259

Анонимен

преди 7 години

Когато САЩ върнат Флорида на семинолите,тогава Русия ще върне Крим.

258

Путин

преди 7 години

Тая нема да я бъде!

257

АНОНИМЕН

преди 7 години

Когато САЩ върнат Косово на Сърбия, богатствата на Либия и Ирак на народите им пак Крим ще остане руски.Щото народът на Крим е 90 % руско говорящи и не желаят да имат нищо общо с Украйна. По тази логика защо САЩ не върнат Аляска на Русия? Донецк и Луганск не се бомбардира от Русия , а от фашистите от Бандера. На Крим бе спрян тока от Украйна та трябваше Русия да им помага. Вече се строи и мост свързващ Крим с Русия. А и ВМС на Русия са в Севастопол , който е град-герой на Русия не на Украйна.

256

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

..."руснаците земя не давали".....ха,ха,хаааааааааааа...АМА ЦЕЛИЯ СССР , СО ЦЕЛИЯ ЯДРЕН АРСЕНАЛ ГО ПРЕДАДОХА ....ЧЕ И ГАЩИТЕ СИ СВАЛИХА ДАЖЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...!ТАКА Е ТЯ:НА "ГЛАДНО ДУПЕ"....НАЙ-ДОБРЕ СЕ РАЗМИШЛЯВА.....!!!!!!

255

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

ШЕ ГО ВЪРНАТ ,БЕ .....РУСНАЦИТЕ ОБИЧАТ ТРЪМП!!!!!!!ПУТИН Е ПРЕД ФАЛИТ--------ШЕ МУ ПЛАТЯТ И ШЕ ГО ВЪРНЕ!ВЗЕМЕ ЛИ ПАРАТА , ПОСЛЕ , ШЕ ГО ОЧЕТЕ КАТО ....ВЕЛИИИИИИИИИИИКА ПОБЕДА!!

254

Анонимен

преди 7 години

Шахматиста от Кремъл,отново в мат.

253

Американ

преди 7 години

Глупости! Ако беше казал подобно нещо, щеше да го повтори в tweeter а той не е.

252

Ха- ха- ха

преди 7 години

Бай Дончо разказа играта на джуджето. А русофилите се държат като прелъстени и изоставени. Толкова обичаха пустият му Тръмп, толкова го хвалеха, толкова очакваха да признае анексията на Крим, да свали санкциите, да разпусне НАТО, да направи нова Ялта и да подари на джудженцето източна Европа. Ама и бай Дончо се оказа !

251

Анонимен

преди 7 години

Най-добре и Русия и Украйна да се разкарат от полуострова за да може наследниците на кримските татари да се приберат у дома!

250

Тръмп е велик

преди 7 години

Крим е руски. Останалото са провокации. Не се поддавайте./Тръмп е велик/

249

Анонимен

преди 7 години

Всеки има право на някакви свои виждания и очаквания, но това не означава, че ще се случат!

248

Наблюдател

преди 7 години

Защо Щатите не са така загрижени за връщане на окупирания северен Кипър от Турция? Даже дума не са обелили по"?'-a, вече повече от 40 години! Май за тях "агресора не е такъв щом ни е съюзник"! Видно е демокрацията за тях свършва там където им започват интересите!

247

Сух

преди 7 години

Как е времето в България ми е по ентересно..

246

Анонимен

преди 7 години

Америкосите са си обикновени роби. Оставете ги да си лежат в тинята.От тези алкохолоци не става дори тор.

245

Анонимен

преди 7 години

След тая новина смазаните доларджии от врагове на Тръмп, за една вечер се превърнаха в отявлени фенове хахахах

244

Анонимен

преди 7 години

И Русия иска САЩ да върне Калифорния на Мексико.

243

Анонимен

преди 7 години

Нека тръмпчо се олива, нека си мисли, че Русия ще върне Крим наУкрайна, а тя пък ще разреши на америкосите да си направятвоенна база в Крим.Истината е, че колкото повече си го искат обратнотолкова повече Украйна отива към небето и небитието.

242

Анонимен

преди 7 години

Само тъпите америкофили могат да си помислят че американски президент ще предлага *** сделки на Русия и ще постигне нещо. Тепърва Путин ще гази американски пияници.

241

****

преди 7 години

До-274 анонимен:На Кърджали никой не му е давал автономен статут на самоуправление,за да прави референдум,разбра ли, и престанете с тази мантра.

240

Анонимен

преди 7 години

"Нинче, ако в Кърджалийска област решат да направят референдум за анексиране към Турция, ко прайм?"Демагози от всички страни, съединявайте се.Кърджалийско последните стотина години де е било? У нас. Било ли е автономно, когато и да било? Не. Местено ли е административно или по какъвто и да е начин назад-напред в различни държави? Не. Уникално ограничен и спекулиращ ли си с глу.постите си? Да.