14

Анонимен

преди 7 години

Момент,значи мен с редовният паспорт и купен билет с платени от мен лично данъци ще ме събуват боса,ще ме опипват и събличат жилетката,а някакви със забрадки и шлифери заедно с брататите им спътници ще преминават на талази ,ще им дават дори пакети с храна и вода, ще ги обгрижват..,с какво те да повече от мен АЗ СЪМ ДИСКРИМИНИРАНА,значи моят европейски произход е пречка така излиза,а тези от Арабският полуостров и Африка са ценният човешки материал!

13

Наблюдател

преди 7 години

Ето поредната последица от безумната ЕС политика - да поканиш всички! Естествено и терористите ще дойдат! Може не всичките но достатъчно! На онази изперкала лоена топка в Берлин трябва определено най-много да се "благодари"!

12

На мюнхен

преди 7 години

До БаварияА също и тези които сменят панеже бг карти не минават на автомата

11

Анонимен

преди 7 години

"Брюкселски зелки пускате милиони незаконни емигранти,а проверявате европейците!!!!" Че то вече има стотици хиляди европейски граждани,които са чернокожи,ислямисти и терористи.Франция,Белгия,Швеция,Германия имат цели квартали от *** европейски граждани.Германецът Махдуд изнасилил бяла ученичка,чернокож швед от Кабо Верде заклал жена в Лондон,белгийката Шерифе заловена с бомби след екскурзия до Сирия.Българинът Хасан блъснал германка,която всъщност е украинка.

10

Анонимен

преди 7 години

Браво !!!!Евро *** са верни на себе си!Създват проблем с мигрантите и...с пари и закони решават проблема!

9

Бавария

преди 7 години

До На мюнхенВ Мюнхен има и автоматичен пропуск и контрол, както на влизане, така и на излизане - с биометрична лична карта или паспорт се минава за максимално 90сек. Само балъците висят по опашките...

8

Циник до Хензел

преди 7 години

Не е баш така! Мюнхенският тираджия Анис Амри ( с 13 паспорта ) е от "новопоканените"...афганистанеца изнасилил, и удушил немската студентка - и той е от поканените гости на Мурксул.Тепърва ще гледаме сеира на милионите новопристигнали мюсюлмански тарамбуки! Никой не знае колко от тях са дошли за да убиват неверници - дай им време да се настанят, и организират....да спретнат бомби...да се въоръжат...и "брой пилците наесен!"

7

ГАДОРЯН

преди 7 години

Европа има в себе си тумор! Да видим кой и кога ще се престраши да извади скалпела. Щото това тука са простотии.

6

На мюнхен

преди 7 години

Наскоро минах през летището в Мюнхен. Германците вече го прилагат. Висиш и чакаш докато те проверят по всичкото бази данни и нема мърдане

5

Анонимен

преди 7 години

То Шенгеня и без това не работи. Сега съвсем ще го досъсипят

4

НРБ

преди 7 години

Брюкселски зелки пускате милиони незаконни емигранти,а проверявате европейците!!!!

3

Анонимен

преди 7 години

ЕС тръгна по стъпките на Ердоган. Нарушава основно право-на свободно придвижване.

2

Анонимен

преди 7 години

Когато преди мноого години цели 15 пишех че ЕСС ще се разпадне много от чукащите си клавиатюрите ми цакаха минуси. Е какво се оказа накрая след като ми чукахте минуси? Дойдохте на моя. нали?

1

Циник

преди 7 години

А кога ще проверят психичното здраве на немската фюрерка? Кой бе - аджеба - напълни Европа с "чуждестранни бойци" , и всякаква и*змет? Кой? Дебилните търтеи в Европа - са охранявани, и финансирани от европейския данъкоплатец - а него...данъкоплатеца - всяка арабска тарамбука - може да го мачка, и убива, когато и е кеф! На докторски - не се опитвай да лекуваш "симптомите" на болеста - а причинителя!