93

petcom

преди 3 години

Не удалось дозвониться, вот мой телефон. 8(812)200-40-97 Алексей

92

Анонимен

преди 7 години

Мегазле е Кобилия Наталкина. Почти като Камилия Катъркина.

91

Анонимен

преди 7 години

Краваркина се изчерпи. Затова и взе да прекалява с просташките съвети. Бита карта, игран мач, прокудена парясница. Свлачище и нанадолнище. Умрела работа - вече няма обожатели, няма кеш, само депресия и тъга.

90

Анонимен

преди 7 години

Хубаво, че я обичаш, въпроса е тя дали те обича, толкова много. Ако не изпитва нищо към теб си е жива мъка.

89

Анонимен

преди 7 години

Някои не са наясно, че някои жени, мъже много си обичат партньора/ката и не желае да изневерява.

88

Анонимен

преди 7 години

Ми ако си обичам половинката?

87

Анонимен

преди 7 години

Много отворени, тези мъже. Има жена, любовница и изневерява с още една, две. И накрая любовницата му бие шута, жена му в къщи не го отразява, въобще, другите жени ще си помислят. Безкрайно глупави. От много жени в един момент нито една. Една жена да не съумее да задържи до себе си, много тъпо. Резил!!!

86

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата тъпотия е да изневериш на любовницата. И да си останеш с жената къде си и забравил, вуната защото не ти дава секс. Любовницата не губи, намира друг да я пали с хубав секс. Омъжва се щастливо. А мъжа прелюбодеец си остава нещастен и без любов.

85

до 106

преди 7 години

Хайде да не се заблуждаваме - сума "щастливи" семейства съществуват все още само благодарение на любовницата/любовника, които играят ролята на семейни и сексуални терапевти.

84

Анонимен

преди 7 години

Не допустимо да е семеен терапевт, сексолог. И да дава подобни съвети. Целта е да събира двойките, а не да ги разделя. Да работи с тях до пълно възтановяване на взаимоотношенията им както в сексуален план, така и на едно друго ниво.

83

Ром

преди 7 години

Аз лашкам квото вида. Никой не ме хваща. Въртя джантите на баварчето и ги дера по 3 на вечер. Не моа се запра.

82

Цензура

преди 7 години

Питах за тая как да си поръчам, редакторите ми изтриха поста. Защо така?

81

не пропускам

преди 7 години

Някой знае ли какви пари се плащат на Кобилкина за час секс? Контакти?

80

Аз

преди 7 години

искам да изневеря "умно" единственно и само с Кобилкина,а не тъпо с някоя друга,както е *** и самата изневяра, сама по-себе си,като елемент на човешките взаимоотношения?!?!?!Умните се обичат и правят любов,като хората,а тъпите се чукат и разгонват,като маймуните в гората?!?!?!

79

Анонимен

преди 7 години

Браво бе, Кобилкина! По-големи глупости не успя ли да измислиш?! Изневерявайте умно, чудесен съвет! Сега остава и повече подробности да дадеш, че да е сигурно, че правим нещата както трябва! И после защо имало разводи и самотни родители... еми, заради мъдрите съвети на такива като тази!

78

Винету

преди 7 години

невероятна П А Ч Акой знае какъв километраж има за да дава съвети ...като стара продухана Лада

77

Димитров

преди 7 години

Тази се води СЕМЕЕН консултант и сексолог. Не мога да разбера като е родена 1984 и е вече разведена не и ли рухва репутацията. Все едно водопроводчик да му текат тръбите. Украинка на 32г с развод, без дете. Велик семеен терапевт.

76

абсурдистан

преди 7 години

Тея от он ер за тая ли порнография харчат Държавни пари ?Ще ви съдим за умишлено опростачване на народа и за неправомерно източване на пари !

75

Феса

преди 7 години

Кой си позволява да ни навира тая разведена украинка в очите!?Със същия успех може да дадете трибуна и на някоя цветнокожа труженички от Околовръстното.Айде бабана,не на нас тия!

74

Аман

преди 7 години

Тая няма ли кой да я върне в родината и или поне да я затвори в някой бежански лагер.