47

е

преди 7 години

Да, да ама друг път

46

реалист

преди 7 години

Защо се маниполират потребителите? Няма от къде другаде да се вземат тези 2 милиона лв. за аварията освен от потребителите. От небето пари не падат. Дори ако ДКЕВР им наложи глоба, то парите за глобата са пак от потребителите на парно и топла

45

Ани

преди 7 години

Не се притеснявайте,в изравнителната сметка ще ви калкулират и тази сума.При тях празно няма.Щом могат да осъдят някой за 20 ст.не чакайте милост и справедливост от тях.

44

Анонимен

преди 7 години

А ако не ползваш парно защо плащаш?

43

Анонимен

преди 7 години

"Абонатите, които останаха без парно при голямата авария в София в началото на февруари, няма да плащат за дните, които са били на студено."само на мен ли ми изглежда абсурдно?? В ресторанта: споко пич, няма да плащаш виното което не си изпилНа бензиностанцията: споко пич, няма да плащаш бензина, който не си сипалВ магазина: споко пич, правим ти отсътпка, няма да плащаш стоките, които не си купилwtf

42

Анонимен

преди 7 години

"Парите ще се приспадат от сметките, които софиянци ще получат в средата на март" - с две думи, ще качим сметките за някой и друг месец, и дори и след "обезщетението" и 2-та милиона за ремонта пак ще сме на печалба, защото сте ***.

41

Анонимен

преди 7 години

"Парите ще се приспадат от сметките, които софиянци ще получат в средата на март" - с две думи, ще качим сметките за някой и друг месец, и дори и след "обезщетението" пак ще сме на печалба.

40

Тия идиоти

преди 7 години

До кога ще взимат пари за сградна инсталация? Беше доказано че е незаконна, а продължават. Гербаджиите защо не спазват законите,а?

39

бре

преди 7 години

да сте видяли крава да сучи от теле ?!!!!

38

Блажени са вярващите

преди 7 години

И ПОСЛЕ ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ВСИЧКО В ТРОЕН РАЗМЕР, БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ!

37

почти е така

преди 7 години

До пишман математикЕй пишман математика, ти сам си написал стойностите за консумация в калкулатора, там няма избор на "печка духалка" !!!

36

почти е така

преди 7 години

До пишман математикНямам нищо против сметките, това за пожара си е шега и въпреки всичко, като се смятат подобни уреди имай в предвид, че експлоатационно няма как да работят на 100% 24 часа в денонощието без да има някаква сериозна грешка в изчисленията.Ако конкретно искаш съвет стойността от калкулатора можеш да я намалиш с 30 до 50% със сигурност ще си по близо до реално консумирана енергия за някакъв период (това е при положение, че уреда е подходящ за помещението)

35

Анонимен

преди 7 години

Що за идиотизъм е това. Топлофикация великодушно ще ПРИСПАДНЕ от сметките недоставената енергия. Каква щедрост - няма да искат пари за нещо което клиента не е получил. И най накрая тия два милиона пак ще дойдат от абоонатите и субсидиите.

34

Анонимен

преди 7 години

Sa sgradnata imali reshenie.

33

LUCKY

преди 7 години

Няма да се начисляват сметки,когато не е имало парно.......шах

32

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли защо беше цялото спиране - държават е задължила Топлофикация да вложи 90 000 лева в КТБ и те са изгърмели, въпреки че по закон парите трябав да са в ОБщинска банка.

31

Анонимен

преди 7 години

Нещо сметките тука не излизат."всички, останали без топло повече от 48 часа, ще бъдат обезщетени за всеки ден на студено.""един клиент е бил 5 дни без парно и дължи 182 лева за парно и топла вода"."клиентът ще бъде обезщетен за 3 дни с 21,89 лв."Защо за 3 дни??? Клиентът е бил 5 дни без парно!!! 48те часа също трябва да се платят!Не се плащат, АКО УСПЕЯТ да оправят аварията, а не да се приспадат!!!

30

пишман математик

преди 7 години

До почти е такаНамери за какво да се "хванеш", пич. Хубаво бе, замени духалката с електрически радиатор, който също има подобна мощност (че даже и повече), та да няма риск от пожар, доволен ли си? Единствената цел на сметките ми беше да установя колко реално компенсира Топлофикация.За калкулатора, пиши "чез калкулатор" в гугъл и кликай на първото.

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2А какъв % от дохода ти беше сумата за парно, при това ти работеха всички радиатори, на макс? И кой поправяше аварията в блока, че и в апартамента ти, умнико?! А сега търсиш фирми, те те дeрат за немай нищо БЕЗ БОН с не по-малко от 100 лева, поправят така, че след два-три дни пак ги търсиш за нещо нарочно недоправено от тях и ... Т.е. държавата те дере, осигурила(но по често не е, за да те удави анархията) престъпна нормативна уредба на "пазарните субекти" и заедно те е-ват нацяло

28

Анонимен

преди 7 години

Ама още ли има хора дето плащат на Топлофикцията?Хем скъпо, хем го няма! Изобщо - Топлофикция!