13

Лелее

преди 7 години

Лелее момента в който разбираш че затворите и пумията в него стои пред училищата и бъдещето на страната...Като послушни пионерчета слушаме и изпълняваме нарежданията на EU без дори да си правим труда да мислим.

12

Пешо*

преди 7 години

Браво.А у нас кога?Трябва ли да ме окошарят първо?

11

Турчина

преди 7 години

Браво братя българи затвор евростандарт всичко друго африкастандарт. Както винаги отзад напред вървите...

10

XXX

преди 7 години

А в "Пирогов" на 40 болни има 1 тоалетна и одеалата са от преди 20 години,чаршафите са с дупки.Така де, въпрос на приоритети.Идете да видите какво е по коридорите и пред кабинетите.

9

Анонимен

преди 7 години

Таз година 4, догодина 40кв. Айде със здраве да си ги ползват.Както знаем, затворите са за кокошкарите и за тези, които нямат пари за адвокати и съдии (щото вече не е достатъчно да си платиш на скъп адвокат, трябва и за съдията да има).Та така, поне грешните прегрешили да не спят на цимента.

8

Анонимен

преди 7 години

Да дадем и един милиард, но да ги напулним с политици.Ще е на печалба.

7

дядо Мраз

преди 7 години

До НиккБъдещето на страната ни са забременени студентки на пияни глави.

6

Анонимен

преди 7 години

А за по-старите детски ясли и градини никога няма пари, ще се съборят още малко! Що за приоритети!!

5

Анонимен

преди 7 години

До НиккКато студент дограмата на стаята ми я смениха с ПВЦ през около 2006-та, около тогава ремонтираха и баните. От недостатъците - дограмата я сменяха около 10-ти декември а банята я ремонтираха около 3 седмици, ама се изтърпя. От предимствата на общежитието - не е...т когото не иска :)))

4

Никк

преди 7 години

Студентите, бъдещето на една държава, хората които искат да постигнат повече в този живот, от това да са един *** измамник и крадец, попаднал в затвора, живеят в стари неремонтирани общежития, по двама- трима в стаи по 10-15 м2, които една баня с тоалетна се ползва от 4 до 8човека. Без нови дограми, изпопадали плочки, стари смесители, външни тръби, изгнили врати, стари гардероби, легла с пружини, тип русенски...е, разбира се можеш да си налепиш сам тапети, ако искаш..това са условията..

3

Анонимен

преди 7 години

трябва да им направят и сауна и екскурзии да им организират...

2

А Н Т И

преди 7 години

Лили Дебелото ли го санира ?

1

Анонимен

преди 7 години

ТОВА КЪМ САНИРАНЕТО НА СВИНЕТКА И ТИКВАТА ЛИ Е?А СТИРОПОР ЩЕ ЛЕПЯТ ЛИ