68

Анонимен

преди 7 години

Четерите каки се надпяват ама пеят доста фалшиво, диригента го нема некъде се е скрил . Ще си търсим по млади и с" по добри " гласове .

67

АTAKICT

преди 7 години

До Хитър ПетърНЕ СЕ НАСЛАЖДАВАЍ---ОГЪНЯ Е С ХАЛОСТНИ ПАТРОНИ САМО ПУШЕК И НИЩО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ НА БЯЛ СВЯТ ---ГЕРБДЖИКА ВЕЧЕ ГО КАЗА---БОИКОВАТА БАНДА НЯМА ПРОБЛЕМИ

66

Един от Северозапада

преди 7 години

Ако не беше Баце,тези сега щяха да бъдат чиновнички в някоя администрация, на средно ниво, или най-много в някоя синекурна агенциика, дето нищо не прави а прибила пари само.Да не мислите, че ще ревнат против човека, извадил ги от нищото, и направил ги министърки?Нееее, те ще го гледат влюбено, както и до сега, със зомбиран *** поглед, и ще повтарят като папагали. Отдавна и те живеят в паралелната вселена на Бойко, където всичко цъфти и връзва, а България се пука по шевовете от благоденствие...

65

ха-ха-ха

преди 7 години

Тези са по-*** и от тризначките ,въпреки че са четири.Личната гвардия на ген.Тиква е съставена от дебели и празноглави куку.мявки ,достатъчно простовати за да не личи колко е неграмотен и глупав Вожда.

64

Ивомир

преди 7 години

Крайно време е министрите да инспектират затворите от вътре

63

www

преди 7 години

ЕКСМИНИСТЪРКИТЕ - НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НИ ПРОВЕРЯВА . ЩЕ ПРАВИМ КАКВОТО СИ ИСКАМЕ.....

62

Алекс69

преди 7 години

Ще вкарват ли някой министър в затвора или само приказки до изборите ?

61

OMG_Lucker

преди 7 години

Наивен съм и вярвам на Павлова! Никакви злоупотреби не е имало, въобще! Чисти като сълзица са всичките министри и от 2та кабинета на Борисоф, кой от кой по- по- най честен.Как всички тези приеха риториката на вожда, явно им набива канчетата. И още: мислят си, че като повтарят лъжи 100 пъти и ще станат истина или поне ще им повярваме. Да ама наивниците (доколкото ги има) са в електората на ГЕРБ.

60

Анонимен

преди 7 години

Лелее, колко е дебела тази.

59

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ Е КОРУПЦИОННА КОНСТРУКЦИЯ. НЯМА ПО-КРАДЛИВИ ОТ ТЯХ

58

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Лилито,Теменужка и очилатата Деси заедно,са...ударната мошт на ГЕРП,почти като...тризначките.Още малко ако се...напънат и ще ги...надминат.

57

Пипи

преди 7 години

Ей ГЕРБ ДГД! Справка Л. Пенев.

56

Бай Ристо

преди 7 години

*** от герп правят всичко възможно да изгубят колкото може повече потенциални гласове. Мислех да гласувам за тях с цел да не побядят бешипету, но след поведението на Боко Тиквата при случая в тунела ми е все едно дали ще победят бешипету или герп. А сега и тези двете се изказват неподготвени. Твърдо няма да гласувам за герп, а за бешипету то е ясно, по-скоро бих гласувал за Доганя отколкото за тях.

55

Анонимен

преди 7 години

Ривете аЯ да ровнат и при тия дет ще правят изборите - да няма после бюлетини с тонове и дефектен софтуер !

54

Анонимен

преди 7 години

Хорът на ексминистърките: След като реват значи проверките трябва да се задълбочат.На правилен път сме.

53

Курти

преди 7 години

Да бяхте узаконили Проституцията мацки.............Проститутките имат повече Достойнство от вас. (някаква била Министър.......Смех в залата)

52

сс

преди 7 години

Пари ли, пари ли ви на дупето? Ако всичко ви е чисто хич няма да ви пука кой, кога и как ви проверява.

51

Анонимен

преди 7 години

Да, работа е на главният прокурор който е назначен от Борисов и никога няма да посегне на ГЕРБ.

50

ивчо

преди 7 години

и тез ревли, абе ББ каза, проверявайте, я върнете лентата ...

49

e

преди 7 години

То съд и Прокуратура няма да Ви проверят,а да не говорим, че даже и да се образува дело то решението вече е написано -делото се прекратява поради липса на доказателства.