24

Ха-ха

преди 7 години

Ей, няма спирка поръчковата *** журналистика! Възхищението от ученолюбивите ромчета просълзява! И внушението, че им се пречи и не са признати...глупотевините на директора са смешни. Апропо какви са постиженията на въпросните гении от Цибър на различни формати състезания от миналата учебна година например? Защото там няма шест- пет.

23

РОССИЯ

преди 7 години

да бе тека лесно се подържа студент имам студент и знам какво е и как се подържа но желанието на детето ми да учи немога да му преча аз учих в живково време на мен ми повървя учението ми беше безплатно и работа имаше а сега какво. имащ парички имаш всичко нямаш парички ще ти текат лигите и още ше ти се подиграват че не можеш да си изучиш детето си

22

Анонимен

преди 7 години

Ами хайде първо да се докажат, че една много учена ромка от външно, дето и във филм я лансираха да изиграе уж себе си, така си повярва, че тотално оплеска пейзажа с претенциите си и изцепки.

21

Гост

преди 7 години

Мдааааа, нещата са точно като за филм! Я идете и вижте нещата в реалната им среда. Нищо обща с представеното тук.

20

Анонимен

преди 7 години

Ама дават кинти Шорошите става ли дума за роми, малцинства, обратни, ***. Каквито и да е, само не отрудените бели български магарета, които правят съществуването на по-горните възможно.Ще повърна.

19

Коментатор

преди 7 години

Евала на децата, на родителите, на учителите. Искрено им желая да сбъднат мечтите си. Жалко че такива деца са 1 на милион. Да са живи и здрави!

18

Пешо*

преди 7 години

Живи и здрави да са децата, да се изучат и да растат достойни хора.

17

Големи амбиции

преди 7 години

Аз съм най-голямата сестра от нормално многодетно семейство. Никой никога не се е подигравал на материалните ми невъзможности и се гордея с това. От дете се трудя сама над учебниците, печелила съм олимпиади и минимални стипендии колкото да си купя автобусна карта. Спестявала съм стотинки, лишавала съм се от закуски за да отменя мама и татко. Когато те разберат започват да ми се карат. :) Ех, най-хубавите години от живота ми! Честен труд им липсва на р0мит3.длъжни сме да им наблюдаваме амбициите.

16

Анонимен

преди 7 години

До софиянецти Оксфорд си го виждал само на картинка в нета.

15

софиянец

преди 7 години

в оксфърд не съм видял големи залежи на бакър, една-две катедрали, при това ниски и недебели, кво ше правят там брат1едите на главната редакторка и майките на спонсорите от оо?

14

?!?!?!?!

преди 7 години

Какъв е изводът от коментар 18 ?Изводът е, че колкото и да му е неприятно, българинът данъкоплатец търпи и неправдата, вършена спрямо децата му, и разхищението на извадените от джоба му пари за безплатните бонуси на ромчетата.Защо търпи?Защото се надява те най-после да започнат да разбират защо трябва човек да има образование и да започнат да учат!Така че, българинът може само да се радва,когато види ученолюбиво, трудолюбиво и амбициозно ромче!Режисьорката е лъжкиня и лицемерна натегачка!

13

?!?!?!?!

преди 7 години

Над 90% от ромските деца престават да ходят на училище преди да са завършили основно образование, а докато посещават училището, просто не учат и дори не рядко пречат в час на останалите деца да учат.Въпреки това, българинът-данъкоплатец не е вдигнал стачка, нито е организирал въстание заради това, че тези ромчета получават безплатни учебни пособия, безплатна храна и други бонуси докато формално се водят ученици, докато за българчетата всичко се плаща от джоба на родителите им.Какъв е изводът?

12

Дай Боже

преди 7 години

Дай Боже, да има повече такива ромчета.На какво основание режисьорката прави такива безумни изводи?Как така, българското общество да не е готова да приеме такива деца от малцинствата? Как така, не им дава шанс?!Българинът безропотно финансира възможността на ВСИЧКИ деца да учат - повечето роми не внасят нищо в бюджета, но децата им получават много повече бонуси да учат, за разлика от децата на българина-данъкоплатец!

11

Чичо Шопов

преди 7 години

Нека да е живот и здраве ! Да завършат на село , да се преборят за място в една елитна гимназия ! Всичко по реда си пак много труд , доказване , амбиция труд покритие ! Борба ,качества труд , късмет и след туй университета ! Доста вода ще изтече ! Рано е и е наивно в тази незряла възраст да пророкуваме какво що ! Иначе успех в борбата наречена живот на Принцеса и Генади !

10

Анонимен

преди 7 години

Знанието е пътят да се стане човек! А това искаме всички! Позитивните коментари ме карат да мисля, че все още не всичко е загубено за тази държава!

9

Шопо

преди 7 години

Едно е да искаш,друго е да можеш,трето и четвърто е да го направиш...И те така !

8

Ивелина

преди 7 години

Българският народ е много толерантен народ! Когато децата се учат и имат добро възпитание и искат да се учат - никой няма да ги спре, е, винаги има и някой, който да ги обиди или нещо друго, но навсякъде е така. Важно е да има правилна нагласа!

7

Анонимен

преди 7 години

Когато ромите не желаят да бъдат наричани роми започват да търсят най-различни Методи и Схеми да се сдобият примерно с чисто български имена или имена които всъщност не съществуват примерно Принцеса , на какво ли не са готови ромите Принцове и Принцеси да стават , 11 век когато идват по тези Земи надали са мисли за Кеймбридж

6

Фармацевтка

преди 7 години

Пишете си мнението, а не шеги. Явно че почват да търсят пари. Синът ми учи в Германия. Те искали в Харвард. Вече в България за всичко се събират пари. Не бива да се поощряват такива неща! Ние сме данъкоплатци от нашите ниски или невисоки заплати. Ясно е че родителите нямат пари! А и отсега дрънкат че няма да се върнат в България, егати и нахалството.

5

Анонимен

преди 7 години

Ако всички бяха като тези роми, нямаше да има настроения в обществото против тях. Защо обаче не покажете ромите от Виетнамските общежития в София или ромите от село Мечка, Плевенско и на много други места още. Не е лицеприятно, че огромна част от ромите не струват, нали? И то не само тези, които са в България.