26

Комисаря бай Иван

преди 7 години

Вкарването в закона на машинното гласуване е саботаж към демократичната система в България !Борисов е "проспал" 24 месеца , преди да хвърли оставката и вероятно това е с умисъл!При Борисов всичко е с цел и интрига !Не е чист човек , не му вервайте!

25

Flex

преди 7 години

Няма никакъв проблем да се направят (а и се правят в момента в българия) евтини и неразбиваеми машинки за гласуване, включително и от самите създатели. Казвам го като човек, занимаващ се десетина години с платежни терминали. Просто не се иска да бъде честно и неманипулируемо гласуването.

24

до Наблюдател

преди 7 години

Принципно си прав, няма как нещата да станат за утре, но от друга страна ЦИК също не са света вода ненапита - не е редно да си се пооцапал организационно (проблемите с предаването на бюлетините и протоколите в Арена Армеец, чакащите с часове пред секциите в чужбина...) и да продължаваш да се подпипкваш, почесваш и да си го караш все едно, че нищо не се е случило. Сигурно са направили някакъв анализ, в него би трябвало да има и набелязани мерки, значи време е някои да почне и да поработва

23

Наблюдател

преди 7 години

Краткия срок за организиране е 1 от начините да се компрометира машинното гласуване Трябва да си бавно развиващсе или злонамерен за да настояваш този начин да се приложи за 1 месец, без да е имало каквато и да е подготовка! Освен че трябва да се произведат толкова машини но и трябва да се доставят по места, а и създаде организация със съответните хора за поставяне и подръжка на няколко хиляди такива машини, Ония с тогите във ВАС, как изобщо си я представят тази работа?!

22

сминдух енд чесън

преди 7 години

Няма,просто толкова знаят и могат.

21

е

преди 7 години

едни другари прибират едни пари

20

До 3

преди 7 години

Драги ми НЕ цървуле,бъди така добър да ни светнеш по какво са избирали властниците преди 1878-*** - по рогата или по копитата?Друг ***

19

Анонимен

преди 7 години

Не може статуквото да се бори със статуквото,механизмът е насочен към затвърждаване,а не разрушаване,за това ще работи и този вид гласуване.Защо не се въведе образователен ценз при гласуван?Ще изгубят партиите,които хранят и отглеждат малцинството дето им печели изборите!Защо не се прие да нямат право на глас хора,които са с двойно гражданство? Защото така ще отпаднат от НС протурските партии!Не е прието нищо,което да застрашава статуквото..т.е с този вид гласуване отново нас ще прецакват

18

картечарят ханс

преди 7 години

приготвил съм ви два нови диска за машинно гласуване

17

Анонимен

преди 7 години

До 18 Русия се меси ежедневно . Наблюдавам ви над 50г.

16

Анонимен

преди 7 години

ЦИК са *** на политиците и на тези които са били на власт.

15

машиниста

преди 7 години

всичките въглища да хвърлим ,още25г. няма да мръднем по коловоза .парата пак ще иде .....засвирката.

14

Охранителят-София

преди 7 години

ЦИК-СИК :) ха ха

13

Анонимен

преди 7 години

Законът трябва да се изпълни.Във всяка секция - машина за гласуване!Който иска нека да попълва бюлетина. Аз лично бих гласувал с машината!

12

Анонимен

преди 7 години

нито рб или други десни ще минат 2 процента затова се пънат за машините на сорос, с тях лесно се гласи какъвто искаш процент.

11

анонимен

преди 7 години

като ми дадат 50 лева какво значение има как ще гласувам с бюлетина машинноили електронно като с прьстовите отпечатьци сьщата простотия

10

Анонимен

преди 7 години

Не знам има ли саботаж, но ще има оспорване на законността на изборите ако пишман-реформаторите не минат 4-процентовата бариера това е сигурно.

9

Анонимен

преди 7 години

малее ,пък ако отменим изборите ,какви пари ще останат за пенсионерите

8

Анонимен

преди 7 години

то е очеизвадно, че машинното гласуване не само е саботаж, но и подмяна на темата за електронно (по интернет компютърно) гласуване.

7

Анонимен

преди 7 години

ще си внесем много специални хора от америкаи ще гласуваме за тях