10

Анонимен

преди 7 години

До ."Янев е интелигентен човек, с европейски чип в главата."---Вярно е, интелигентен е човекът, само, че е допуснал да му сложат "европейски" чип в главата. Те всички сега са Made in China. Даже и американските.

9

Анонимен

преди 7 години

не се репчете на русите в Ч.Море щото тясно ще Ви се види-не само то като акватория,но и балканския полуостров!няма да Ви помогнат артел-ски училища в Шумен,нито американски военни колежи.такива дето са се клели в Родина и социализъм,а след това тръгват срещу естествения ни съюзник и го играят върли натовци-тотално ме отвращават.

8

Агент 007

преди 7 години

Руснаците са по-готови, затова *** е толкова КУРназ:)

7

е-е, рззбра се!

преди 7 години

Ха-а! Значи, затова е съпротивата срещу машините за гласуване и играта "има машини - няма машини"! Има машини - има кибератаки, няма машини - няма кибератаки! *** те правят всичко възможно да няма!

6

Анонимен

преди 7 години

Тоя червен peптил е казал, че Русия в миналото се е месила в българските избори, но не е уточнил кога, а сега щели да чакат до преброяването на гласовете

5

Нас

преди 7 години

Хаха те хакнаха ЦИК и президентството ,това ли ще се опре !!! Дано да са подготвени !

4

.

преди 7 години

1,2,3 отивайте в Рф.Янев е интелигентен човек, с европейски чип в главата.Вие мислите като през 1947г. братушките, Народният съд е в главата Ви. На Изток- там ще бъдете добре.

3

Анонимен

преди 7 години

"... възможността от хакерски атаки, които биха могли да дойдат отвсякъде ...---Хе, видяла жабата (Янев), че подковават вола (предплагаеми "хакерски атаки" с/у демократите с САЩ), вдигнала и тя крак. :) Колко сме важни за другите! Кой го "боли" за изборите в България, бе, Стефане! Я се скрий!

2

Анонимен

преди 7 години

Вълк пази ли стадо?

1

БЪЛГАРИН

преди 7 години

ЯНЕВ НЕ ЗАБРАВЯЍ КОЍ Е ОСВОБОДИЛ БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО И ФАШИСТКО РОБСТВО ИЗЧИСТИ НАТО И ЕС ОТ РЕЧНИКА ТИ ЗА СИГУРНОСТ ДОКАТО НЕ СМЕ ТЕ ИЗЧИСТИЛИ И ТЕБЕ КАКТО И Б Б И НЕНЧЕВ ---БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е В ОБЩ БАЛКАНСКИ СЪЮЗ ---БАЛКАНСКИ НЕ ЕВРОПЕЍСКИ НАТОВСКИ С КОЛОНИАЛЕН СТАТУС НА БЪЛГАРИЯ ЯСНО ЛИ ТИ Е ----АПРИЛ ЩЕ ТИ СТАНЕ ТЯСНО НЕ СТАВАЍ НАКОВАЛНЯ А--ЧУК