3

Безлихвен заем на

преди 7 години

всяко семейство под 40 г., за купуване на собствено жилище. Но само при условие, че и двамата съпрузи имат минимум средно образование.При раждане на първо дете да им се опрощава една трета от цената на жилището.При раждане на второ дете - да им се опрости още една трета от цената.Ако родят трето дете - жилището им се дава като подарък от държавата, а всички пари, които до момента са внесли за погасяване на кредита, да им бъдат възстановени с лихвите (все едно, че са били на спестовен влог).

2

Продължение

преди 7 години

на "Задължително!"ако те са били отгледани в това жилище или ако са получили някакво наследство от покойния съсипател на общинското жилище.2. Лице, което е съсипал общинско жилище, ДА НЯМА ПРАВО да получи друго такова, ако не е заплатило щетите, нанесени на първото социално жилище, което е било получено и съсипано!С предимство да се дават жилища на перспективни за нацията млади хора (с образование и професия), защото те ще възпитат подобни на себе си деца!Стига дарове за лу_мп_ени!

1

Задължително!

преди 7 години

Нужна е и промяна в закона.Защото, предоставянето на жилище от социалния жилищен фонд, не означава, че то се подарява някому.Онзи, който го ползва, е длъжен да го поддържа и, ако го напусне, да го остави приблизително в такъв вид, в какъвто го е получил. Затова в закона трябва да се предвидят и стриктно да се спазват две неща:1. Който съсипе общинско жилище, ще заплати или отработи щетата. Ако вече не е жив, задължението му се прехвърля върху неговите наследници, ако те са отгледани в това