11

Анонимен

преди 7 години

Тия лъскавите мое да ги оправи само Марин-ка Пен-ковата.

10

Анонимен

преди 7 години

Който е ходил във Франция знае че в много градове преобладават араби и африканци

9

Анонимен

преди 7 години

Е те хората са го подготвили, там където ще го пращат трябва му е широко. Даже не една а по две палки трябва да може да хваща за да е оборотен.

8

Циник до 10

преди 7 години

Бързай....!!!! Докато протестите не са приключили!!! Чух, че търсели някой за първата редица - да носи знамето на дъгата...и да свива ганджата!

7

Анонимен

преди 7 години

За следствието ще бъде много важно дали преди да го пребият са му завряли палката или след това.Тоест първо са го изнасилили и понеже се е опъвал са го пребили или гадовете са го пребили и като е изпаднал в безпомощно състояние са му набутали палката.

6

Анонимен

преди 7 години

Миличкия Тео - безработен чернокож, пласьор на наркотици, криминално проявен. как да му нямаш ВЯРА. Кой знае кой доставчик е настъпал или клиент е ужилил и за награда е получил палка в ***, пък сега полицията е виновна. такъв като каже "Добър ден" се огледайте, щото със сигурност е някъде около полунощ.

5

Анонимен

преди 7 години

До king_for_a_dayИма определени групички на Запад, които са по-големи защитници на печки и от самите печки. Говорим за хора с напълно промит мозък. Е, някои от тях с това си изкарват хляба, де.

4

king_for_a_day

преди 7 години

На кадрите се виждат и бели. Те пък защо протестират? Заради едно недоказано твърдение? За черните разбирам - нямат си работа по цял ден и вместо да се шляят, са решили да се позабавляват малко. Но белите? С каква цел се чупи и пали - да се свали "системата" ли? И ако се свали, каква точно искат да сложат?Аман от "анархисти" (по кръв комунисти)

3

ГАДОРЯН

преди 7 години

Всеки ден ще е така , до победата!;)) Опс , ама чия победа? Ми на кака ви Марин льо Пен хахаха. Така че умната на изборите. Инак шериат и Шака Зулу ще ви е президьон. Ясно ли е франсета?;))

2

Циник

преди 7 години

Цитат: "Черно*кожият Тео..." както всеки ден - мирно и тихо си стоял на ъгъла, и продавал кокаин, и хероин на изнежените френски тинейджъри...а лошите полицаи....мда!

1

Циник

преди 7 години

Скоро "белите" европейци няма да имат право да гъкнат! Гостите на Европа ще се разпореждат с приелите ги страни! Благодаря ви Брюксел.... особено Берлин....и толерасти от цяла сбъркана Европа!