57

Соц Име

преди 7 години

Георги Димитров , Лепа Брена , Ленин ,Сталин ,Перестройка ,Пароструйка,Гластност,Горбачов,Риба ,Шаран, Шаран Стоун, ***,Путкински,Путин .

56

Анонимен

преди 7 години

И какво им е лошото на тея имена? В сравнени е с ***, например?

55

Анонимен

преди 7 години

Имаме име "Бойко Борисов".Какво повече да коментираме - това в някой от следващите тълковни речници трябва да бъде вкарано като синоним на: нарцис, неграмотен, мутра, унищожител на България и т.н.

54

Тъпанар

преди 7 години

До най-първия коментатор - "Тези имена са действително странни, но ми е непонятно и когато целият род като папагали повтарят селски имена като Пенка, Бочка и прочие."Първо, думата "прочие" може да я сложиш като име на детето си, защото нищо не значи! Второ - да, предпочитам да си кръстя дъщерята със селското Пенка или Бочка, вместо Вагиняна! И трето, последно - както и да го гледаш, ние сме си максимум трето поколение селяни (с дребни изключения)...Дааааа, извинявай - точно ти не си...

53

tdt

преди 7 години

Лонгинов - long enough.Стронгинов - strong enough.Путин - put in.Неверов - never off.

52

Анонимен

преди 7 години

До anonimenПутин е от put in.

51

u4en

преди 7 години

Бригадир Асп.

50

van4o

преди 7 години

Уважаеми,не винете служителите които записват имената.Те не носят никаква вина.Преди демокрацията имаше именник и тази гавра неможеше да стане.

49

Анонимен

преди 7 години

Няма да забравя преди години се запознах с едно момиченце което се казваше Шанел ,какво ли са паправили горките бебета на родителите си да ги нарекът така.

48

Анонимен

преди 7 години

А може би презрял?

47

Ангел

преди 7 години

Извинявам се, късно видях, че Веско съм го написал с малка буква.

46

Ангел

преди 7 години

веско, Мадуро означава зрял на испански.

45

Lan

преди 7 години

34Руският се развива...първоначалните руски книги са били на български или както модерно му казват старославянски или черковнославянски, щото не е удобно да се каже, че всичките "славянски" езици произлизат от българския. С имената този процес е по-бавен. Та пътят си е път...някои като руснаците едно време са му викали ***, щото Ъ-то е също добре разпознаваемо като българско. :) Те така :)...

44

ШАРАН БГ

преди 7 години

Срамните и позорящи човека имена са записани в официалните документи не от държавата, не от такива "мъдреци и учени-енциклопедисти" като в този форум, а от държавни служители, специалисти по "гражданското състояние"!! Те често"играят по свирката" на безсъвестни,малограмотни и злобни родители. За това в 80-те години бе направен "именникът"! Айнщайн е бил прав - човешката глупост е безкрайна..........

43

anonimen

преди 7 години

На руски путь означава път (както и дорога). Разпутин означава разпътен човек (пропаднал, безнравствен и т.н.) Обратно Путин означава човек, който върви в пътя, който се придържа към принципи, предизвиква доверие, честен и сериозен е и т.н.

42

Анонимен

преди 7 години

Това с башибозук не го вярвам.Не вярвам нито че има толкова хамави родители,нито че служител би записал дете така.Родилно в Тел Авив да забише дете под името Есесовец все едно.

41

Анонимен

преди 7 години

А Софийската нотариуска Чайка Бележкова

40

Japan

преди 7 години

Кошиям - Яш ко щеш

39

Анонимен

преди 7 години

Щерко,Серчо, Милост, Океан, Емирка,Желана,Грижа,Пандорка,Ахилеас,Афро,Ксенофон,Беба, Жужанна,Греди,Рую,Трошка,Дунава,Ризка,Века,Орхидей,Енгелс, Михайлетка,Череша,Соя,Богоявлена, Олимпиада,Стефчик,Друмка,Мочо,Ватка, Латка ... и още около 5000 такива имена

38

аз

преди 7 години

До Анонимен 38аз имам приятел който се казва Груйо.той живе е в италия, и италиянците им беше трудно да му произнасят името, та аз им казвах да го наричат Giorgio!