89

OSMAN

преди 7 години

DOSTUM DOSTUM

88

ОСМАН

преди 7 години

СЕЛЯМ АЛЕКУМ АГИ.ДОЙДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО С АГЕНТ САВА.ГОСПОД ДА БЛАГОСЛОВИ АРХОНТ СЛАВИ БИНЕВ.СПАСИТЕЛЯ НА ТУРСКИЯ НАРОД В БЪЛГАРИЯ.ВОЛЕНЕ ЧАКАМЕ ТЕ И ТЕБ.ЕЛА СИ В ТЕРИТОРИЯТА.НЕ НЕ РАЗОЧАРОВАЙ.ЦЕЛИЙ ТУРСКИ НАРОД .ЗА ТЕБ ТЪЖИ.

87

ПРЕДИЗБОРНО

преди 7 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ.В ДЕНЯ НА ЛЕВСКИ ВИ ПРИЗОВАВОМ.ВСИЧКИ ПАТРИОТИ РУСКИ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ДПС.СЛАВИ БИНЕВ.ПЕЕВСКИ.СИДЕРОВ.ДАНЧО МЕНТОТА.БАТ САЛИ .ИЦО БИСЕРОВ.И Т.Н.КАКА ВИ НИНОВА Е С ВАС.ПОЧЕТНИЯ ВИ ПРИДСЕДАТЕЛ ЩЕ ВИ БЛАГОСЛОВИ.ЩЕ ИМА НОВИ ДЕБЕЛИ ПОРЦИИ.ЯЗОВИРИ .ОБРЪЧИ И МУРАФЕТИ.КОЙ.МОЙ.КОЙ КВОТО ИСКА .САМО ДА НЕ СЕ ОБЪРКАТЕ С ОБЕДИНЕНИЕТО ДОСТ.ДА НЕ ГАВОРИМ ЗА РУМЪНИЯ.....

86

националист

преди 7 години

Въпроса е решен!ще гласуваме за ДПС.

85

Крум

преди 7 години

"Колко българи имат турско гражданство:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)може би за това не си чул:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)ако има на референдума могат да гласуват в турските консулства и посолства в България:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)"Престани да заливаш коментарите със знаци, които вменяват ислямски символи от рода на :-) и *) ! Тука все пак пишат нормални хора - християни, на които им се повдига от полумесеци и т.н. ислямски свастики!

84

Болди

преди 7 години

"А българите КЪДЕТО НЕ ЖИВЕЯТ В българия, ТЕЗИ, КОИТО СА ИЗ ЕС ДЪРЖАВИТЕ, ТЕЗИ КОИТО ИДВАТ ЕДИН ПЪТ В ГОДИНАТА В българия:-) ТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЛИ:-):-):-):-):-):-):-):-):-)"Мустафа, дали един Българин живеещ в Канбера, Бостън или Ванкувър ще реши да гласува, това е негово лично право и избор! Вие, турците родени в България и вашето котило не сте Българи и затова не трябва да бъдете допускани да гласувате на Български избори! Схващаш ти, хиено на Корана къде е разликата, ама се правиш!

83

До горд българин

преди 7 години

А българите КЪДЕТО НЕ ЖИВЕЯТ В българия, ТЕЗИ, КОИТО СА ИЗ ЕС ДЪРЖАВИТЕ, ТЕЗИ КОИТО ИДВАТ ЕДИН ПЪТ В ГОДИНАТА В българия:-) ТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЛИ:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

82

Горд Българин

преди 7 години

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЗВОЛЯВА НА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ТУРСКИТЕ ИЗСЕЛНИЦИ ДА ГЛАСУВАТ. ЩОМ СА СЕ РОДИЛИ В турция ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ. ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ???????????? ТОВА НЕ СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.

81

Анонимен

преди 7 години

"Аз поне не съм чул българи да гласуват на турските избори"Колко българи имат турско гражданство:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)може би за това не си чул:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)ако има на референдума могат да гласуват в турските консулства и посолства в България:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

80

Велев

преди 7 години

Дано на Ердоган да започнат да му се активизират мозъчните гънки.Да пусне бежанците тежко въоръжени срещу българия и да ни освободят от християнско робство. Искам 3 милиона да се заселят в София, Варна и другите големи градове и да построят джамии. Самотогава ще се раздвижи икономиката и ще тръгнем нагоре.

79

До eu comentar

преди 7 години

Брутната минимална заплата в Турция е 1777 лири, с удръжките получаваш 1600 и нещо:-) някои работи са много по евтини от България:-):-):-)то за това всеки петък пазара в Едирне е препълнен от българи:-):-):-) прахове, памперси та даже и тоалетна хартия носат от Турция драхти:-):-):-):-):-)

78

Божо Манчестъра

преди 7 години

Турция е ислямска държава, в която всеки светски елемент бива заличаван от ден на ден от ислямиста и член на Световната Терористична Организация - Мюсулмански Братя Реджеп Т. Ердоган! Недопустимо е Християнска България да се асоциира с Ислямска Република Турция разрешавайки на ислямска земя да се организират български парламентарни избори. А що се отнася до това кой има право да гласува на българските избори, ами нека направим референдум! Аз поне не съм чул българи да гласуват на турските избори

77

Изселник

преди 7 години

До eu komentarДадох ти плюс:-) правим малко катък на икономиката ви лошо ли е:-):-):-) докато дойдем за какво мога да си купа от Турция. Минималната заплата е повече от това, което си написал. Вярно е, че месото, алкохола и бензина само са скъпи, но това не са жизнено важни неща. Докато др работи са по евтини от България. Плюс това уважавай малко бг азбуката!

76

Адвокат

преди 7 години

"Двойното гражданство в рамките на Европейския съюз е приемливо, защото сме членове на този съюз, но не и със страна извън него! "Всеки човек,който е роден независимо в коя държава, ако ще да е в Америка има право да е гражданин на съответната държава. И утре други ден и децата на този гражданин имат право да вземат гражданство от съответната държава. Никво значение дали е или не е в ЕС:-):-)това е светско правило. И Гурбетчиите в Германия от Турция ще гласуват от там за референдума в Турция!

75

eu comentar

преди 7 години

Are stiga ste se hvalili bre pisman izselnitsi ,ta zatova ili dvate s edin kufar i se vristate s pet kufara ot bilgaria.Rakiyi,sucudsi,pastirmi,kiyma,bob,zelencuts,vsicko vlacite na vristane, inace s 1300 liri zaplata ste kupite moyte sirvuli u turkieto.

74

Анонимен

преди 7 години

Време е този цирк, наречен "гласуване на изселници" да спре. Той/тя/ се родил/а/ в Турция, български не знае, България на картата едвам я намира, ще ми гласува за парламент и кметове?!??? Двойното гражданство в рамките на Европейския съюз е приемливо, защото сме членове на този съюз, но не и със страна извън него! Турция ги манипулира и плашат директно чрез "изселническите" организации, че ако не гласуват, лошо ги чака. По този начин се бърка директно във вътрешната ни политика.

73

До Е

преди 7 години

Ти викай НЕ колкото си искаш:-):-):-):-) и за изселниците в Турция и за европейските изселници имат правото да гласуват. Ти да не мислиш, че и евро изселниците децата им няма да забравят българския след известно време или пък ще се върнат в България. Ако по случайност махнат хората с двойно гражданство, правите ли си сметка че живущите българи в България ще останат малцинство пред етносите:-):-):-):-):-):-):-)

72

До gaztur

преди 7 години

За това, че не ни смятат за хора на времето ТУРГУТ ЙОЗАЛ ОТВОРИ ГРАНИЦИТЕ ЗА НАС, пък има и едно изказание, където вика, че "Ако иска и Живков да дойде" :-):-):-):-):-):-):-)

71

До gaztur

преди 7 години

Кой ти каза това бе, вие си мислете каквото искате, то за това, че не ни смятат за хора, повечето работим в държавни роботи, за това, че не ни смятат за хора взимаме пенсия повече и от местните:-):-):-):-):-):-) Знаеш ли какво е казал Ататюрк на времето за турците, които са останали извън границите на Турция: "Нашите сънародници, които останаха извън границите са НАШЕТО НАЙ-ГОЛЯМО БОГАТСТВО" тези негови думи се знаят и от местните:-):-):-):-):-):-)

70

Е

преди 7 години

Стажът не е основание за придобиване на гражданство, така че не свири на тази струна. Нали си получавате пенсиите от бг. Но това ви стига! Гражданство не!