53

Анонимен

преди 7 години

80-90 години, правеха колите да издържат колкото могат повече, после започнаха да се конкурират на цени, отворени пазари и т.н. и решиха да избият печалбата от консумативии резервни части :)

52

Красимир Йорданов

преди 7 години

Карам нова TOYOTA AVENSIS, станах приятел с майсторите в сервиза на TOYOTA .А със стария VW GOLF 4 бях забравил за сервизи с години.Новата е бензинка, комфортна, красива, тиха .Караш и хоп грешка, давай в сервиза, сменят нещо в автомата.Караш и хоп грешка, катализатора.Караш и хоп грешка двигателя, дюзичка сменят .Майсторите ме бъзикат, че колата била за Германия, не за България .Сега карам и се оглеждам, какво ще изскочи докато пътувам .А колата вече е на 60 000 км., те милиони говорят

51

Анонимен

преди 7 години

айде сега, чак климатика да работи, това е първото нещо което заминава дори и при луксозните марки

50

Koko

преди 7 години

До 42Не са само Тойотите, ама не казвам кои други, че ще се вдигне цената :)))

49

Ехеея

преди 7 години

Ако това се правеше и в България щяхме само с нови коли да се движим!

48

Анонимен

преди 7 години

до 39а може да е на 75000 ама оня добавя една нула

47

Анонимен

преди 7 години

До баю -39и как разбра че ладата е на 750000км след като километража е с 5 цифри и максималното число е 99999кмсигурно баща ти те е излъгал че е превъртял километража 7 пъти

46

Без име

преди 7 години

Защо сте толкова заблодени.Това е реклама124 на мерцедес,голф 2,ауди 80,100.на по колко хил.се внасят в бг.на по половин мил.Просто им пренавиват км.на по 100 хил.

45

Ангел

преди 7 години

Аз пък знам за едно такси Дачия на 1.2 млн километра и то навъртяни за 9 години.Колата е напълно изправна и в момента работи като такси.Ще взема да я купя от Таксиджията който ми е приятел белкем ми подарят нова !

44

БОРИСЛАВ

преди 7 години

И снимката показва кола без номера и емблема.На моята кола съм сменил само 732 ароматизатора-515000км.МБ 300 Д.

43

ха ха

преди 7 години

и аз обичам тойотите , карам една вече е на 500.000 и е за надин :))) ... добри са спор няма само да не са правени в турския завод , мойта е японска и затова издържа толкова :))) ... това за tundra не го вярвам хич , направо се разпадат на 350.000-400.000 има снимки по мрежата как се чупят на две . нещо не са ги сметнали японците иначе са готини като за евтин голям джип по американски :))) ... абе да живее рекламата

42

Ти да видиш

преди 7 години

Жалко :-) Явно не е карана от възрастен европеец само през почивните му дни до вилата на 5-6 километра. НАЛИ ТАКА КАЗВАТ НАШИТЕ :-)))) Я я дайте тази кола на наще автодилари да видим на колко километра ще е, сигурно на не повече от 130 000 км.

41

СС

преди 7 години

Аз карам Тойота РАВ 4, дали някой роден дистрибутор ще ми подари нова, след като навъртя 1 млн. километра? :) :)

40

Опа,дръпни ръчната

преди 7 години

Яка рекламна раздувка без никакво доказателство . Точно пък от Америка -световните лъжци .От всяка марка автомобил има екземпляри , които издържат много , но това почти винаги се дължи на задкормилното устройство .

39

Анонимен

преди 7 години

Навремето слушах какво говорят хора разбиращи от коли. Един от тях каза - Тойотата е много скучна кола. Крараш, караш, сменяш масло и филтри. И пак караш. 20 години карах разни коли, но от 7 години съм с една Корола и се убедих, че е така. Не се разваля тая кола, пък и не гние. Скука голяма! Сменях освен масло и филтри и накладки 2 пъти, но това не е голям разход. Здрави са тойотите! И на жената купих една - само дето е шевна машина. Все пак трябва да мислим за безопасността на хората!

38

Анонимен

преди 7 години

40 Като купуваш най-евтиния клас, да ще е дялкан. Също като другите марки с грозна пластмаса. Моят като е клас А, може и от 2001 лъска от всякъде елегантен, а колкото за надежност ... съединител съм сменял веднъж за 700лв. Д4Д двигател, до 400 000 км няма проблем, смуче километража, както си искам. Надежност, удобство, вярно не е като нова кола, ама за годините си е повече от съвършена. За 10г не ме е разочаровала или оставила на пътя нито веднъж.

37

А

преди 7 години

Тойота са едни от най-грозните автомобили правени някога. Интериора също е дялан с теслата. От гледна точка на здравина/надежност купувайки си кола лично аз не съм с нагласата че ще я карам 15 и повече години. И в този ред на мисли никога няма да си купя такава кола!

36

баю

преди 7 години

Имам лада останала от баща ми бог да го прости. Та тази лада 1500 вече е на 750 000 км и незнае ремонт. Освен редовна смяна на масло филтри и гуми. Само да вметна че е гаражна а не уличница като всички останали. Така че Съветските машини са си много добри ако има свестен стопанин а не овчарин.

35

Анонимен

преди 7 години

Валю ***.

34

До 23 от LosHo

преди 7 години

Вземам или взимам ?Двете форми са дублетни и могат да се употребяват в книжовната реч. Препоръчителна е употребата на ВЗЕМАМ, мушморок.