19

Анонимен

преди 7 години

Тая сериозно ли е на 24?! Изглежда по-стара от мен, а аз съм на 35!

18

Lan

преди 7 години

Какво им правят на тези плеймейтки, та в лицето изглежда поне на 45! Уморена, захабена...а е младо момиче!

17

Анонимен

преди 7 години

Изглежда на доста повече от 24 години.

16

По подразбиране

преди 7 години

Не е на повикване, а на обаждане.

15

Анонимен

преди 7 години

Да и имам мечтите и представата и за успех! То верно си е голямо постижение да си елитна...и спонсорът да ти купи корона! Да не мислите, че е лесно, а? Всяка вечер да правиш компания на разлучен и винаги да си на висота! Е, трудно е, права е. :)

14

Анонимен

преди 7 години

Като е гледам си е точно момиче на повикване. В този бранш не си ли *** на богатите те изхвърлят от агенцията и си до тук.

13

Анонимен

преди 7 години

Ау, какъв грозен сутиен!

12

Анонимен

преди 7 години

Защо отговорите на всички такива ми приличат на брутален копи пейст:"Когато един човек успява сам да постига мечтите си, той неминуемо се превръща в мишена на нападки и жалки опити за оклеветяване""не смятам и да коментирам, защото това е под нивото ми" и т.н.

11

Анонимен

преди 7 години

хр. сираков много е свалил летвата,ако верно е платил. това не е уста на шаран,а на сом. уж в БГ жените били много красиви...... ...........имала била мечта ? - да се снима гола? е гати постижението.

10

ined

преди 7 години

Ко да се притеснява от допълнителна риклама, сега като е плеймейтка ще и скочи тарифата.

9

Анонимен

преди 7 години

Уста на шаран,изкуствени гърди...пачавренски костюм и маниери! Изненадан съм,че по Нова показваха този кич,а и че вестниците( сигурно не им върви бизнеса), отразяват охотно тези съмнителни дами и събития!

8

преди 7 години

Аман от златотърсачки бре азиатки , бели източно европейки , африканки и още ........ нали са феминиски и независими жени.

7

Анонимен

преди 7 години

Добре де, сигурно аз съм извратен ли що ли?Ама тази освен че е слаба - друго положително или красиво нещо у нея не виждам!Да си го кажа: направо се стряскам като я видя!И да беше само тя, добре ама повечето наши "красавици" дето ни се натрапват от медии и телевизии, направо ми се гaди!А и като имам в предвид че всяка 5-та 6-та по улицата си е направо красавица, направо не ги разбирам тези!Малко са страните в Евопа (поне по мои наблюдения) където има толкова висок % красиви жени!

6

Бял Данъкоплатец

преди 7 години

Айде който е най-честен пръв да хвърли камък по дамата обект на тази статия,а!Особено за коментиращите от женски пол.Твърде популярно и натрапчиво стана мисленето,че една хубава жена няма нужда от други качества в наше време.Масово се възприема като нормално и е често срещан израза -''е тя е хубава,заслужава''.А на обратния полюс винаги се възприема когато един мъж е хубав и се ползва от дивиденти от това.Жените хем феминистки хем еманципирани-е няма как да стане.

5

Ценител

преди 7 години

24? Тая е по-сбабичосана от Шер бе!

4

бмп

преди 7 години

Даже и това не го е писала тя.Гледах я по една ТВ.Свързването на думи в няколко последователни изречения за нея е много сериозен интелектуален проблем.Казано простичко-т.ъпа е като г_з!

3

от квартала

преди 7 години

Е как да не става за повикване, дайте телефона да и звънна за HALLOWEEN, трябва някой и да ни плаши!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

При Пеевските медии новините са в този стил. Нищо ново.

1

Анонимен

преди 7 години

Страхотна новина. Браво. Как ли щях да спя?