29

Анонимен

преди 7 години

До До34Не се притеснявай за мен. Гарант че получавам десет пъти колкото тебе--------------Това е стандартната мантра на всеки руски *** - аз получавам дес пъти колкото тебе, а? кво ше ми каеш ся? Така са им казали от централата - лъжете в пъти, не може да се провери. Само щи кажа, гъсс мотан, че за да получаваш дес пъти колко мене, треа да получаваш 60 хиляди евро на месец.

28

Анонимен

преди 7 години

има и други могили на загинали-------------Не могили, а гробове.

27

До U4en

преди 7 години

Казах, капитаните тук не ни имат за трето качество, но трябва да си го спечелиш.

26

u4en до 32

преди 7 години

Пълно е на запад с уважавани млади хора и успели БГ! Заблуден си ти...защото си отишъл за една стара кола . И тука и там ще те смятат 3-та класа!

25

До34

преди 7 години

Не се притеснявай за мен. Гарант че получавам десет пъти колкото тебе. Можеш вместо по балкански да ми отговаряш като п.ростак, да се замислиш малко, и може би ще намериш малко истина в това което казвам. Капитаните на яхти тук, не ни имат за трето качество:) но трябва да си го спечелиш. Не защитавам Русия, само казвам, че България трябва на първо място да бъде държава. Спрете с това сляпо почитание към ЕС. Ще се опарите много жестоко

24

1453

преди 7 години

Толкова сте зле и мързеливи, че и посолства вече ви отпускат помощи:-):-):-)срамота, държавата няма средсва...

23

До 32

преди 7 години

Що се мъчиш 20години като третокачествен? Как не си се светнал да отидеш в любимата ти раша да се почувстваш екстраклас?Апропо, там където си как гледат на тези които искат да им лъскаме сапагите, опс паметниците?

22

Анонимен

преди 7 години

Средствата които дава рубли ли са или някакви пари?

21

Анонимен

преди 7 години

U4en заблуден си ти. Живея от 20 год в една от любимите ви западни страни, и ти гарантирам че за тях, българите са вярвали. Трето качество хора. Колкото по бързо си избиете от главите любовта към тях, и си дадете сметка, че за тези страни, не сте, и никога няма да бъдете европейци, толкова по бързо ще започне България да си гледа националните интереси. Махането на паметници, няма да ти подобри живота. Гледайте да вървите напред, и спрете да богословите хора, за които сте никои

20

Анонимен

преди 7 години

Копейкаджиите вместо да дращят тук да грабват по един пръцал и да отиват да лъскат. Да изкарат една надница.

19

u4en до 30

преди 7 години

Чети история....момче заблудено ! Писна ни от родоотстъпници - русофили! Кметството на Ловеч трябва любезно да благодари и откаже - това е Европеиска позиция!...А на страхливата ни софииска кметица трябва да и напомним - има решение на столичния съвет за премахване на паметника на съв.армия.......пълно мълчание !

18

Анонимен

преди 7 години

Историята се повтаря. Сега нашите европейски "братя" като ни набият шута, както винаги са правили, ще си дадем сметка колко горчива е истината. Те винаги са ощетявали България. Никога в историята не са милеели за нас, защото за тях българите, румънците итн са трето качество хора. За САЩ да не говорим. Но сега вече се обявихме и за най големите врагове на Русия, само за да угодим на ЕС нарушавайки националните си интереси. Такава к.....венска политика няма никъде по света

17

Анонимен

преди 7 години

Ако не бяха руснаците, сега щяхме да сме *** до един. България нямаше да я има. Дължим им много. Разбираемо е че времената се променят, че България е поела друг път, но сегашната показна неблагодарност, и оплюване по вулгарен начин от продажни политици, е шокираща наглост. На 3ти март беше поканен турския посланик, и руския не. Това е толкова грозно и отвратителното. Каква е причината? Да се помажем на Европа?? Жалка картинка.

16

Анонимен

преди 7 години

Е какво като си в Британия, всеки средно интелигентен човек, може да си сложи кирилица

15

Анонимен

преди 7 години

Да се обадят на Е.Бакърджиев. Той ще даде съвет как най-добре да се очистят.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25PRISLUGA SAM NA SEBE SI, RABOTIA ZA KOITO PLA6TA DOBRE. VSEKI MESEC PATUVAM DO MOSKVA, NE ZNAM ZA6TO....AMA MI HARESVA. PRI TEB KAK STOIAT NE6TATA ? AZ SAM PRISLUGA, NADIAVAM SE TI DA SI GOSPODAR :)))))

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен....RUSOFIL, AMA V BRITANIA.....Русофилите предпочитате да обичате *** от разстояние. Я от България, я от Британия. Никой не иска да я обича на място. А ти да не работиш прислуга при Абрамович или някой друг руски олигарх? Виждаш ли, че и тене искат да живеят в Русия.

12

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАSTRANDJA, TI PONE NE ME ZANIMAVAI S GLUPOSTITE SI- UMAT TI E NA TRETOKLASNIK, KOITO E POVTARIAL VTORI KLAS. NAMERI SI DRUG SABESEDNIK, NE SI MI NA NIVOTO.

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20RUSOFIL ,AMA V BRITANIA. A TUK KIRILICATA NE VARVI IZOB6TO, OSOBENNO V MOBIFONITE.....

10

Анонимен

преди 7 години

RUSOFIL SAM , KAKTO SE DOSE6TATE- AMA TAKIVA KATO MEN SA MILIONI PO SVETA- AMERIKA, CANADA, AUSTRALIA, BRITANIA, ITALIA. A NA VAS RUSOFOBITE KOI VI PRE4I DA SE RAZVIVARE NORMALNO ? PROBLEMAT VI E ,4E STE PRELASTENI I IZOSTAVENI OT GOSPODARITE SI, SKORO I DRUGIAT BALON 6TE SE SPUKA. A RUSSIA NIKOGA NE IZOSTAVIA PRIATELITE SI, ZA HUVAVO ILI ZA LO6O. RABOTNIAT MI DEN ZAVAR6I, USPEH V KVI4ENETO.