12

Анонимен

преди 7 години

Gerberastki gluposti

11

Анонимен

преди 7 години

работници има.балами няма

10

Анонимен

преди 7 години

А срещу тия 400 милиона колко милиарда ще се изнесат от България?

9

Анонимен

преди 7 години

В БГ няма чуждестранни инвеститори, а Измамници на , които им трябват роби. Иначе щяха да си стоят у тях и да плащат 3000? заплата вместо 500лв у нас.

8

Анонимен

преди 7 години

Прогноза: Инвеститори ще търсят работници у нас----------------------------------------------------------------Да и от тези 6 хил. работни места 5500 ще са на минимална заплата. Благодарим за "инвестицията" дръще си я. Пожелавам на децата на тези инвеститори да работят такава работа.

7

Анонимен

преди 7 години

Отново грешно заглавие. Няма да търсят работници, а роби.

6

Анонимен

преди 7 години

Този да е чувал за демографска криза? Да се обучат работници. Брей всеки иска някой да му работи. Ама тенденцията в цял свят е вече този да не върви. Онзи ден пишеше как специалистите по автономни автомобили били прескъпо платени, но имали наглостта да напускат и да си правят собствени фирми. Щях да се объркам от смях.

5

Федор

преди 7 години

Село. Сватба. Върви празничмата процесия през мегдана на селото, а най-отпред вървят музикантите. Тъпанджията бие с всичка сила тъпана, демек - булката е честна. Събрал се народ и младо и старо зяпа ли запа. Млад юнак стои ей тъй - по-встрани, мушнал ръцете в потурите и леко под мустак се подсмихва. Аз, мисли си той, на куреца си ли да вярвам или тъпана да слушам...Всеки ден чета за нови работни места, големи заплати и розови перспективи, а като се огледам... егати батака...

4

АЙДЕ ПАК

преди 7 години

Айде пак ще цакат хората с гооооуемите европеййййски заплати от по 350 лв. Ще ги цакат с забавени гооооуеми заплати, а инвеститорите ще направят няколко милиона набързо и ще се скатаят, а хората ще останат пак без заплати, НО ЩЕ СА ЕВРОПЕЙСКИ ПРЕЦАКАНИ. АМА ЩОМ Е ЕВРОПЕЙСКО, МООООЖЕ.

3

нор

преди 7 години

И аз ще инвестирам в бг само че догодина. Трябва да оправя малко документи още и се преселвам. Омръзнами да плащам луди пари за заплати. Най ниската заплата която плащам тук е 2000 евро. Най лошото е че самата държава ме задължава щото видите ли трябвало хората им да живеят сносен живот. Няма как да продължавам така щото трябва да ми остават мангизи за джипчета яхтички мезонетчета ку.вички и тем подобни сладки неща. При вас никой няма да ме задължава да плащам колко ми е кеф толкова!

2

нн

преди 7 години

Стройната системата за обучение на кадри за промишленоста е разбита безвъзвратно. Инвеститори , експлоататори на евтин труд ще има , но кадри, работници другия път. Просто няма от къде и то от ясно по ясно , демографски срив.

1

Браво!

преди 7 години

Браво!Изстрадалият български народ най-накрая успя да намери своите достойни лидери, които вече десетилетия водят Родината ни към благополучие, просперитет, подем, признават ни, границата пазим Камерън видя от джипката, Катар казаха колкото агнета произведем всичките ще ги изкупят, колко магистрали, президентът е нов но го приемат в Брюксел, спортни зали мечта!Браво!