12

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на ЕС не е само в пушенето!Главният проблем в ЕС е да се забрани на ***-отите да работят като политици и журналисти!

11

видинчанин

преди 7 години

Във Видин се пуши във всички заведения по всяко време.Сега чувам,че и в България имало забрана.

10

Анонимен

преди 7 години

Само в БГ останахме да си показваме умнотиите... При забрана и при нас, във всички заведения се пуши, а в някои - след определен час. И все се намира някой недорасъл "мислител" да се прави на Крали Марко с това, че смърди на останалите и е център на вниманието, макар че го гледат с погнуса, маймунчето...Заради такива паляччовци сме на това дередже и до сега.

9

777

преди 7 години

До BondМай ти си вдлъбнат...

8

Пешо

преди 7 години

Честито на нормалните чехи, които ценят здравето си и предпочитат чистия въздух.

7

Анонимен

преди 7 години

Затова пък дрогата е с най-либерален режим в цяла Европа! Ценности...

6

Анонимен

преди 7 години

Крайно време беше - все пак са в Европа за разлика от Бантустан.

5

Анонимен

преди 7 години

Всички кръчми детски градини - без алкохол и цигари без тлъсти меса и зелените салати над 20 лв. безалкохолните от 10 лв. мин. водата 5 за да има с какво да се плати на персонала

4

ШикагоУбърДрайвър

преди 7 години

*** канибалските държави: Чехия, БГ, Сърбия и т. н. В нормалните общества отдавна не се пуши никъде на закрито, а да не говорим на север в Шикаго...по дискотеки и клубове само българашковците пафкат навън при 10 градуса( Фаренхайт)-грозна гледка, но не ги съжалявам.. в крайна сметка си плащат за да се тровят...абдали винаги ще имаЗа да спре цигарите някой(as I did), първо трябва да осъзнае какво си причинява, пушейки ги..когато проумееш, че се самоубиваш бавно, плащайки си, тогава става лесно

3

Bond

преди 7 години

Поредните oлигoфрeни!

2

Анонимен

преди 7 години

Дано не го е забравила,като в задунайския курник, тоест само на документи,а ушафите и длъжностните кияци,да си правят оглушки, защото са на хранилка при бизнесмяните.

1

Зъбльо

преди 7 години

Само така!Сега трябва да забранят и пиенето навсякъде в Европа!