38

vlady

преди 7 години

Стига с тази посредствена певачка. Присмял се хърбел на щърбел. На Valentine's Massacre 2017 чух хубави съвременни български песни, ще чуя и на 22 от Grimaze като подгряващи Dead Congregation.

37

Анонимен

преди 7 години

"От другата страна това малолетно гейче, което път не може да говори на български........"Детето е родено в Русия и живее в Москва. ВЪПРЕКИ ТОВА говори прекрасен български. А за да не се преклониш пред талант с толкова достойнство като него, не знам какво трябва да си.

36

Анонимен

преди 7 години

И публикувала личен скайп разговор с друг човек без съгласието му? Баасии (сам си слагам звездичките).

35

Йеах

преди 7 години

Докато чета този екзактен инстанет текст ме обземат много странни мисли. Дали трябва там да е Темерут колева, за която основния аргумент е добър английски (спокойно може да се пробва в някой кол център). От другата страна това малолетно гейче, което път не може да говори на български........

34

Умник

преди 7 години

Наскоро чух случайно по телевизията ново парче на *** Колева, ужасно тегава и скучна музика. А пък харесвам подобни неща иначе.

33

Анонимен

преди 7 години

За г-жа Колева, която не иска внимание, без внимание. Ако наистина са избрали Кристиан Костов - евала, най-доброто решение. Ако някога България спечели конкурса, ще е с точно това изумително дете. Дано само нетърсещата внимание особа не му попречи.

32

Омг

преди 7 години

Вижте сега ,това което казва е така и е само обществена тайна ,че кой плати той пее ,но така като нея не се прави . Нейното е злоба ! Като искаш да разкриеш далвера от която си ощитен ,набавяш доказателства показваш ги и тогава плюеш ! Защото сега всеки може да каже че Еди кой си прави това онова ! Иначе е хитра пише това в фейса си за да не я съдят ! А нека излезе да го каже по ТВ ! Ще каже ,*** на другия ден ще има поне 10 дела за по 15 000 лв за клевета и оронване на престижа .

31

Тман

преди 7 години

Ние сме данъчни ревизия! 30 хиляди - Евровизия! Като кафенце дига ми го и не имитира Тирамису

30

rastafar

преди 7 години

Чета тук разни коментари ... "не можела да пее". Че защо да може - за да отидеш на Евровизията не е нужно да можеш да пееш (в България, де). Трябват си разни други условия.

29

Анонимен

преди 7 години

Това същество е много бездарно по отношение на пеенето, а за визията да не говорим. В комбинция с ужасния й характер в пълна трагедия. Темерут.

28

Анонимен

преди 7 години

До Тео и 28Вие чували ли сте я как пее?? На мен ми се случи, съвпадение да сме по едно и също време на едно и също място и без да я обиждам, съвсем обективно и без злоба констатирам-тя не може да пее, ама изобщо, грам... поне на живо, в студиоото може и да се справя

27

SonyaAngelova

преди 7 години

Направи ми впечатление, че днес ФБ профила на певицата Рут Колева е блокиран. Защо ли?

26

АХЕ

преди 7 години

Абе не забравяйте, че е дъщеря на комунисти, а те са обучени по рождение, в изкуството на ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА и ЛЪЖЕИЗМЕСТВАНЕ НА ФОКУСА! Иначе срам за тези, които и дават трибуна!!!

25

Пинокио

преди 7 години

Като прочетох "Рут" и инстантно се отказах да чета нататък.

24

Анонимен

преди 7 години

За жалост Рут има глас и една, две хубави песни, обаче не е визуално атрактивна, което за жалост е основно за нейното поприще - музиката! Всички знаем, че има добра алтернативна поп-музика, но за да станеш медийна звезда трябва да си накипрена и хубава и да си развяваш *** по *** - това се търси и се налага! Не съм почитател на това, но си е самата истина!

23

до Тео

преди 7 години

Тео ***, то тоа Рут плюе.....и ние кат видяхме, ко да прайм

22

Анонимен

преди 7 години

Не искам да злорадствам, но си признавам честно че не знам коя е тази Рут Колева а за творчеството й още по-малко съм чувал. От време на време излиза по някоя статия с нейното име, но по радията не съм чувал творбите й. Колкото и да ме дразни с простащината си онази Герни, не мога да отрека че по радията я въртят.

21

Ariel

преди 7 години

до TeoМного си се заблудила, скъпа!

20

Анонимен

преди 7 години

***, мила Рут,що не се пробва на конкурса? Направи една страхотна песен,та да те хареса публиката, да каже,че си страхотна! Пък после ако другите песни са по-зле,пък спечелят, тогава коментирай кой кеширал,кой натиснал. Сега работата е - една жена каза на спирката - може да е така, ама може и да не е.

19

Тео

преди 7 години

Басирам се, че всички тези злокобни коментари са написани от хора без работа, чоплещи семки с по два черни зъба или затъващи в някоя миризлива панелка. Кой въобще на този свят си губи времето да мрази хора през интернет и въобще да оплюва всичко около себе си. Защо не се занимавате с друго бе!? Има ли останали свестни хора, които да споделят нормално мнение?? От това което виждам нашия народ заслужава само едно, и то е да изчезне от картата, та да не пречи на никой и нищо хубаво в този свят..