29

Анонимен

преди 7 години

няма нищо лошо трумпи и путин да са приятели и приятелски да сложат край на фашизоидния еврейски запад.на всички нормални хора по света им е писнало от дивотиите на кравария заради която светът се превърна в помийна яма и милиони трупове след американските пролети

28

Анонимен

преди 7 години

Вашингтон пост, НЙТаймс- FYI,преди 40+ години Турция нахлу в Северн Кипър и го държи под окупация до сега. Къде е вашият пламенен гняв?Косово беше отделено абсолютно незаконно от територията на суверенна държава. Къде са ви заклеймителните пасквили?Преди 14 год САЩ и Великобритания нападнаха Ирак заради "достоверна" информация, предоставена от същите тези разузнавателни служби, че Саддам разполага с химически оръжия за масово поразяване...каквито не бяха открити...Need I say more?

27

Анонимен

преди 7 години

Българинът е TЪП и БEДЕН!!!

26

Аспарух

преди 7 години

Неоконите се пукат през гърба,че техният кървав кандидат не стана президент,та да си дозапалят вече започната от тях Трета Световна Война.Нито Флин,нито Тръмп са някакви Русофили(зад тях естествено също стои огромен финансов капитал,смо че индустриален) просто анализа е показал,че главният проблем на САЩ са Китай и за тях е лудост да воюват на два фронта(с Китай и Русия).Загубата на генерал Флин е голяма загуба,но важно е макар и с изгубена битка да се спечели "войната" с неоконите.

25

анонимен

преди 7 години

краварите зорлем си тьрсят проблеми трьмп е бизнесмен и за него всичко есделка и пари какво като е говорил с този или онзи за какво е построил голфигрище в дубаи там не се спазват човешките права него го интересува печалбатаа не че убиват жените за няма нищо

24

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До САМО ТРЪМП......."Вашингтон пост" "Файненшъл таймс " са платени простит.....Ами тогава ти препоръчвам да четеш "Комсомолская правда","Красная звезда" и ако не ти е достатъчно гледай и Кисельов ТВ...Там всичко е "супер"...

23

Trump forever

преди 7 години

Сорос е изгубил в последните месеци 1 милиард долара в неудачни операции. Скоро гадния вампир ще го удушат собствените му хрантутници.

22

Циник до 21

преди 7 години

Не ме интересува Украйна! Хич! Интересуват ме гостите, които Обонго прати на Меркел, и Бойко борисов! А иначе - затвори си устата, че течението между ушите ти - може да те простуди! :-)

21

Анонимен

преди 7 години

"Публикувани след достоверна информация от американските разузнавателни служби" и после следва "Няма преки доказателства, че предизборният екип на Тръмп е заговорничил с руски официални лица да повлияят на изборите".Значи излиза че информацията е достоверна и в същото време няма доказателства. Егаси информацията.

20

Един от Северозапада

преди 7 години

То, и за химическите и бактериологични оръжия на Ирак имаше достоверна информация, май, от същите тези агенции, които обвиняват Русия сега...

19

САМО ТРЪМП

преди 7 години

"Достоверна информация" са празни думи - нищо никой не извади защото "достоверната информация" е просто информационна дезинформация. ФАК ОФФ Фашингтон пост

18

САМО ТРЪМП

преди 7 години

"Вашингтон пост""Файненшъл таймс" са платени корпоративни про-сти-тутки които обслужват нечистоплътни интереси и те са насочени срещу обикновения човек. Долу медиите. САМО ТРЪМП

17

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка, Султана и Тръмп ли се надпреварват за любовта на джуджето или ще си направят общ търкал?

16

до Цинк

преди 7 години

Да нахлуването в Украйна бе съвсем мирно и демократично и без жертви и в съответствие с международните закони....Някои имат две очи и две уши и нещо между тях.

15

Анонимен

преди 7 години

"Мъда бе - Косово се отдели "мирно", "демократично"..." Това ли пише в опорните ви точки? Аз пък мисля, че и двете са незаконни и следствие от агресия. Кво шъ кажите по въпроса?

14

Анонимен

преди 7 години

Чичо Дони съвсем се оплете в лъжите си. Негови хора не говорили с руснаци, но той уволни за това съветника си, който не бил говорил с руснаците, но не ставало въпрос за санкциите, и не казал нищо нередно, а пък всичко това са го измислили медиите.... Какво безумие а!? Ето защо джуджето му удари едно рамо, но сметките понякога не излизат.

13

Анонимен

преди 7 години

Светът се промени фатално . Глобална многопартийна политическа система и глобална едноикономическа система . Защо да са виновни Тръмп и Путин ?

12

Фата Моргана

преди 7 години

По-скоро отблъскването между Обама/Килъри и Путин можеше да се окаже фатално за света.

11

аршинолог

преди 7 години

Мъда бе - Косово се отдели "мирно", "демократично", "толерантно", "свободно"..., а пък референдума в автономна република Крим е "нахлуване".

10

Циник до 18

преди 7 години

Пхахаха...и един мармот увива шоколад в станиол! Определено - някой са слепи и с 2те очи - сигурно клавиатурата ти е на Брайл...и пишеш с "опипване"! "Арабска пролет" - серия държавни преврати немарливо организирани и проведени от ЦРУ!А ти ако искаш вярвай в дядо Коледа...и феята на зъбките! Но имаш сериозен проблем! Намали хамериканските сериали....и потърси квалифицирана помощ!