181

Devil

преди 7 години

До БългаринElseve си го има и там. Чукни на loreal-paris fr и виж :) Иначе като качество е тотален ***.

180

Наблюдател

преди 7 години

Наистина за западняците сме хора втора класа. Но това, което корпорациите правят с нас като потребители го правят и със собствените си народи! Испанци са ми казвали, че при намаленията в " Корте Инглез" напр. се продават второкачествени стоки. А къде отива сланината от испанските кланници? Ами двойно и тройнопречистена и парфюмирана се влага в детските закуски! Там има лютеница със срок на годност5 години! А в аптеките има Ибупрофен 800 милиграма - жив свредел за стомаха!

179

Анонимен

преди 7 години

западът е сбирщина мошеници

178

ИП

преди 7 години

А качеството на същите продукти, но в Индия, е още по-лошо отколкото в България :) Имам личен опит с известна марка разтворимо кафе.

177

Българин

преди 7 години

Напълно вярно! '' Все известният'' шампоан Elseve никой не го знае назапад , а за сметка на това си имат много по -качествения Elvive!!!Намерили са начин да заобикалят регулациите без да ги обвиняват.

176

Имигрант

преди 7 години

Ако това е новина за някой, значи източноевропейското стадо още не си е махнало кониските капаци 🤔

175

варненец

преди 7 години

Вярно е ! В Италия си купувах италиански шампоан дочия крема , страшен ! Когато го видях тук веднага си го купих , но .... да същия мирис но сякаш разреден с вода , в смисъл че тук е много по-слаб и по -за кратко мирише за разлика от същия купен в Италия , факт , проверен факт !

174

Дане

преди 7 години

Споделям личен опит с продукти от Франция сравнени със същите от България:- крем Волтарен: в бг версията половината съставки липсваха спрямо френския- уиски Балантайнс: бг гори гърлото, френското е много по-меко и "безглавоболно"Пасти за зъби, храни и много други... Уж горивата били най-евтини в ЕС. Пример: юли 2016 литература дизел в БГ 2.05 лв, във Франция 1.03?, но с озъзаемо по-добро качество. Саня трябва да си вадим поуки от всичко това.

173

КК

преди 7 години

Орешарски опита. Нареди проверки на търговските вериги и стана много интересно. Щандове се опразваха, стоки се скриваха и подменяха. Но дотук му свърши властта. Не съм му поддръжник, но той все пак опита.

172

Кунева се погрижила

преди 7 години

Ха-ха-ха, ами нали Кунева ни защитаваше правата на потребители, веднага след като влязохме в ЕС. На нас и на всички държави членки, на всички европейски граждани. Беше Европейски комисар по защита на потребителите. А след нея същите продажни грижовници.

171

брб

преди 7 години

"Тогава Еврокомисията посочи, че обвиненията са безпочвени"...Има ли смисъл да коментираме повече еврокомисията? Алоу, еврофеновееее, вижте колко ви струва реализацията на идеята! Вижте на кого се кланяте! На кого подгъзувате! Лапaчи глупавииии! Имайте в предвид, че със всичко е така - еврофондове, евросубсидии, корупция, медицина, икономически правила и т.н.... Пак сте колония, ама го искате тоя път! Кого ли защитава еврокомисията? Себе си, може би... От кого? От вас. Вие не сте те според тях!

170

Анонимен

преди 7 години

До А1 Прав си, едва ли нещо ще се промени. Но поне ще има някакво възмездие.Философиите са приложими върху хора. Дегенератите които причиняват това на останалите не съм убеден, че са съвсем "хора".

169

CZ

преди 7 години

Двойното качество не беше тайна преди да се заговори за него.Погледнете съдържанието на опаковките на вносните стоки и ще видите за кои страни са предназначени.Обикновено това са Унгария,Чехия,Словакия,България,Полша,Словения,Македония...абе за "аборигените"с една дума.Няма нито една обозначена западна страна даже и Гърция я няма.Само дето не пише:"Произведено от Запада за Аборигения".

168

А1 д оАнонимен

преди 7 години

Страхувайте се от гнева на кроткия човек.-------Отново революции?Граждански войни?Брат против брата?Отново в Матрицата?"Суета на суетите - всичко е суета! Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето."Еклисиат.

167

Анонимен

преди 7 години

Страхувайте се от гнева на кроткия човек.

166

у21

преди 7 години

Купували сме перилни препарати от съседна Турция... По-ниски им са (бяха) цените, обаче качеството е по-лошо!!! Отдавна на всички е ясно, че продуктите са различни в различните държави!

165

Стоян

преди 7 години

Давайте червени ***, нека плюенето започне сега. Изпихте ли си лосиона, а одеколона. Стигнаха ли ви рублите или съветските ви другари ви врътнаха кранчето.

164

Анонимен

преди 7 години

А цените същите ли са?

163

Божо Манчестъра

преди 7 години

Ето ви елементарен пример: бутилка шотландско уиски Джони Уокър Ред Лейбъл в магазините на Метро и Кауфланд в България струва около 18 до 20 лева, докато същото уиски в самата Шотландия струва 20 GBP, което са си около 50 лева -при това без транспортните оскъпявания, такси и акцизи (без мита, че Шотландия засега е в ЕС) Не трябва да си гений, за да ти просветне, че съдържанието в шишето купено в България е по-нискокачествено от това, купено в Шотландия! Наздраве!

162

Борко Бостън

преди 7 години

Написаното в статията е абсолютната, 100%-ова истина! Всички световнонизвестни марки за храни и напитки имат различни стандарти и качество на производството, в зависимост от това, за къде е продукцията (което пък определя крайната продажна цена и печалба)! Произвежданото за пазара на САЩ е с едно качество, за Канада второ, за Западна Европа трето, а за Източна Европа и Третия Свят четвърто качество! Факт е, така работи пазарния капитализъм.