82

Анонимен

преди 7 години

За листите по райони в София пада голямо каране.Младите са сложени на неизбираеми места,а бабички и старци напред.Пак ще гледаме същите тикви в парламента.Трепането е за парите,не и пука за народа и квартала.Някои от 25 мир не си мръднаха пръста и сега пак са в листите.

81

Циганин

преди 7 години

Искаме ли ГЕРБ отново да управлява страната ни ?Да+Не -"Днес" и на Вас трябва да Ви интресно какво е мнението на читателите Ви , нали ?(да не ме триете)

80

ГЕРБ

преди 7 години

БОЙКО Е ВЕЛИК!!!!

79

Анонимен

преди 7 години

БСП плаща богато на форумни *** за пропаганда, ясно си личи от коментарите, техния дементен електорат надали знаят какво е компютър, а още по малко да пишат коментари

78

Baltona

преди 7 години

Ако Боко Тиквата четеше този форум щеше да се усети какво искат хората и къде са му грешките и щеше да има добър шанс да поеме правилния курс, но понеже се мисли за много умен нека сега трепери дали бесипету няма да го бият на изборите.

77

Анонимен

преди 7 години

Да не би да искате да кажете че народа трябва да гласува за партията чиито председател Нинова която е еманация на кражбата и лъжата, изключително талантлив и въртелив мошенник способен да яхне и издои българския народ без никакви скрупули, спомнете си големите шлемове с руснаците и не само

76

Анонимен

преди 7 години

"Новите лица са 40%, похвали се Цветан Цветанов"---А, бе, Цвъки! Щом ще фигурираш ТИ - физкултурният *** и БОКО - банкянската тиква, ВСЕ ЕДНО, че НЯМА нови лица! Това е равно на 100% стари мутри!!

75

ha ha haaa

преди 7 години

Новите лица 40% а Старите з а д н и ц и - 60 % :)))))))))) Този от раздвояване на личността ли ще бъде на две места едновременно? В София Винету, в Пловдив - Ташунко Сапа /съратник на Винету/

74

Анонимен

преди 7 години

партията -унищожител на българия се надява лошият матрял да я избере пак за да си продължи пъкленото дело.подготвили са нови измами за да пълнят джобове

73

Тия

преди 7 години

Нашите политици много на сериозно се вземат нещо. Явно, че в България има два свята - светът на политиците - популистки, демагогски, крадлив, лъжлив, смрадлив, и светът на обикновените българи, в който реалността е жестока, но политиците я гледат с розови очила. Не вярвам вече на политиците! Стягам си куфарите и беж да ме няма.

72

Бай Ристо

преди 7 години

Ако може гропарите да кажет какво направиха за да улеснят живота на гражданите, че аз не се сещам. Приеха лобистки закон за задължителна гражданска отговорност. С триста зора сколниха годишните винетки да важат до датата на закупване и то от догодина. Модернизация и елктронизация на услугите 0%. Пълна скръб. А най-лошото е че другата пълна скръб ,бешипету се явява единствената алтернатива, благодарения на късопаметния матрял..

71

мимо

преди 7 години

До До Вихър Райчев В никой не вярвам; малко в патриотите; но и те ако се осерат тогава България загива

70

клоун

преди 7 години

Бла бла бла!

69

КОКО

преди 7 години

До Анонимен Не знам защо пак се кандидатира два пъти опита *** се иска още веднъж да стане за смях тоя актъор в театъра ще бъде хит медийна звезда продажен политик с цялата пасмина от герб хумор смях и срам Бойко вече си бита карта политически труп ще бъдеш изненадан герб ще загуби

68

Анонимен

преди 7 години

Умните знаят че ако гласуваш за БСП фалита на държавата е неизбежен

67

До 91

преди 7 години

Умните хора знаят,че в една и съща тиква трети път няма да се препънат.

66

Анонимен

преди 7 години

Абе Бокоооо,кой ще те избере в София и Пловдив,бееее.Пак груба грешка като на президентските избори.По-скоро по селата ще гласуват за теб,отколкото в София и Пловдив.Ама това което човек сам си направи,никой не може да му направи.

65

Годзилчо

преди 7 години

Аааа чакахме и ,,голямата изненада,, на президентските избори а накрая Цуца! Сега ще е същото.

64

Винету

преди 7 години

Браво на Бойко!Голем талант!Филия с мас и картофье за стратега!Само *** може да остави държава и да си угоди на селското его.

63

Анонимен

преди 7 години

Бойко отново Премиер през март... Умните хора знаят , че той е правилния избор!