26

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

БСП+ДПС=комунистическо-българо-турска-руска дружба.....ГЕРБ+ДОСТ=българо-турска-нео-османинска дружба......Гласуваш за патриотите, гласуваш за БЪЛГАРИЯ!!!

25

сметки

преди 7 години

Кметът на Севлиево е от ГЕРБ. От началото на тази година ще има 4 заместник кмет.От сега се знае,че той ще е от ДПС,защото съветниците от ГЕРБ не стигат да си прокарва кмета идеите.Тези от ГЕРБ заедно с онези от ДПС и мнозинството е осигурено. Дано да греша.

24

???

преди 7 години

В община Севлиево няма село Градиница. Така,че как да вярваме на статията?

23

Анонимен

преди 7 години

Нали кака *** каза, че повече няма да има безпринципни коалиции

22

Анонимен

преди 7 години

Село Градиница севлиевско или силистренско?Абе май е Градница севлиевско.Чули недочули журналисти.

21

Българка

преди 7 години

И едните и другите да внимават с турските партии, защото ще загубят гласа ми

20

?!?

преди 7 години

Къде е Цацаров и Сарафов да кажат, че се готви мащабна манипулация на изборите да конфискуват плакатите и да подведат под отговорност Нинова.

19

Зараза

преди 7 години

Брей, тези технически грешки станаха заразни!

18

Анонимен

преди 7 години

"...БСП разлепи плакати на своя кандидат, но с номера на ДПС в бюлетината, съобщи БНР."===Наистина, може да е техническа грешка, то ако БСП не оплеска нещата, кой друг?А може и да са плакати, фалшифицирани от ДПС, да подмамят избирателите.А може и да е договорка между БСП и ДПС.Но си е гаф отвсякъде.

17

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

От целувката на Орлов мост се роди непорочно зачатие... - Делян Пеевски...

16

От 1

преди 7 години

До За грешкитеПрав си! Поправям се, благодаря! Но не името на селото или регионът е важен.Наглата лъжа в статията и с "техническата грешка" на Станишев е потресаваща!

15

Анонимен

преди 7 години

В селска държава селски избори. Благодарим на СССР че превърна държавата ни в едно голямл село където комбайнера беше издигнат в култ.

14

бай Петко

преди 7 години

Ееее, няма угода на тия гробари...

13

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ=ДОСТ / БСП=ДПС, аман от вассс турски партии !!!

12

До Гери

преди 7 години

Кое му е по-доброто? И двете служат на чужди държави!

11

Гери

преди 7 години

По добре да агитира за ДПС,отколкото ДОСТ на Ердоган.

10

Анонимен

преди 7 години

СПРЕТЕ ДА НИ ОБЛЪЧВАТЕ С ТЕЗИ ПАРТИИ-БСП,ДПС,ГЕРБ И АТАКА. ТОВА СА ПАРТИИТЕ НА НЕНАСИТНИТЕ АКУЛИ,ПАРТИИТЕ С НАЙ-МНОГО МИЛИОНЕРИ И ТИЯ ИЗОБЩО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ НАРОДА СИ, ТЯХ ГИ Е ГРИЖА САМО ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ И ПО КОЛКО МИЛИОНА МОГАТ ДА ГЛЪТНАТ ОТ ВСЯКА ЕДНА ,А ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ ГИ Е СРАМ ДА СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ ЗАЩОТО СА СИРОМАСИ,ЗАЩОТО НЯМАТ ПО 5 ЛВ. В ДЖОБА СИ ,ЗАЩОТО ИЗТРЪПВМАТ КАТО ИМ ДОЙДАТ СМЕТКИТЕ ,ЗАЩОТО В ГРИЖАТА ЗА ХЛЯБА СИ ЗАБРАВИХА ЗА ДЕЦАТА СИ И ЗА ТЯХНОТО ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕ.

9

сминдух енд чесън

преди 7 години

Ако един плакат не могат да направят къде се бутат да управляват

8

Анонимен

преди 7 години

Много технически грешки при БСП - Серж като гласувал и се разчу било техническа грешка, сега в Градница пак техническа грешка. Тия са болни от "Технически грешки" в ущърб на България

7

Как може

преди 7 години

Снощи намерих стихотворението на ПРС: "Не сме народ, а ***" как пасна след като по скат слушах коментара на попа на Елин Пелин. Той е античовек, а не боже служител комехтарите са ваши...