189

Анонимен

преди 7 години

Според мен силата на Нато намалява поради пропукването на така наречените евроатлантически ценности. Това е факт - Европа е слаба и пълна с разногласия, Америка е с нов курс. Дали ще съумеем да отстоим българския национален интерес?

188

Анонимен

преди 7 години

Нато е най-големият агресор в света. Русия никога не е била агресор, спрете да плеюете по неин адрес; напомня ми на малоумно сълзливите приказки за мигранти, как трябва да сме толерантни...накрая истината лъсна. Какво искате, пак да лъсне?! А каква цена ще плати България, мислите ли????

187

Реалист

преди 7 години

Необходимо е уважение към териториалната цялост на страните в Европа..Това изречение казва всичко.До би мирно седяло /Путин/ ,не би чудо видяло.

186

Ноа

преди 7 години

Точно така! Браво на НАТО! Ушанковците си изяждат гъзовете сега.

185

1

преди 7 години

Нато е длъжно да пази натовското Черноморие!

184

Анонимен

преди 7 години

До дедо Мано не бери грижа руснаците и толкова няма да изкарат видяхме ги как избягаха от Палмира и Табка DDD

183

ивчо

преди 7 години

споко, нищо ново, барем подарят нещо на флота ни, ама нада ли. Черно море може да не е руско езеро но е разделено между Русия и Турция почти40/40% ,едни 20 има за останалите.

182

isteriy

преди 7 години

истерични политици и чиновници с всеки изминал ден доближават света до война, като за война се говори открито на най-високо ниво, без някой да е питал хората, готови ли са да загиват в името на някакви имагинерни планове, през 70-те години е имало световно движение за мир, сега нещата са коренно различни

181

дедо Мано

преди 7 години

Ква сила бе? Къде я видяха тази сила? Нато има армия колкото българия има държавност. Ако се стигне до пряк сблъсък между НАТО и Русия колко според вас ще се задържи НАТО и неговите пишман войници в България? Прогнозата ми е точно 3 минути.

180

Анонимен

преди 7 години

Всъщност отлично решение от страна на нато. Приветствам.

179

Анонимен

преди 7 години

До 218 Руснаците в Русия са 117млн от 145 млн население

178

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 217Уау, виж ти! И къде прочете тези глупости? В уикипедията ли? То верно там ако има 5% нещо вярно, пак добре! А за резерватите не пише ли? Там където са затваряли оцилилите индианци!? И за отровените одеала които са им давали, не мише ли? Дааа, няма да пише, ама има умни книги в които е останало това записано! Нищо, още малко и всичко ще излезе. Този гнойник, краварската "държава" започва да излиза и ще се разтече....кеф! Най-сетне тоя смръдлявеш ще се разкара!

177

до 216

преди 7 години

ами в русия колко руснаци има ве отворко

176

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен(213)"Изтрепали коренното население" - всъщност не, местните са измряли от болести срещу които са нямали имунитет. Геноцид почти не е имало, с изключение срещу бизоните.

175

Анонимен

преди 7 години

До АМИ , ТРЪМП КАЗА:КРИМ бил украински, обаче от две години украинци там няма.

174

България ЕС НАТО

преди 7 години

най после защитени от всякаква ***

173

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 213Да, да, ама НЕ! И я си трайте бе андрешковци! Със скъсаните *** къде сте тръгнали бе? Не ви ли е срам бе? Кого превъзнасяте, шайка контрабандисти, които преди 200 години тръгнали да грабят един континент и понеже са къркани по погрешка открили друг! Изтрепали коренното население и оттогава грабят цял свят! ТИЯ ЛИ ДА СА МИ ЗА ПРИМЕР! Айде бегайте бе! То Римската империя един-единствен човек е развалил, та това краварско недоразумение ли няма да се разпадне!? Пфу, гнус....

172

Анонимен

преди 7 години

ДА на НАТО, Не на престъпните Военните режими и идеология измислена от пияниците.

171

Искаме мир!

преди 7 години

Не искаме НАТО! Искаме мир!

170

Голата истина

преди 7 години

За чия употреба са тия заглавия?Как НАТО ще си увеличи силата в Черно Море.Единствения начин да го сторят е да подарят бойни кораби на България и Румъния,и то истински такива а не допотопни белгийски гимии от 70-те, каквито имаме в Атия.Другото е по един кораб от страна за 28 дни,и то до фрегата.Никакви самолетоносач.и и ядрени подводници.Пълна поргонафия!Голата истина е че Черно Море от Кемалово време е поделено между Русия и Турция и последната няма никакво намерение да си го дели с ортаци.