128

Perla 1

преди 7 години

Nso imat ogromen budjet ot rbg i harchat bez nikakav otchet, bez facturi, bez mesechen balance, bez godishen balance pred bg narod, koito si gi e porachal ujkim i kupil taka da se kaje s sobstven kapital, ama hich ne gi znae za kakvo sa mu, kade sa, kolko sa, kakvo proizvejdat za blagoto i stastieto ba bg narod. ***?! Parno?! Celuvki?!Hardwere?! Softwere?! Cultura?! Ili samo potrebiteli melomani?! laji i sluhove za kef pod maskite na secret service?! V polza na offshofni monarhi i miliarderi

127

Миро:

преди 7 години

Питам ви, тези дето плюете по президента и съпругата му, какво искате от тях!От глупави хора,умна приказка,можеш ли да очакваш!От кого взимате този гаден пример от Бойко ли???

126

Миро:

преди 7 години

Мило хора,дайте да премахнем завистта и омразата!Нека възвърнем добрите обноски и уважението!Доброто бе потъпкано от лошото и лошите хора,от хора-неграмотни,непрочели дори и една книга! Нещо като Бойко Борисов!!!Вижте само начина му на изказване!За политик става ли? Къде е неговата дипломатичност,деликатност!!!Той няма речник първо!!!

125

Миро

преди 7 години

Изказвам пръво огромното си съжаление за това,че българите затъпяхме в последните няколко години и то при кого-при Тиквун!!!Срам и позор за нас,забравихме култура,забравихме и начин на писане!!!Второ,ние си загубихме и уважението един към друг!!Та това ни е президент, човек с авторитет,познания, умения, КУЛТУРА, ВЪЗПИТАНИЕ!Нека такива хора ни бъдат за пример!За пример могат да бъдат Корнелия Нинова,проф.Иво Христов!Аз винаги ще ги уважавам президента и съпругата му!Те заслужават това!Тук за жалост се напълни с *** и предатели!!!!СРАМОТА!

124

Анонимен

преди 7 години

Марков заяви! И какво от това? Кой е той? Един ***! Сега по същество- на това женище не му трябва охрана, то като го погледнеш да изпаднеш в ужас. Едро, голямо, мускулесто и уставно.

123

Истината

преди 7 години

Така, видяхме "новите лица" в политиката и по специално антуража на президента. Та да минем по същество - доносник до доносника, комунист до комуниста, *** до рубладжията и тем подобни червени, просъветски ***, бабички и муцуни от ДС архива, изплуваха от мръсния червен канал и се закотвиха във властта. Да видим обаче до кога...А относно президента и президентшата, коментарите са излишни. Всичко е от ясно по-ясно. Смешно, смешно - та чак жалко.

122

Бойчев

преди 7 години

До АнонименДа не прави забежки !

121

Анонимен

преди 7 години

Извинети, от какво я пазат младоженката не разбрах?

120

що

преди 7 години

платени тролчета - платени с жълти евроцентове от вицепрезидентката и с бели копейки от г-жа лъжа се навъртат по форума , що *** пише с граматически грешки - въпреки копейките.

119

Анонимен

преди 7 години

Защо не си гледате печката и мивката и да не се занимавате с чуждите жени.Жената не е лоша,със сигурност е по-хубава от някои от вас.

118

Анонимен

преди 7 години

Ей,женички,прости,злобни,няма ли кой да ви "уважи"за да се успокоите?Едвали мъж ще оплюва толкова злобно някоя жена.

117

Станишко

преди 7 години

До Цветана ПетроваСамо ,че той не е истински мъж.Затова няма да се намеси.Просто сте гласували за Деса ***.

116

Станишко

преди 7 години

Имаме си първа дама и нейния "МЪЖ"ТОВА Е ПРОСТО ЕДНА БУЛЯ И ТО ВТОРА РЪКА.После ще почнат да пазят и другият и мъж Г.Свиленски-ком.депутат

115

Серьожа

преди 7 години

Само спирала и няма нужда от охрана

114

Анонимен

преди 7 години

"ПЪРВАТА ДАМА" и ДЪРТОФЕЛИЯ НИНОВА -----..И ДВЕТЕ СА ЯКИ В *** , КАТО ВЕЛИКИЯ СССР!Дебеляна Йотова ...още е на "СПЕЦИАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ЗАХРАНКА"---ТРУПА КИЛОГРАМИ!

113

Стоян

преди 7 години

Проста, елементарна и нагла ***, като всички ***

112

УМИРАМ ОТ СМЕХ...

преди 7 години

ТАЯ ВОЕННА "КАВАЛЕРИЙСКА КОБИЛА" .....ЗА КВО , Я ОХРАНЯВАТЕ ,БЕ.....ХА,ХА,ХАААААААААААА..ЗА ДА НЕ Я КАЧИ НЕКОЙ ,ЛИ...???!!!

111

Анонимен

преди 7 години

Гледам няколко платени герберски тролчета яко са се нахъсали от злоба,че мамата не спечели.Споко,бе,на парламентарните избори шамара ще е още по-звучен.

110

До 115

преди 7 години

Ти всеки ден постваш един и същи текст под различни статии и вече ставаш ужасно скучен и досаден.Измисли нещо по-различно,че ни втръсна от теб.

109

Анонимен

преди 7 години

Щом НСО я пази,значи има сериозно основание за това.Следва да попитаме защо НСО пази Доган и бившите президенти.И защо Цецка Цачева ходеше с охрана от 6 човека на фризьор.Значи за едни може,а за жената на президента-не.Двойни стандарти.Засрамете се и престанете да търсите под вола теле.