14

Анонимен

преди 7 години

До турчинПишеш щуротии и знаеш, че това не е вярно.Някои хлапета правят опити да имат сексуални контакти в гимназията, но това дори и сред 16-18-годишните не е често срещано явление. Повечето са хвалби и приказки.

13

турчин

преди 7 години

Повечето от вас сте започнали да водите полов живот много по-рано от това момиче, жалко за детенцето най- вероятно е повърнало и се задавило.

12

Анонимен

преди 7 години

Културни особеност на един етнос! При тях се ражда на кило и без мисъл. Пък ако оцелее, оцелее...ако не, след 9 месеца пак. Пълна лудост!

11

Анонимен

преди 7 години

По-вероятно е да е от онези, дето се правят на турци.Жалко за невинната душа.На 15 г. човек трябва да ходи на училище, а не още на 14 г. да започне да прави опити да стане родител(ка).

10

Анонимен

преди 7 години

Случайно или не пак е спестено че са турци

9

val

преди 7 години

До Евролибераст... и на 35 установява, че вече не толкова трудно да се забременее и си остава без деца... А, ти в коя застаряваща и пълна със самовлюбени егоистици цивилизована страна беше, където в голяма част от случаите не си съвсем сигурен, сега дядо и внуче ли виждаш или дете с татко си? Където болшинството деца след пълнолетие посещават родителите си два пъти годишно... Ми оди там...

8

Евролибераст

преди 7 години

Да се ражда на 15 трябва да бъде престъпление, жената трябва да учи до 25, после до 35 трябва да изгради стабилна кариера, за да не зависи от мъжете, и чак тогава да ражда! Така се прави в цивилизованите страни!

7

Анонимен

преди 7 години

На 15 години тялото не е готово да даде пълноценен живот на едно бебе.

6

Цветелина

преди 7 години

Майко милаа, нямам думи какви сте ***. Писна ми да ви чета политическите глупости на всяка статия. Точно затова положението ни е зле, защото винаги обвинявате другите. Българският манталитет е такъв, Бойко ни виновен, онзи ни виновен - а ние сме си светци. Само седим и мрънкаме и очакваме да се случи нещо, без да си мръднем пръста.

5

Анонимен

преди 7 години

Какво очаквате от 15 годишна майка ?

4

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно бебето е било оставено с лицето на горе, след хранене е повърнало храна (често срещано явление) и се е задушило :( Затова винаги на бебета главата трябва да е в странично положение.

3

Анонимен

преди 7 години

От как паднаха ГЕРБ зачестиха нещастните случаи.

2

Анонимен

преди 7 години

Къде са еничарите от БХК?!

1

Западноевропеец

преди 7 години

Под управлението на Бойко нямаше такъв случай, та явно това е промяната, обещана от гумен гадев и бсп!