106

БиБи

преди 7 години

Не е Нинова от тези, които ще се стреснат от Лопес - напротив, тя му отговори характерния си стил. За ГЕРБ: Б.Б. събра министри, несъответстващи на заеманите постове: икономисти начело на МРРБ, МЕ, МОСВ, МЗХ; социолози и политолози начело на МВнР и МВР, проф. Танев - на МОН; философ (Т.Дончев) - вицепремиер; пожарникар - премиер. Да не говорим за 9 МИНИСТЪРКИ. Резултатът беше пълен погром на икономи-ката, МВР, МОСВ, образованието и пътищата . За политиката да не говорим - пълен слугинаж.

105

доказателството

преди 7 години

Вижте снимката и преценете кой изглежда уплашен.

104

Анонимен

преди 7 години

това нещо на заглавната фотография има навик да се "обърква", "забравя" секретни документи (продал ги е на някого), обърква "копчетата", вместо "НЕ" избира "ДА", после се обяснява. Та и сега. Издокарали са го на фотото в позата на Лавров и му преразказвт врели-некипелите "мнения". "бсп за България" = "сполука за България"!

103

късата памет

преди 7 години

Разликата между европейските социалисти и нашите се вижда веднага. Европейските подкрепят това което е полезно за Европа, нашите искат да се изолираме от цивилизования свят и да гледаме на изток. Интересно Станишев как би обяснил позицията на останалите социалисти след като според неговата партия гласуването за СЕТА е предателство. За разлика от БСП останалите социалисти гледат европейските интереси, а не руските.

102

Анонимен

преди 7 години

ДНЕС Е ДЕН ДА ГЛЕДАМЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ-ТОВА Е ЧОВЕК С КОЙТО ВСЕКИ БЪЛГАРИН СЕ ГОРДЕЕ А САМО ГЛЕДАМЕ КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НЕ МОГА ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ ЩО ЗА ГАВРА Е ТОВА С БЪЛГАРИЯ.ИМАМЕ ЛИ ПОЛИТИК ,КОЙТО ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА СИ СПОМНЯ ЩО ЗА ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ Е ОТГЛЕДАЛА МАЙКА БЪЛГАРИЯ И КАКЪВ ПОЗОР СА ТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !

101

Анонимен

преди 7 години

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев гласува за СЕТА а сега обяснява , че бил ''против ''

100

Анонимен

преди 7 години

Лъжата и кражбата са генетично заложени у комунистите. И тоя червен мишок излъга българите, че уж няма да ходи в Брюксел, пък той не се връща оттам. Сега и Краднелия, само с лъжи и измами се занимава. Ама някой ден хората ще и потърсят сметка за откраднатите милиони.

99

Анонимен

преди 7 години

Да бе, ама той е в Брюксел, а вие в панелката в Обеля.

98

Анонимен

преди 7 години

МНОГО ЛИЦА ТРЯБВА ДА СЕ СКРИЯТ ЗАВИНАГИ. ИЛИ СА ***, ИЛИ СА ТОЛКОВА НАГЛИ, ЧЕ НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА ТОВА- ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ТЯХ.

97

НАХАЛСТВО:

преди 7 години

ТОЯ ЧЕРВЕН МИШОК ....ПАК ПОЧВА ДА ДАВА АКЪЛИ И *** СЪВЕТИ!

96

DA

преди 7 години

TE PRODADOHA BALGARIA !!!!!!!!!!!!!! KOMUNISTITE SA VRAGOVETE NA NARODA ! A TOZ PIDAL DA SI HODI F MUSKVA !

95

Анонимен

преди 7 години

То този 20 мрд дълг на " Боко" беше за да покрие вашите 20 млрд които Станишев взе за Белене и Цанков камък.Забрави ли?

94

Анонимен

преди 7 години

Всички вие ,затрихте България.

93

Анонимен

преди 7 години

Вижте му съветниците на Банкянския тигър-Яни Янев,който искаше да го уволнява,Марков ,дето гладуваше против конституцията а после стана конституционен съдия,седесар а сега герберист,счетоводител за министър на енергетиката,текезесар-трудовак,военен министър,Лукарски ,квартален футболист-на икономиката.Еее,как няма да цъфне ГЕРБ?

92

?!?

преди 7 години

Тоя се е целувам с Местан - една целувка и стана национален предател - е толкова му трябва на един наследствен комунист!

91

АБВ

преди 7 години

СТАНИШЕВ СА НЕ ГОВОРИ МНОГО,ЧЕ ГО ВИДЯХМЕ И НЕГО.

90

Анонимен

преди 7 години

Боко Дебелия с 20 милиардния дълг и къдравия надупчен асвалт е най големия популист.10 години начело на държавата ни докара до 125 място по благосъстояние от 28 според доклад на ООН.Най-бедни сме в Европа!.Хайде стига вече !

89

Петър янчев

преди 7 години

Сигурно искат господа социалисти стандартите да са по ГОСТ.Господа СИВ се разпадна поради неконкурентност.

88

Бай Ристо

преди 7 години

В случая Сергея е прав. * от герп продължават да си разиграват картите по един от най-лошите начини. А всекидневното явяване на червените кймери в медиите бавно, но сигурно води до покачване на гласовете за тях. Късопаметния народ помни само един мандат назад най-много.

87

Любен

преди 7 години

Комунистите са *** на Русия, това е видно и ясно. Те мислят за Русия, не за България.