127

NSWP

преди 6 години

До АнонименЗа комуниста, всеки различен е фашист! Дори хора с които бяха заедно партизани и им помагаха. Когато комунистите взеха властта, ги нарекоха фашисти и една част избиха, а друга част вкараха в затворите и лагерите! Така, че фашисти е имало само в Италия и си го начукайте това в циментовите кратуни!

126

Тодор Тодоров

преди 6 години

Чудя се на тази простотия, дето оставя толкова глупави коментари. Нарекоха генерал Луков - главорез. Ами не знам дали е рязал глави, но той е артилерист, а не колач. Но ако е убивал хора, то е било само в бой и те са били врагове на България. Дошли да убиват, грабят българската земя и са си получили заслуженото. Генерал Луков е защитавал България, през всички войни за национално обединение. Бил се е смело на фронта. А не като вас ***, дето го плюете.

125

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБНС - Български национален съюз

124

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНикой не те агитира да гласуваш. Не става изобщо дума за избори. А БНС е Български национален съюз.

123

Анонимен

преди 7 години

вече 28 години българия е под фашисткото западно робство затова и никой не спазва забрани и закони.западната демонокрация = анархия и беззаконие

122

Veteran

преди 7 години

Цялата тази идеология проповядвана от "Луковисти" е отдавна престана от човечеството! Може ли бг генерал два пъти да се съюзява с губещите и ПСВ и ВСВ и да го величаеш като" велик"?

121

Любен

преди 7 години

По-големи лъжци, крадци, манипулатори и сеещи гибел от комунистите няма

120

Живко Марков БНРП

преди 7 години

Патриотите в Бг и при Борис и сега се борят против евреи ци..га..ни и комунисти а сега и мигранти.Всички които не се числят към тези 4 групи би трябвало по един или друг начин да подкрепят патриотите а не да им прикачват най различни обидни имена и епитети.! Или Вие сте от Третия пол!!!

119

Анонимен

преди 7 години

Напълно разбирам българските мигранти от БСП да не харесват това което е правил ген. Луков - борил се е за ЧИСТА И СВЯТА БЪЛГАРИЯ !

118

Грешката е тук

преди 7 години

Най-напред от България /по точно от "Позитано"20/ се чуха гласове, че тази проява била фашистка.Така привлякоха вниманието и на международната общественост и я заблудиха.Хората извън България не са длъжни да знаят кой е генерал Луков и какви са приносите му към отечеството.Не за първи път комунистите злепоставят страната си и обявяват за престъпник всеки, който не им е по вкуса. Припари ли им под г/за, търсят помощ отвън, дори и да е в ущърб на родината.Луковмарш е патриотичен, НЕ е фашистки!

117

Анонимен

преди 7 години

Фашагите са на почит в БГ, нищо че целият цивилизован свят заклейми фашизма.

116

444

преди 7 години

За комунистите всеки, който е против тях,е фашист!Средно положение няма!И като им обясниш,че в България фашизъм никога не е имало,и целият им героизъм на "борци срещу фашизма"увисва като пенсионерски coпoл!

115

АТАКИСТ от Трьн

преди 7 години

Волен Сидеров, е новия г-н Луков патриот на великата Бьлгарска нация!

114

Защо

преди 7 години

Защо кметицата на София забранява този митинг , а служебният фашискти премиер нищо не прави и де факто го разрешава, миционерите са на негово подчинение и може да действа - но не иска.

113

Колев

преди 7 години

До Анонимен 148ЩО СИ МИСЛИШ,ЧЕ ТОВА Е КАТО ВАШИТЕ МИТИНГИ НА БСП,КЪДЕТО ВСЕКИ ПОЛУЧАВА ПАРИЧКИ ЗА УЧАСТИЕТО СИ??? АКО НЕ ПЛАЩАТЕ ЩЕ ИМА 50-100 ПЕНСИОНЕРА СКЛЕРОТИЗИРАНИ.

112

POLSKA PRESS

преди 7 години

Полски Медии казват че било платено на младежи по 50 лв. да протестират

111

Анонимен

преди 7 години

А от каде са парите за това мероприятие , вероятно от незаконни деийности , да изкараш толкова много народ на улицата без нищо не става

110

Колев

преди 7 години

До Анонимен 146БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАРТИЗАНИТЕ И КОМУНИСТИТЕ БЪЛГАРИЯ Е ИЗОСТАНАЛА С 70-80 ГОДИНИ ОТ НОРМАЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ,КОИТО СЕ ИЗЧИСТИХА НАВРЕМЕ ОТ ТИЯ ЧЕРВЕНИ *** И УБИЙЦИ.

109

Анонимен

преди 7 години

САМО ОТЯВЛЕНИ ФАШИСТИ И *** ПОДЪРЖАТ ШЕСТВИЕ В ПРОСЛАВА НА ТАКЪВ ГЛАВОРЕЗ КАТО ЛУКОВ.БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПАРТИЗАНИТЕ ИАНТИФАШИСТИТЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАПАЗИ В СЕГАШНИТЕ ГРАНИЦИ.

108

Анонимен

преди 7 години

Сектите са незаконни