55

Анонимен

преди 7 години

Не ни трябват излишни разходи за тези "мигранти". Да си търсят други пътеки за там където отиват.

54

Наблюдател

преди 7 години

Изявлението на главния секретар за сигурноста в лагера .и напомня изявлението на Искров за сигурността на КТБ, два дни преди банката да затвори.

53

Кирил Софийски

преди 7 години

Какво правят тези араби тук ?!?! Ако са туристи ,защо не са в хотелите ?!?! С какъв статут са ? Вече никъде няма война ! Тези от какво бягат ?! Защо ги пускат да прекосяват границата ни ! Едно време гадните турци ме караха да показвам пари в брои на границата им за да отида на екскурзия там. Тия екскурзианти сега защо ги пускат без ваучери за престои и без визи даже ?!?!

52

:)

преди 7 години

Гостите на Тиквата излязоха много буйни. Добре поне, че го разкарахме и не можа да напълни България с тях.

51

евро атлантик

преди 7 години

Незабавно направете им една голяма джамия в бежанския център ,така ще покажете че сте състрадателни с онеправданите бежанци.Трябва бежанец да взема и по 600 евро джобни всеки месец.

50

Циник до 59

преди 7 години

Над 100 бяха жертвите на ислямския анентат в Испания с влака - май и българин имаше между тях! Сигурен съм, че католическа Испания си умира да хрантути потенциални арабески, и африкански терористи - при условие, че 25% е безработицата на млади испанци между 20 и 25 години! Ъхъ! Искат испанците бежанци - ела попитай колегите ми испанци! И Италиянците , които са пред фалит си умират да хранят 720 000 ***-африканци! Със сигурност!

49

Анонимен

преди 7 години

четох, че половин милион испанци днес на протест, защото не им пращали бежанци! Тези сигурно са ги изкарали по партийна линия.

48

А1

преди 7 години

Камиларите от Бл.Изток тактимно наречени "бежанци" не са дошли да се интегрират в/сред Европейското/Западно общество!Ако търсиха интегритет щяха да се насочат към богатите държави от региона на Бл.Изток, но чудно защо дори те не ги приемат, а напротив - целенасочено ги насочват към Европа, САЩ, Канада и Австралия?Мисля, че отговора натози въпрос е ОчеВаден за всички с изключение на нео-либералите!

47

Анонимен

преди 7 години

Бойко каза, че там са останали само жални майки с деца.Той наказа бандитите да спят на границата във фургони.Нали така беше?Или сте забравили?Поредният провал на ГЕРБ!

46

Анонимен

преди 7 години

Били се кой пръв да докопа лампата на Аладин:)

45

Анонимен

преди 7 години

Имам идеяВсички мигранти в целия континент да ги заселят на един остров -без да им доставят храна,без обслужващ персонал, без да ги пази полиция ...И а на бас, че те сами ще си видят сметката, заради културните си особености.

44

Циник

преди 7 години

"ПАК"!!!???? Тези диваци с никога няма да се интегрират! Забелязвам обаче промяна в езика на този "политкоректен сайт"! След като месеци се говореше за бежанци - сега те са мигранти! Обогатителите на немския генофонд - са сбъркали адреса - българите не обичат търтеи - особено дупещи се по аллах! Много ми е интересно - ако от тези 3 000 000в Турция пак се юрнат стотици хиляди да превземат Европа - как ще свърши всичко?

43

мигрант

преди 7 години

този център в харманли трябва да се премести в банкя, близо до магнолиите.

42

Гого

преди 7 години

Махайте ги всичките от тях няма полза народа можеби политиците имат да си пълнят джобовете но народа търпи техните мизерии

41

Анонимен

преди 7 години

Сбили са се инженери с лекари, кой е по-необходим за България. Конкуренция на образованите и специалистите, на интелектуалците с литературните критици.

40

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Вън мигрантите!!! Европейските политици зорлем ще направят християните които не искат мигранти в европейските страни в убийци.... И тогава няма да са виновни християните, а европейските политици....

39

Анонимен

преди 7 години

Когато се съберат много мъже на едно място винаги ще има побоища, но тези не се бият като белите , а се ръгат, колят с ножове -културни особености .И такива после ще тръгнат по улиците на Европа с ножове и тежко ни и горко ни ако не се обединим за да ги изгоним да си се ръгат там в Близкия Изток

38

Анонимен

преди 7 години

Сега разбирате ли защо хората от Елин Пелин не ги искат? Кой иска маймюнопитеци в селото и града си? Нема кой да плаче. А джурнлястите ни обработват колко милички и добрички били, колко сме лоши, че не ги приемаме. Да ги приемат куролюба и онзи кирлив адвокат който все гледа сърдито и ги защитава. Пита се, когато посегнат на българи къде ще намерим тези "добри" българи!

37

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново Сега следва влакова катастрофа или скъсан язовир Дано няма жертви

36

до православни бълга

преди 7 години

защото не е за ХРАНА!НЕ БЪРКАЙ ГЛАДА С КУЛТУРНИТЕ ОСОБЕНОСТИ!Пенсионерите що не се колят кат са гладни и на студено, а