6

Анонимен

преди 7 години

Явно Картофка ще си купува вила в Гърция за да има тези поръчки. Ще трупа парички за колежи по Америка за внучетата. Ех, даскалице крадлива, направи София на нищо. Що не си стоиш на село, по-малко бели ще сътвориш.

5

Койнарев

преди 7 години

Децата в София се тъпчат в училищата на по две смени, в детските градини няма места и пращи по шефовете, а госпожа Фъндъчкова подарява общински терени за строеж на нови блокове, вместо да строи училища и детски градини.

4

Анонимен

преди 7 години

Ремонтите пак ли ще са некачествени като досегашните и всички правени от Картофелия Самоковска.

3

ха-ха-ха

преди 7 години

50 милиона за три години!Много бе , другари герберасти.Почти колкото субсидията за Герб за 1 година.Много сте щедри.Дано след 3 години цялата ви банда да е в килиите.

2

Фори

преди 7 години

Мисля, че е време да отделят малко пари и да ми построят паметник в цял ръст и с пълно великолепие. Може на мястото на ЦУМ и Шератон. Президентството отзад може да остане, нека президентите да гледат пррз прозореца и да се вдъхновяват. Това е много по-полезна инвестиция от тая в детски градини и училища, защото най-важното нещо за подрастващото поколение е да има своите блестящи примери и източници на вдъхновение!

1

Факт!

преди 7 години

София стана супер богат град през последните години!