14

Димитър Борисов

преди 7 години

След като се изгради прекалено скъпия сектор А без козирка, става ясно че ф. к. Левски се е превърнал в пералня за пари от корумпирани бизнесмени. Докато не се завърши напълно стадиона, Левски няма да има никакви международни успехи. Не се знае дали и в България ще има успехи. Целта на определен кръг хора е да ликвидират най-големите футболни клубове а след това и футбола в България. Затова не искат да се изграждат нови модерни стадиони в страната. Успешно постигат целта си и феновете намаляват.

13

Анонимен

преди 7 години

Да ще тръгнете напред само че от В група. Мястото ви е там и е запазено само за вас-*** МРЪСНИ! !!!!!!!И ако Гунди беше жив сега, щеше да е фен на ЦСКА ............

12

Анонимен

преди 7 години

другара Спас - умислен.

11

Анонимен

преди 7 години

Спас Русев е просто едно силно ограничено и тъпоумно селянче от радомирско-пернишките села, което БКП и кукловодите превърнаха в изкуствено надут с откраднати от нас пари финансов балон. Силно се надявам да фалира и да стане отново истинския цръвyл какъвто е по рождение. Това би била библейска справедливост.

10

борис

преди 7 години

Аз скоро ще навърша 65 г. и за това време съм видял един - единствен руснак да дава - това е руския евреин роман абрамович, който купи Челси и наистина налива пари в клуба, но той си е 100 % негов, а не на някой си, пък и абрамович е все пак евреин , не руснак.Всички останали руснаци ги бива единствено да крадат, да грабят, убиват, заробват, бомбардират и пак да крадат, защо това им е в кръвта и възпитанието.От България те само са крали и от Левски намерението им е да откраднат каквото падне.

9

vlady

преди 7 години

Левски има нужда от мениджър от ранга на проф. Ал. Томов създал две важни фундаментални икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА. В краен случай Вальо Топлото може да бъде поканен след освобождаването му.

8

Психодиспансер

преди 7 години

Е сега ги оправиха форевър. Просто някой иска за 10 млн да си купи ултраси, които утре да метне по площадите. Дреме му на фара на Косарев за Левски

7

Анонимен

преди 7 години

Поредната партенка на "доброжелатели".

6

Анонимен

преди 7 години

хубавото е ,че може да се купи Левски /гр Левски/ така няма да има нужда да се кръщава отбор на Левски-София

5

ктт

преди 7 години

А БЕ СТАНАЛО Е ИНТЕРЕСНО ОКОЛО ЛЕВСКИ

4

Анонимен

преди 7 години

Някой си написал нещо си за Спас Русев и "Левски". Хайде по-сериозно. :)

3

Жибор

преди 7 години

Тия инсценирани фалити са удобен претекст за разни родни и задгранични червени "бизнесмени" т.е. мафиоти да се намърдат легално у нас и да развиват "бизнеса" си подобно на семейство галеви но знайте,че при една война между руско-турската коалиция и НАТО ще бъдат едни от първите заподозрени и наместо в парламента или в СПА-центровете ще се наложи да прекарват времето си в каторгите,за разнообразие така да се каже.

2

Анонимен

преди 7 години

Закривай!!!

1

Атлас

преди 7 години

Ами нека да си фалират говедата...........