5

Анонимен

преди 7 години

Горките жени!Скоро имаше статистика на това. И се оказа, че мъжете са въз претенциозни, спрямо жените. Жените от своя страна са малко по-земни. Нищо човешко не им е чуждо. Но се оказва, че не могат да задоволят потребностите и критериите на мъжете, дори с 30%.Предпочитат да останат в стара връзка и да търсят нова. Някои жени залагат на каеиера, деца и изключват мъжа, като фактор движеща сила. Себедоказването не е лесна работа, дори и в любовта. Това е сложен процес, който изисква компромиси.

4

Анонимен

преди 7 години

От толкова претенции масово си кукат сами и мъже и жени, защото са много важни. Годините напредват и става още по-зле. Опитах се запозная двама такива, то после беше едно плюене, кой какъв е, ами без компромиси не става и само с искане.

3

Анонимен

преди 7 години

Мише, прободе ме в сърцето направо.

2

Виктор

преди 7 години

Пиленцето един път каца на рамото,изтървеш ли го край.Ще лети и ще кацне на друго рамо,няма да се върне.Затова кацне ли оловете го важно е и един единствет път каца!

1

Анонимен

преди 7 години

Тази статия е поръчана от някое мамино синче, което наскоро е изгубило маминка (или пък тя е остаряла и изнемощяла много и му е поръчала да си намери булка).И изведнъж горкият мамин Птьо Маринкин установява, че не само той подхожда към брачния избор с цял списък от желани качества!И от него, моля ви се, искат да отговаря на някои изисквания! Ама можете ли да си представите какво нахалство?! Аууууууу!