14

Анонимен

преди 7 години

Споко, бе uдuoтu! Изборите ще бъдат касирани.

13

От герберите

преди 7 години

Ние сме гербери и сме безмозъщни също като нашия вожд бойко борисов по известен като боко тиквунии и затова се обичаме и разбираме.

12

Анонимен

преди 7 години

Главчев,толкова голямо и *** го изходихте,че сега и с овчарски прът не може да го прескочите!Всичките ви работи са такива:Правени-недоправени,тиквено-мутренски,неграмотно-некъдърно и лъжливо-крадливо сътворени!ДА СЕ ХВАЛИТЕ МОЖЕТЕ,ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ СЪЩО,АМА РАБОТА КАТО ХОРАТА ДА СВЪРШИТЕ НЕ!!!

11

Дай Отчет!!!

преди 7 години

Главчев, не ми се обяснявай и не ми обещавай, а дай герберски отчет на българския народ - какво и колко от обещаното преди 8 години изпълни, като от тях 7 години тиквунската мутра беше пълновластен господар и диктатор, на който джурналистите (и даже Бековска) се бояха да поставят неудобен въпрос.

10

Анонимен

преди 7 години

Главчев - празнодумец, нищоправец, мазняр

9

Анонимен

преди 7 години

Която и медия да погледнеш все едно и също виждаш - чернта Цвета, тъпата Деса, пияната Менда, прасето Кралев и разбира се най-много шефа им ! Бактън бре, спрете се най-накрая !!!

8

справедлив

преди 7 години

Вместо да прави заклинания , този плешив герберски лъжец трябва да отговаря пред закона.Включително и за тези машини ,които трябваше да са купени още през 2014год.Страх е обзел празните кратуни и кара такива мишоци като Главчев да ръсят врели-некипели.Да се сърди на ген.Тикваров и на баба Цеца Стругарката.

7

Анонимен

преди 7 години

Гласове ... пффф избирателна система от 2016, който има повече хакери ще победи на тия избори.

6

Офф ,да се омита

преди 7 години

Главчооооо Главчев , никой не ви вярва и на една сричка бе , тиквар смотан!Тази тикварска песен я слушаме вече 8 години!Лъжите на Тиквата и на вас тикварите са известни и на децата.Дойде време да носите отговорност за предишните лъжи , а не да си измисляте нови.Айде на пързалката.Прокурорите ви чакат ,крадци и мошеници.

5

Ако не изпълните

преди 7 години

нещо си , ще има ли разстрелян публично и кой ще бъде конкретно да кажеш!

4

анонимен

преди 7 години

ще бъде голямо УДОВОЛСТВИЕ,да загубите изборите за който прахосахте 50 милиона заради тъпотията,наглоста и простотията на лицето което е служило вярно на тато дълги години.

3

Ръкавчев

преди 7 години

Тоя "виден" ГЕРБаджия на снимката е много ***! Уникум ***, като цялата престъпна и прогизнала от корупция ГЕРБаджийска пасмина! Естествено, първенството държат многоимотният физкултурник и банкянската мутра! Главчев, който трябва се казва Дупенчев, нарече Служебното правителство "Съглашение". Тоя *** изобщо не е учил история! Инак щеше да знае, че в първата световна война побеждава точно Съглашението! И с простотията си направи огромен комплимент на Служебното правителство.

2

Анонимен

преди 7 години

Хайде пак Орешарски им е виновен! Да не би той да си подаде оставката на 13.12.2016г?А що не намериха тези машини герберастите, а се чесаха по макарите!

1

смЕх

преди 7 години

На тия има ли още някой да им вЕрва два пъти бяха на власт и два пъти се самосвалиха трети път вече няма да има видяхме им "доброто" което ни сториха аман от такива.