вярвам че БСП ще направи живота на народа по-добър, както не вярвах и на другите преди тях. Преди имаха възможност и не го направиха. Кое ни гарантира, че сега ще стане? Ако го направят, ще гласувам с две ръце да си крадат спокойн още един мандат

222

Анонимен

преди 7 години

Знае ли някой БСП ще строи ли Южен поток ? Тръбите на пристанището вече ръждясаха и май ще идат за скрап ама нищо винаги може да се докарат нови само да кажат! Айде че газа вече е тръгнал до изборите трябва да е тук.

221

u4en

преди 7 години

Двама от Милионерите в БСП - Корни - приватизаторката и видният КОТРАБАНДИСТ

220

Анонимен

преди 7 години

Ако в БСП не надделеят здравите сили и не махнат Нинова след това няма да има БСП!Тя е нещо като барон фон Мюнхаузен.

219

Анонимен

преди 7 години

"бсп за България" = "сполука за България"!

218

Писна ми

преди 7 години

За *** важи онзи лаф :" Да си *** е същото като да си умрял- ти не го знаеш и не ти пука, но другите страдат" . Докога този агресивен травестит ще ни кряка и излага пред света? Няма ли кой да и затвори тъпата уста?

217

Анонимен

преди 7 години

Има ли в парламента поне един депутат,от поне една партия,който може да посочи поне един правилно и трайно решен- от гледна точка на народа- проблем след 1989г?Наистина,дали наистина не ни управляват потомствени и ном-енкл-атурни фашисти, престъпници и терористи?През гугъла: "Фашизм сегодня : "Растабуирование" убийства"

216

Анонимен

преди 7 години

Нова държава с правилни икономика,образование и здравеопазване не се правят от "стари и опитни" парламентаристи- юристи,икономисти, финансисти и т.н. клат-икур-исти,които съзнателно,под клетва и срещу заплащане са участвали в унищожаването им!Оставането им в парламента ще е доказателство за нерешителност в действията и подозрение в пореден отказ от идеята за "нов курс"!В парламентга- само хора,които не само са "приказвали" как се кара " МИГ29",а и продължително и успешно са го "карали"!!!

215

обективен

преди 7 години

Дано българите не са толкова наивни ,че да вярват на комунисти,социалисти,като тези милионери от снимката,защото горко на българите !!! АКО НЕ ВЯРВАТЕ ПРОЧЕТЕ биографии те им .До кога ще ни омайват другарите и техните наследници ,вижте в какви палати живеят и какви автомобили карат ,придобити от работнически заплати ? Всичко е в нашите глави и ръце,иначе младите и кадърни навън , а старите и неграмотни тук. Изборът е ясен !обективен

214

Анонимен

преди 7 години

Рано или късно,БСП трябва да мине през процедурата "Преди да се обединим,трябва да се разграничим"!Всички в ръководството,които са кадърни,знаят как,могат и са карали "МИГ29" в своята област- трябва да се обособят като ядро на партията и с личен пример да поведат народа към новото и жадувано ВЪЗРАЖДАНЕ! А П-артийните-т.е. Х-артийните другари, щатни парламентаристи и клатик-уристи- т.е. лаладжии и некадърници,по примера на Абу Даби и арабските емирства- или в дрънголника,или извън БГ!

213

до БСП са гад.ини

преди 7 години

А ти прочете ли интелигентния и аргументиран отговор на Нинова на тъпотевините, с които ЕС се опиаха да се защитят от справедливото й обвинение към тях относно СЕТА?Жената показа позиция, ум и смелост. Само заради този смел отговор много хора ще гласуват за нея. Достойна е!

212

ABTOP

преди 7 години

КОМУНИСТИТЕ СА ВИНАГИ ГОТОВИ ДА КРАДАТ, ДАЖЕ ДА НЯМА ВЕЧЕ НИЩО ЗА КРАДЕНЕ!

211

Бай Шиле

преди 7 години

А къде са техните стълбове ?Един километър селски път не са направили ! Само се прегръщаха и си прощаваха ,като пияни мисири по митинги ...

210

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Само да поясня за *** и техния любимец Че Гевара.Че Гевара, любимата му снимка, която е носел у себе си дори, когато е умирал е снимката на Васил Левски. И Че е писал на много места, че има един герой на Балканите, от България, на когото той самият иска да прилича. Че Гевара е искал да направи това, което Васил Левски е искал Когато освободя собствената си родина, ще ида да освобождавам други народи.

209

Анонимен

преди 7 години

Българите заслужават по-добра съдба от тази, да ги маймути тази ***. Добре я наредиха от ЕНП! Всички ще бягат от нея, като от пръдня, когато се приближи.

208

Анонимен

преди 7 години

Нинова вчера удари в земята она наглец от ЕНП.Не му помня името,а и не ме интересува.Браво,Корнелия!Показа му мястото на тоя пусерко.

207

МУХАХАХАААА....

преди 7 години

Корнелия ще утепе Баце.

206

Анонимен

преди 7 години

БСП била партия на олигарсите.Може и да има нещо такова.Но да видим фактите.Бойко Борисов сам си призна,че двата му кабинета ги е редил ОЛИГАРХА Иво Прокопиев.Всички обществени поръчки Бойко Борисов ги даваше на фирмите на ОЛИГАРХА Делян Пеевски.Всички концесии бяха обещани от Бойко Борисов на ОЛИГАРХА Кирил Домусчиев,който изрева като ужилен,когато Радев ги спря.Петролният бизнес у нас се ръководи от първият приятел на Бойко Борисов,ОЛИГАРХА Валентин Златев.Е,с кого е тогава ОЛИГАРХИЯТА.

205

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

"БЛАЖЕННИ СА ВЕРУЮЩИТЕ" ...ДРУГАРЮ от 245....ХА,ХА,ХАААААААААААА....ВЗЕМИ И ЧЕТИ БИБЛИЯТА ..."МААНИ КАПИТАЛА" , щото от него се оглупява !

204

а такива има?

преди 7 години

До Анонимен 229 "истински натовски офицер"ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАААААААААААА....................