111

Анонимен

преди 7 години

Баба Меркел - не позвлява.

110

байхейс

преди 7 години

До Анонимен"Да спре! Ще продават после на ескимосите газ."а ти заедно с другите евро-атлантици бая ще има да попръцнуете докато напълните хъба в Бургас с газ американските ти господари вече ни вдигнаха цената на газта с 30% - и това е само началото

109

Анонимен

преди 7 години

През тази зима Русия ясно сигнализира, че транзитът на газ през Украйна след изтичане на договора може да бъде спрян.+++Да спре! Ще продават после на ескимосите газ.

108

МОСКВА

преди 7 години

не вярва на сълзи. Влака замина. ЗА АНКАРА

107

ТИКВАТА

преди 7 години

всички помнят как се срещал със съюза на антифашистие, а на следващия ден разказвал на събрание на репресираните от комунистите за уж убития от тях дядо.

106

ТИКВОНТИЙ

преди 7 години

си мени мнението няколко пъти на ден. Зависи от кое посолсво му звъннат

105

ТИКВУН

преди 7 години

и гаранции

104

Анонимен

преди 7 години

Путин колко пъти си смени мнението?Явно е, че му пари под дупарата и се чуди кое бърдо да вдене.Ако БСП е на власт, ще ни съблече и продаде за жълти стотинки.Ако Бойко е на кормилото, пак има някакъв шанс да държи твърд курс към руснаците.Но русофилите даже и не се прикриват, те и в програмата си са заложили да ставаме постилка на Москва.

103

Джузепе

преди 7 години

въх!

102

Земевладелец

преди 7 години

Накратко казано - има конфликт на интереси! Путин иска да си прекара тръбата към сръбската граница, през Северозападна България, там където имам ниви от моите прадеди и които наскоро ми ги върнаха, заграбени от българските безродни комунисти, слуги на инернационалния болшевизъм!Никога няма да се съглася на руски тръби! НИ-КО-ГА!!!

101

Лилипутин

преди 7 години

Тя стана тука има тука нема, вчера Южен, днеска Турски, утре пак Южен ... и ся кат са изрепчи Курнелията - "Ний ша го напраим!" ша им трепнат сърчицата и на бабите електорални и на депутатите крадливи а Румбата пак ше oпикae шадарваните от кеффф!

100

Земевладелец

преди 7 години

"Спреният през 2014 г. проект може да бъде осъществен"Да ми наврат желязната тръба отзад на дядовата ми нива???НИКОГА!!! Имам си имот, получавам рента, добри пари, няма да се отажа от тях, ще легна на нивата по средата ако щат руснаците да ме смажат с руските си танкове, но нивата си никога няма да дам за някаква ТРЪБА!!!

99

анонимен

преди 7 години

Отново малко стръв за шарани като Тасков,Яворов,Пастиров и др, но много.

98

Анонимен

преди 7 години

За страна като русия да извива ръцете на малка България, която им е дала религия и писменост...е меко казано жалко..и недостойно! Отношението ти към малкия показва, какъв човек си !

97

до 125и

преди 7 години

Не са проблема тръбите под Черно море бе пич, проблемът са тръбите на територията на България-страна членка на ЕС, че руснаците искаха те да са тяхна собственост и по тях да тече само руски газ. Това сигурно и страна като Сърбия не би допуснала.

96

Анонимен

преди 7 години

hahahahahаре нема нужда другарю Путин. Действайте там с Китай и не се занимавайте с България !

95

Анонимен

преди 7 години

Преди ББ , България плащаше най-скъпата руска газ в Европа благодарение на големия шлем на БСП, благодариме братушки и другари от БСП за шлема

94

Анонимен

преди 7 години

До БАБА БУНАКато искат да имаме топло по къщите, да си финансират газопровода на 100% и да ни плащат такса за преминаване.

93

БАБА БУНА

преди 7 години

ХОРАТА НИ СЕ МОЛЯТ ДА ИМАМЕ ТОПЛО ПО КЪЩИТЕ НИ,ДА НЕ СЕЧЕМ ГОРИТЕ,НО НАШИТЕ *** ПОЛИТИЦИ ИСКАТ ДА НИ ДОКАРАТ ДО ПРОСЯЦИ НА ГАЗ, ХЪБОВЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ,КАКЪВ СРАМ,КАКВА ИКОНОМИЧЕСКА ПРОСТОТИЯ ИМА В ГЛАВИТЕ НА НАШИТЕ ИКОНОМИСТИ,КАКЪВ СЛУГИНАЖ И БОГАТАШКИ ХАЙДУКЛУК.ТЪПОТИЯ ДО ШИЯ.ГЛЕДАЙТЕ ТРЪМП ИСКА ДА ПОДРЕДИ АМЕРИКА,А НИЕ ОТ НАВЕЖДАНЕ ЩЕ РОДИМ ИЗВЪНБРАЧНО.

92

Анонимен

преди 7 години

Като вземе властта БСП ще направят голям шлем за няколко милиарда с руснаците, които българския народ ще плаща , а ББ ще е виновен