11

AcOrP

преди 7 години

И като спре нет-а или се счупи системата на ДАЙ, И преглед през крив макарон.А за дрифтът означава когато вали дъжд автомобилите със задно предаване да не минават през жълтите павета защото там когато е мокро искаш не искаш "дрифтиш"

10

Анонимен

преди 7 години

Още от сега ви казвам че колкото и пъти да ми се случи леко ПТП ще викам кат защото съм се усъмнил че другия е употребил алкохол.Спазвам закона бе,айде честито.

9

ДАЙ-НА

преди 7 години

Тези ДАЙ дай ли,при който големите транспортни фирми си плащаха да ги допускат да се движат по пътищата?!

8

Анонимен

преди 7 години

До Вихър РайчевВрачанския шангал можеш да го качиш и в бентли, но манталитета му ще си остане същия. Именно последния е проблема. И разбира се, безполовите ни подкупни полицайчета, компетентни единствено в сферите "рушвети" и "професионално бъркане в носа". В тая връзка, виждали ли сте полицай без шкембе? Аз също не съм.

7

Вихър Райчев

преди 7 години

Нормални ЕВРОПЕЙСКИ доходи-нови и сигурни автомобили,всичко друго е ала-бала.

6

Анонимен

преди 7 години

Леки катастрофи - без КАТ.Тежки катастрофи - без КАТ.Каквито и да са катастрофи - без КАТ.Когато КАТ има нужда да ви изнудва за 20 лева по изпитания следствено-оперативен метод "и ко прайм ся" - с КАТ.

5

Анонимен

преди 7 години

"Управление на МПС с динамично променяне на надлъжното ускорение в напречно..."Хехехех. Проблема им е следния - няма как да го дефинират. Някак трябва да разграничат дрифтърите от тези, случайно загубили контрол. Но ако се опитат да го направят, ще трябва да доказват умисъл при дрифт, което почти няма как да се случи(освен човека да си признае сам). А виновния винаги ще казва "плъзна ми се волана, стъпих накривоКато не могат да го формулират с умисъл, гледайте какви интересни неща правят : )

4

Една

преди 7 години

Ако някакъв австралопитек ме блъсне и мирише на джибри или е видимо дрогиран, няма сила, която да ме накара да се обадя на КАТ пред него. И в този случай как ще запишем, че той е виновен, като при всички случаи той ще твърди обратното - че е невинен.

3

Елемаг

преди 7 години

Ахам,някой го не слуша главата и държавата да инвестирала щото той снисходително да реши, да карал на пистата.Абе алоууу?Вие къде се намирате бе?Аз обичам да спя с хубави жени, не обичам с грозни.Държавата да ми осигури такива,да инвестира в тях защото имам такива нужди!!Абе всичко,което надува бурията или върти гуми на трупчета бе!!!Подлудихте хората от сега,не ми се мисли,като се пръкнат донорите с моторите,какво ще е нощем!!

2

Хан Страхил

преди 7 години

Тези отново нещо ще въведат и след година ще го отменят или лобират нещо .

1

Темида

преди 7 години

Определението на КАТ за дрифт е почти толкова абсурдно колкото закона за зимните гуми.Писта за коли в Източна България кога.....или както се казваше в филма История на Света - Да го д ухат бедните.