12

П.Петров

преди 7 години

Никакъв шанс! Самозалъгват се !Надявам се Христо Иванов и Радан Кънев да се обединят преди изборите. Дълбоко се съмнявам, че ще имат някакъв решаващ глас срещу БКП-ДС мутроолигархията на ГЕРБ+БСП+ДПС+Марешки, но поне се надявам да има истинска опозиция, която да отстоява принципите си и да настоява за независима съдебна система, отговорност на главния прокурор и реална борба срещу корупцията по високите и средни нива на властта.

11

Някой

преди 7 години

Те че няма да влезнат е ясно .Но тази ПР акция е само с една единствена колкото се може повече гласове за другата патерица на ГЕРБ - МАРЕШКИ

10

Ганчо

преди 7 години

Сън в лятна нощ. Кой ще гласува за тези службогонци и лапачи???? Тези не могат да работят за това искат да са в парламента. Никога вече в парламента.

9

бай иван

преди 7 години

След като Кунева се разкара може повече хора да гласуват за Радан.

8

Анонимен

преди 7 години

Колко са жалки слугите на Мутрата. Не вярвам да има чак такива олигоси да гласуват за тия.

7

Анонимен

преди 7 години

РБ е сбирщина от провалили се политици,повечето от,които са извършвали престъпления в миналото.Кунева отдавна трябваше да гние в затвора,а Лукаркси и Москов Ненчев и Бъчварова,трябваше да са в арестът на следствието.За Борисов да не говорим.Но главният прокурор всички съдилища и полиция,бабрабар с медиите е в техни ръце.Следващият парламент ще се провали и пак ще има избори,докато цялата престъпна пасмина не се разбере и не се обедини в безпринципни коалиции.

6

Анонимен

преди 7 години

Не е прогноза, а виц.

5

Офф ,да се омита

преди 7 години

Ще влязат по ...килиите , ако има прокуратура.Заради Пръмовица сме 70 милиона назад ,само от последното и министерстване.За 3 и 4 реактор , отделно. Оня Мокета ,има 100 сделки в прокуратурата. Пешо Лудия подлуди здравеопазването и пръсна милиони на вятъра.И тези мижитурки пак се натискат за властта.Гнус.

4

Дантелата

преди 7 години

Ще влезе ама друг път. Бойко за какво го игра цирка?Седесарски шутове и избори до дупка!!!

3

българина

преди 7 години

Неорентирани евроолигофрени с американска гнила цру закалка, дано не влязат

2

Надя Николова

преди 7 години

Ще влязат напук на зложелателите им.

1

Анонимен

преди 7 години

АЙДЕ СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ!!!!