69

ай честито

преди 7 години

да ни е коня за кокошка. А да - кокошката е хранена с ГМО...и ще ни я дадат, след като ни затрият петлите, за да не можем вече да имаме собствени кокошки. Честито, роби ааа атлантици, прощавайте.

68

Sulio

преди 7 години

До Bing BengBe ako niamah preki nabliudenia shtiah da ti poviarvam....Ama imam i ynam kakvo e. A da,v chisteneto na toaletni,serviraneto i stroitzelstvoto niama pochesvane. No na drugi mesta, koito obache ne sa ya vsichki bulgari ima goliamo pochesvane...

67

Bing Beng

преди 7 години

Има и завърнали се от Канада - 2 на 100 000 българи! За папатаците - В Канада се работи ! Не дрънкат и не се пощят! Тези, които са ходили - знаят! В България - "бей гиби" и чесане на езици! Далаверата не върви! На Стамбулския пазар-да!

66

Анонимен

преди 7 години

До АНОНИМЕНДА,АМА НЕ!

65

Анонимен

преди 7 години

Чудесна новина за лекарите - още една възможност за бягство от задаващият се социализъм в здравеопазването.

64

Торонто2

преди 7 години

Всеки бъхти поне по 60 часа на седмица. А имаш право на 10 дни платен годишен отпуск, но се сърдят ако искаш да ги вземеш една след друга двете седмици.Добавяме и билет (двупосочен) до Сф от 1200 CAD.Храната е невероятно долнокачествена, здравното обслужване не е по-добро от нашето.Който иска да заповяда, аз обаче се измитам от тука щото не ме кефи вече

63

Торонто

преди 7 години

Средна заплата 2000 CAD.Наем 1600Кола (втора ръка на изплащане плюс застраховка и бензин) 400ТВ и Интернет 150Два мобилни тел 120Храна 400/човекВодка 750 мл - 306 бири -18Пълно с араби, индийци и филипинци, които живеят по 10 човека в апартамент

62

Анонимен

преди 7 години

Е чак сега вече ще гледаме наши доктори и инженери само на снимки и то снимани в Канада!Изпиха ни мозъците през сламка в България читав човек няма да остане!Ужасно е и още по ужасно ще стане.

61

АНОНИМЕН

преди 7 години

Чудесна новина! Хващам бързия влак от Бусманци и директно слизам в Монреал за има няма пет часа съм там. И като се събудя съм си отвил *** . В България при нормално управление на правителство доминирано от Патриоти животът ще бъде 100 пъти по-хубав щото не им щем ГМО *** от САЩ минаващи за канадски. Гледайте АЛФА и ще видите жени от САЩ на по 300 кг и желаещи да достигнат 400. Това е резултатът от ГМО ***. 40 % от царевицата на САЩ е ГМО , а с нея правят уиски"Бърбан". Поняли ?

60

Дипломат

преди 7 години

Защо незабавно не махнат визите за онези наши съграждани, които имат кон, жена под 15 години и минимум 3 деца, живеят в една стая и са царе на разделното събиране на отпадъци ? Всички в България ще са МНОГО доволни !

59

Мисли като гласуваш

преди 7 години

Много е важно да се разбере, че БСП си остава динозавър и всичко що е свободно, дори свободната тържовия, й се зловиди. Мисли като гласуваш, че няма къде да бягаш

58

80 процента

преди 7 години

80 процента от американските концерни имат филиали в Канада. Ако СЕТА остане в сегашния си вид, американските концерни ще могат да дават под съд на частните арбитражни съдилища, всяка една отделна държава от ЕС, включително и България. С други думи, много американски и канадски фирми ще инвестират и в България, само заради възможността, след това да ни съдят. За "пропуснати ползи". СЕТА е една первертирана система.

57

Росиа Монтана

преди 7 години

Канадския концерн Gabriel Resources съди румънска община Росиа Монтана, (3 000 жители), в планината Apuseni в Западна Трансилвания, за "пропуснати ползи". Румънците разбрали това от телевизията. Съди ги частен арбитражен съд, принадлежащ на Световната банка. Никой не знае на какви закони се подчинява този съд. Канадския концерн съди румънската община за 8 милиарда щатски долара. Това ни чака и нас.

56

Дядото

преди 7 години

Щом комунистите са против, значи споразумението е добро

55

препатил

преди 7 години

До браво 69 - Брато, не разчиствай кредита, а вземи колкото можеш повече!! В Канада ще те хванат за ... "маратонките" да връщаш , така де!!

54

8

преди 7 години

е което си е право си е право -герберите са прости като гъбено семе - тая СЕТА освен за падането на визите можеше да се изтъргува с влизане в Шенген, Еврозоната и да се прекрати спирането на еврофондове - вместо това, те както винаги се задоволиха с едно пляскане по наведения ***

53

Анонимен

преди 7 години

До luckymanДоматите ми стоят в кухнята от седмица нищо им няма твърди колкото искаш, киселото мляко с 2 седмици изтекъл срок на годност пак му няма нищо да не говорим за хляба който нещо вече магически не мухлясва ама нищо вие си мислете, че ядете чисти и здравословни храни.

52

Анонимен

преди 7 години

До luckymanТи щот сега не ядеш ГМО нали :) колко сте наивни само.

51

един там

преди 7 години

Айде на всичките седер***сти да им пожелаем приятен път към Канада! Последната е супер рядко населена- място там има за всички ви! Ние пък тука се надяваме да успеем да намерим някой като Орбан, който мисли за благото на собствената си страна, а не за това как повече да се хареса на Брюксел и Вашингтон!

50

Анонимен

преди 7 години

като паднат визите само в първите няколко месеца ще се изнесат най-малко 50 - 60 хиляди души . да ви е честито .