12

Анонимен

преди 7 години

Синдикатите са в този 1 %! Имат огромна "заслуга" за това, че България от 28г. е първа по бедност. Уж все против властта, уж се борят за хората, а все гледат да се отъркат о властта и престъпните олигарси.

11

Анонимен

преди 7 години

В България синдикати няма.Всичко е лъжа.Който е работил в чужбина разбира за какво говоря.Тия тук са едни въртиопашки и винаги са на страната на работодателя.ЗАКРИВАЙ !!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Има си хас да не се присламчите към софрата.Ви е от синдикатите сте една крад.лива пасмина лапаща и от народа и от държавата.Дано скоро се задавите.

9

да се знае

преди 7 години

няма нужда от синдикати, когато имаш трудово правен проблем има адвокати.Защо щеплащаш членски внос на един синдикат, чието ръководство от право не разбира, а самобогатее от твоя членски внос.

8

Продължавам да питам

преди 7 години

3. Къде бяхте преди 5 години, когато Дянков оряза заплатите и отпуските на работещите в държавната администрация и им остави като бонус само безплатните погребения, в случай че не оживеят до пенсия?4. Имате ли структури в частни предприятия или виреете само в държавните, защото законът го позволява?

7

Още един питащ

преди 7 години

1. А защо партиите да не се срещат с бизнеса? Май се ядосваш, Манолов, защо не се срещат с вас, за да изкрънкате нещо срещу подкрепа на определена партия. Значи сега е корпоративен вот, а ако вие кажете на вашите членове как да гласуват, какво ще е?2. Нали участвате във всякакви тристранни органи на национално, регионално и общинско ниво. Какво правите там, за да защитавате интересите на хората?

6

Анонимен

преди 7 години

В този 1 % влизате и вие, синдикални отпадъци! Д-р Тренчев и Пламен Димитров са едни от много богатите олигарси. Дано с гепеното им направят клизми!

5

Питащ

преди 7 години

Що мастило се изписа за групировките САМОопределящи се като " синдикати ".Наистина, съществува ли в България синдикална дейност? Май истината е, че групичка тарикати залъгват работещите, заявявайки, че ги защитават в трудово правното законодателство.А истината е, че работодателите ги командват както си щат. Реално погледнато, през последните 10 -20 години, тия тарикати изцяло защитават интересите на МОДЕРНИТЕ чорбаджии.

4

Анонимен

преди 7 години

Синдикатите нямат работа в политиката това е така във всяка демокрация, освен в България, но то нашето не е и демокрация.

3

Joko

преди 7 години

"И синдикатите във властта при мажоритарен вот.." И вие ли искате да се наредите за кокала ! Няма ли да е конфликт на интереси !?!? Кой е казал, че ще има мжоритарни избори освен онзи телевизионен Шут

2

Циник

преди 7 години

1% притежава 70 - 80 % от държавата! Поименно другарю....поименно ако обичате!Аз напълно го вярвам!Изборите у нас - ТОТАЛЕН, КЛАСИЧЕСКИ ФАРС!В тази държава - никога нищо няма да се промени!

1

zeus

преди 7 години

При капитализма е така, малко хора с много пари, останалите роби, ама с право да скачат по площадите. Иначе не се и съмнявам, че ако има мегдан така наречените ни синдикати ще се наредят на опашката за сладкия кокал ;)