129

sadiq zak

преди 5 години

Търсите ли заем без стрес, за да запазите целия си проект за годината. ние сме тук, за да вдигнете финансовата си болка в радост и щастие за вас и вашето семейство. вземете писалката си сега пишете на г-н kopalova сега, заеми заемодателят ви може да се доверите, за да ви помогне в нисък интерес от 2% курс. Той действително ми помогна с 500 000 евро и му казах, че ще го платя в рамките на 5 години и той се съгласи. Свържете се с пощата; kopalovax1***seznam.cz

128

Божидар

преди 7 години

Жилища купуват айдуците от герберските обществени поръчки и кражбата на еврофондовете. Другите плащат наеми в чужбина.

127

Св

преди 7 години

Написах вече какво имам в предвид под гниене на желязото. За да съм по - изчерпателен да се разбере, че не беше арматурата и тръбите само повърхностна ръжда а дълбока разпадаща като гнило дърво. Философстването и издребняването с научни термини няма да спаси очевадното. Приятна вечер!

126

До СВ

преди 7 години

Гниенето е биохимичен процес свързан с живите организми (хора, животни, птици, риби, насекоми, растения, гъби и т.н.) или производните от тях материали. В английския същата дума се ползва и във физиката, когато се говори за спонтанна загуба на електронни от радиоактивното ядро... Стоманената арматура и тръби, както и металите не са органика и не попадат в описаните случаи. Ръждясват, но не гният.Както няма и бетонно желязо. Желязото е хим.елемент, а армировката и тръбите са стоманени.

125

seira

преди 7 години

АБЕ, ТОЯ ТОШЕВ, ДОКОГА ЩЕ ГО ПУСКАТ ДА БРЪЩОЛЕВИ ГЛУПОСТИ ЗА НЕЩА ОТ КОИТО НЕ РАЗБИРА?!

124

Анонимен

преди 7 години

Имам апартамент във Варна панелен 98 кв.м чисто,с килер,отделно баня,тоалет,голяма кухня трапезария и отделен хол,санирала съм си го сама ,сменена дограма,юг,такова разпределение,изглед и локация в центъра ,няма ,не плюйте панелите,навремето разпределенията им бяха идеални,нямам нито изгнили тръби ,нито мухъл,а сега новото е ужас,за 98 по нотар.акт,чистата площ ще е70 кв.м

123

Анонимен

преди 7 години

Накуп с парите от продаденият апартмент наследен от умрял роднина. Да не си помисли някой, че стандарта на живот е много висок тук.

122

Анонимен

преди 7 години

В Германия ,Кьолн ново строителство,гипсокартон без настилки 100 кв.м. струва 380 000 евро,отделно 3,5% комисионна за брокера и 10 000 евро разходи по адвокат и нотариус,зет ми си купи с 1,5% лихва от банка и купувачите чакаха ред да го построят,няма жилища там!

121

Така е

преди 7 години

Умирай, но заем не вземай.

120

nkavrakov

преди 7 години

В момента цените са високи поради многото купувачи и малкото продавачи.Това е истината .Когато истерията с купуването поотихне ще се балансират нещата.Който е решил да купува просто да не го прави.Банките също са некоректни защото до вчера не даваха кредити при ниски цени а сега 15-16 месеца когато надуха цените услужливо се включиха .Точно затова не теглете ипотечни.

119

Анонимен

преди 7 години

Не си заслужава и да имаш накуп пари да ги даваш за безумно скъпите имоти в София!

118

Файнъл

преди 7 години

До Анонимен"Заема все някога свършва , наема не свършва..." ***, намери ми заем, който покрива жилището с всички довършителни работи и обзавеждането, и месечната вноска по него да ми е 500 лева. Също и утре или след няколко години, ако нещо се случи и не мога да си плащам, банката да си взима жилището и да не ме търси повече за нищо. Няма такъв нали?! Хайде стига сте спамили с подобни изказвания. Много ясно, че всеки би предпочел да си купи, НО С ГОТОВИ ПАРИ, А НЕ СЪС ЗАЕМ.

117

Св

преди 7 години

Под гниене на арматура, имам в предвид ръждясване. През пукнатините в плочата, под мозайката на горния етаж се просмукваше влага, цели парчета бетон падаха отдолу. Показваше се разпадаща арматура. Нескончаеми бяха опитите да вляза с майстори в горния апартамент и за МОЯ сметка да оправя нещата. Простотия, немотия и непукизъм. Щеше да ми падне на гости някой ден. А иначе - гниещ метал бяха и тръбите които смених на парното в банята. Като ги измъкна между плочите, майстора ги счупи като съчки.

116

Анонимен

преди 7 години

Статията е манипулативна!Как пък не!-в тази криза,несигурност в държават,избори след оставки,фалиране на банки,нахлуване на нелегални имигранти и видиш ли кой купува в такава обсТАНОВКА?

115

бг

преди 7 години

А има ли балъци да купуват прескъпите бг панелки в почти извънгаранционен срок от соц.време?Ми в европейските столици цените на жилищата са даже по-ниски в сравнение а бг.столицата,където има имотна мафия и много "екстри",като Топлофикация,която получаваш заедно с многогодишна панелка и безплатно щъкащи *** в нея!

114

Анонимен

преди 7 години

То и аз знам едни кметове, където си строят нови къщи в момента големи като хотели, ама знам че парите са им от над 50% от обществените поръчки в джоба :D Не се фантазирайте, защото балона предстои да се спука мн лошо.

113

До Св до инженера

преди 7 години

"Неоправения теч от съседа я доразрушаваше, арматурата гниеше..."С най-последното току-що изкара за некоя Нобелова награда, била тя за физика или химия

112

Само питам:

преди 7 години

Успяхте ли да продадете два апартамента през тази година или са в процес на договаряне???

111

Анонимен

преди 7 години

"В Париж квадрата е 15 хил евро"В топ центъра на Париж - може, но в покрайнините в никакъв случай не е толкова. То и в центъра на София цените стигат до 5000евро на квадрат. Пък ние ние си имаме Айфелова кула, нито Лувър.

110

Анонимен

преди 7 години

Айде,бе.Всяко 2-ро жилище с пари накуп.При тези лихви,колко хора ще вземат кредити?По-добре от роднини и приятели и от децата,които са в чужбина,отколкото кредит.А иначе не виждам от какво сме забогатели и колко хора могат да си позволят ново жилище.