38

Анонимен

преди 7 години

младите хора са си млади и възгледите съм и други. ЛИЧИ СИ, НАЛИ ?

37

Анонимен

преди 7 години

Съобразно иниациативата и човешките норми, в съвкупност с европейскат либерална политика, и виждайки в господина новите парламентарни възгледи съобазени с европейската интеграция и новите евроатлантически ценности и новият демократичен път на партията разбрах, чеОТКРИХ ТОПЛАТА ВОДА :-))))))) АМА СЪМ ГОТОВ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ, А :-)))))))

36

Анонимен

преди 7 години

Я, ТОВА Е ТОПЛА ВОДА :-) :-) :-) :-)

35

ШАРАН БГ

преди 7 години

У-у--у-у-у-у-уважаеми г-н Проданов, много Ви моля, употребете глагола "съм" в сегашно време, 3-то лице, ед. число !!! Кога е "била" - преди 40 години ???? Хайде де..........

34

Трети свят!

преди 7 години

То не бяха шлемове, малки и големи. До там ни докара ловецът на архари. Затова му се дадоха два мандата!

33

Анонимен

преди 7 години

Човек без горна устна или тънка не ми го хвали мисли само за себе си като го гледам тоя Жална ни майка. Лошото е че ще има хора който да гласуват за тях....

32

Щирлиц

преди 7 години

Докато ни клатят комунисти,така ще е .

31

Рекламен агент

преди 7 години

Рекламният агент на ДС , последователя на Гоце - авджията и син на агент от 6-то сега ще оправи държавата . На тея не им ли омръзна да управляват, разбра се че не могат да измислят нищо по-полезно от краденето.

30

Циник до 32

преди 7 години

Този списък може още да се продължи....27 години краденье...и яденье...и всеки път преди избори - всички изведнъж се сещат за народа...АМА САМО ДОКАТО ИЗБОРИТЕ МИНАТ!

29

анонимен

преди 7 години

А бе тоя умник,щом е толкова велик ,защо допря да се напъва за партийна субсидия?

28

Bolt Thrower

преди 7 години

"Според него структурата на българската икономика в момента е типична за страна от третия свят, изнасяща главно материали и суровини с ниска степен на преработка и ниска добавена стойност" Я пак? Да не обидиш Путинистан, че то това повече за тях е вярно.

27

Анонимен

преди 7 години

Затова ли миналата седмица този кир искаше да връща ангарията с Трудови войски, за да се върнем съвсем към времената на фараоните?

26

Анонимен

преди 7 години

бананова република сме бе , и за третия свят не ставаме .

25

DreamTheater

преди 7 години

Точно този господин да говори за икономика?!Господин/Другарю,господин Първанов в продължение на 10(Десет!!) години беше Президент на Република България.Какъв точно е приносът му за ИКОНОМИКАТА на републиката?!

24

Ми

преди 7 години

Огромен е приноса за това и на бок..те от АБВДСЕБВГЗ.

23

Анонимен

преди 7 години

Така и родните политици не разбраха, че те работа в икономиката нямат. Простотии от рода на високи доходи, работни места и т.н. са чист популизъм и лъжи. Икономиката се развива в резултат на усилията на всички граждани на България, а не толкова колкото каже някой гуру-шаман.

22

***

преди 7 години

До Анонимен 21Някога бяхме на 27 място в света по развитие!А сега делим първото място с Лесото по самоунищожение!Искахме мирен преход,получихме го!Да ни е сладко!

21

МНОГО

преди 7 години

Де да бяхме като КОНГО. Те си извоюваха правото да се разпореждат с националните си богатсва. Трудно но си извоюваха това право.

20

Анонимен

преди 7 години

Бе трети ли сме,пети ли сме не знам,знам само,че така сме я накъдрили че няма на къде повече!

19

demograph

преди 7 години

Тези, които продадоха народът си за да ни плюят руските им господари като най-пропадналата, в резултат от "еврогейското робство" държава, сега ронят сълзи на убитият от тях народ...крокодили!!..