65

Боби

преди 7 години

До Shopp 83Това е актуално в момента в обществото такива филми създават. Погледни на запад - Фантастични сериали, Медицински драми - като реално само в един от 20 епизода склоняват да кажат че всеки си плаща и то с зверска лихва здравето. ИИИ силния единак дето *** рода на лошите до девето коляно. Да не забравим еквивалента на сапунките - Филми по Даниел Стиил и конкурентни писатели или канали като Халмарк.

64

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

а у българия по националната телевизия хаберлер за аратлици у пет. е, браво.що нема новини на иврит, арменски, руски ...?

63

гого

преди 7 години

до 75защо Руския цар е пратил войска е без значение, щом сега не нося фес, или ти тъгуваш че не си р я за на карабина днес. Да беше дошъл краля на англия да те освободи,но май неговите офицери слагаха фесове и предвождаха ордите на шипка и стара загора

62

Анонимен

преди 7 години

Че гледа ли някой изобщо руска телевизия? Едно време когато имаше само един канал петъците ми бяха най-противните дни със задължителната руска програма.

61

очевидно

преди 7 години

Като чета руските *** и осъзнавам колко е кофти материала на огромная и могучая. Даже не ги съжалявам.

60

Анонимен

преди 7 години

До олегОще един неразбрал. Просто не харесваме бозавите наследници на английския бандит полковник Синклер , на когото Капитан Петко Войвода е разпрал разбойническия ***.

59

Анонимен

преди 7 години

До Space XМене пък ме кефеше как квичаха после след убийството на пилота потурнаците. Буквално им запалиха задниците братушките.Цялата планина гореше.Рая се напълни с кандидати за девици.Даже и нашата мисирка(пастирка) ронеше сълзи.Голям кеф.

58

Един българин

преди 7 години

До: номер 79Какво "опа", какво "опа"???Радио Свободна Европа не призовава гражданите на Русия на бунт срещу Владимир Путин, докато руските пропагандни медии правят точно това!Разликата е огромна!

57

Анонимен

преди 7 години

Опа какво се случва, пускат и радио свободна европа на руски, и даже май и телевизия ще има. Започва пропагандна война, като в студената война. Тогава успехи имаха и двете страни, бунтове във Франция от една страна и бунтове в Унгария, Чехия и до някъде в Полша от друга. Битката е за умовете на хората.

56

олег

преди 7 години

Като Ви е освободил Александър II ,защо е убит според вас от собствения си руски народ дето го любите толкова. И като е премахнал крепостничеството, защо харесвате и тези преди и след него до сега, като едните *** са му убили потомците?????.!!!

55

Наблюдател

преди 7 години

Като чета откровено нецензурните русофилски коментари по-долу не мога да не отбележа тоталното изпростяване на руските *** при посланик Макаров.

54

един там

преди 7 години

До спейса(истинския),Като си чел "Война и мир", грачел си на песните на Висотски и т.н., вземи изгледай и филма на Оливър Стоун- "Украйна в огън!". Ще научиш много нови неща, за които сега и не подозираш! Напиши в "тубата"- Юрген Ельзассер! Изслушай и неговите речи. От тях също ще научиш много нови неща! След това може поне малко да почнеш да си обясняваш причините за "имперската" политика на Путин!

53

Анонимен

преди 7 години

До ПенчоРусофилите сте най-големите българофоби. И стига с това оавобождение. Русия "освобождава" за да пороби и държи в подчинение. И продължава да се опитва в това си начинание. И с Грузия, и с Украйна ии със Сирия. Опитва се и с Прибалтика и у нас като разчита на петата си колона. Никой не иска да я напада а само я предупреждава да не се опитва повече да "освобождава_.

52

Анонимен

преди 7 години

Да им дадат на литовците 100 к амуджи ще спрат с параноята веднага. Друга песен ще запеят, но няма да е политическо коректна. Щото срещу всичко руско е позволено да се плюе наволя, но срещу амуджа не. Дайте им там амуджи да оплождаш литовките и облагородяват населението, че ние тук се задъхваме от сервилност.

51

един там

преди 7 години

До Анонимен 67 и спейса,Да, ама преди да сравнявате гъстотата на населението на САЩ с тази на Русия, вземете първо отворете атласа и вижте на каква геогравска ширина се разположена основната територия на САЩ и на каква на Русия! Това така най-общо, че взема ли да ви говоря за климатични особености- нещата доста се усложняват! Пък може да пробвате вие да отидете да се заселите в тайгата или пък в тундрата, да видите как се живее при температури от -40,-50 градуса всяка зима!

50

Анонимен

преди 7 години

Колониалистите все за държави около Русия се притеснявате. Аре беж да решавате глада в Африка който сами причинихте.

49

Анонимен

преди 7 години

До Space XТо това на всички ни хареса. Още повече ми хареса как после руснаците се на акаха и не посмяха да вдигнат ръка на Турция.

48

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXАбе не е толкова по-голяма от САЩ с тази разлика, че САЩ е населен от до, докато Русия е празна.

47

Анонимен

преди 7 години

А Алфа кога?

46

Анонимен

преди 7 години

Между истинските русофили и путинофилите има огромна разлика.