119

Анонимен

преди 7 години

НСО не пази жената на Радев, а пази Радев от жена му

118

Djankovica

преди 7 години

Komedia.Vie ne znaete dnes kade e i za kakvo e bg prezident...Pratiha vi pak v druga posoka...:-)

117

Вашата мама

преди 7 години

И защо Десислава Радева да не е с охрана щом се налага?!Тя е дамата до Президента и е нужно да се отнасяте с необходимото уважение,а не да плюете и да храчите жалки отворковци мечтаещи за популярност и слава.Оня банкянски темерут да не би да ходи без охрана или обкръжението му от пажове плужъци?Ай сиктир!

116

Анонимен

преди 7 години

След разпадането на триъгълника, Елена Йовчева е реална заплаха за прическата на президентшата.

115

Челси Клинтън

преди 7 години

И аз ходех с охрана !

114

нищо лично

преди 7 години

Уреди се по партийна линия. Сега ще се кичи с охрана. После и дете ще му направи . . .

113

така е

преди 7 години

Навремето хората имаха уважение един към други. Не си заключваха вратите и беше срам да се изложиш пред хората.Дойдоха Червените и те наричаха това остракизъм и с това мъчеха честните хора които с труд си бяха напавили работилничка, кръчмичка или нещо с което да изкарват хляба и да дават работа на такива серсеми. Да бъдеш присмехулник беше гордост.Нека се върнем седмица назад и да прочетем помията която се изливаше по Достойния Президент.Такива са подовете на комунизма.

112

Анонимен

преди 7 години

Как стана така, че тази жена не е одобрявана от народа и си спечели антипатията и присмеха на хората...

111

просто данъкоплатец

преди 7 години

Никаква завист. Просто възмущение от пилеенето на народни пари.

110

Анонимен

преди 7 години

Лелеее,колко злоба има в този народ.С такъв манталитет никога няма да се оправим.Какво ви е направила жената,бе жалки тролчета.Завист,че не сте на нейното място.Нищо друго.Щом НСО може да пази бивши президенти,бивш премиер,бивш председател на етническа партия,значи може да пази и съпругата на президента.Когато Ц.Цачева ходеше на фризьор с 6 гардове не злословехте така,но президентшата не е от вашите,затова се излива помията,нали така.Нещастници.

109

Мънго Джери

преди 7 години

Сложете и едни "малки" рогца и ще разберете! Влизането в президентстовото им действа точно като изкуствена тор на пролетна култура!

108

бай Хой

преди 7 години

ВЪХ ЛЕЛЕЕЕ ПАЗЕТЕ Я ТАЗИ, ЧЕ Е ЦЯЛО НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО. КВО ШЕ ПРАИМ БЕЗ НЕЯ.

107

Анонимен

преди 7 години

Беше казано много пъти, че 80% от президентите НЕ се придружават от съпругите си! Но...тази е толкова нагла и закопняла за екскурзии, че няма да се размине харченето на народни пари! Жална ни майка с този генерал...Той децата си оставил да се крие под фустата на тази...

106

Анонимен

преди 7 години

Пази Боже, сляпо да прогледне! Май, че ще имаме проблем с този пореден мъж под чехъл

105

Анонимен

преди 7 години

Застрашена е от безграничната си простотия, но това е неизлечимо!

104

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Аз се чудих , защо Радев фърка със зеления самолет,а то каква била работата. Икономиите от горивото за охрана на тая гарга ! Мани мани, простотията лъсва с всеки изминал ден.........

103

борис

преди 7 години

А пък Юлето Плевнелиева си джиткаше без охрана щото беше пич.Юлето е юпи от класа,има си образование на ниво, има си бизнес, има си доходи, самочувствие и уникална за България скромност.Впрочем и Плевнелиев също е човек от много висока проба.Но срещу него пет години се води свирепа пропаганда, защото не се вписваше в мафиотските русофилски кръгове.С всеки изминал ден ще разбираме все по-добре колко свестен президент сме имали и колко редки са хора като него и жена му в БГ политика.

102

Терминал2

преди 7 години

Леле УЖАС, да се вземат крути мерки! Ах тези предизборни кампании колко са опасни.

101

Анонимен

преди 7 години

Каква заплаха може да има за тоз хипопотам ? Тази се взе за голямата работа, ще ходи на село с охрана. Смешница

100

Анонимен

преди 7 години

Тепърва ще му започват проблемите на Радев с тоя проклет крокодил.Е искаха някои първа дама имат я, това ,че сега ще се плащат хиляди за охрана на тая *** е най-малкия проблем.